מה אתם אומרים על:

teen17

New member
מה אתם אומרים על:

GMC NEVADA 4X4 דבל קבינה דגמי 2002? עם הגבהה של בערך 10 ס"מ עם ברזלים מקדימה ומאחורה (כלומר מאחרוה פגוש ומקדימה זה ברזלים שמתלבשים על הפגוש הקידמי-כמו במגנום למשל ויש לו גם כננת בברזלים מקדימה). מה אתם אומרים? שווה לקנות כזה אוטו ולשפר אותו כמו שרשמתי? והאם יש לו נעילות דיפרנציאל אחורי וקידמי? האם הוא טוב לדעתכם בשטח?

ac cobra

New member
גם את זה אתה רוצה לקנות??

תחלת עם ה"התלבטות" בין הגולף V6 לאימפרזה טורבו STI אחר כך ל פיג´ו 205 GTI שנת 92 בפחות מ15 K ₪ ועכשיו אתה רוצה לקנות מסחרית?? מחר בטח טנק מרכבה?

teen17

New member
אני סתם מתעניין........

ראיתי פשוט את הרכב הזה כמה פעמים אז פשוט מעניין אותי לדעת עליו. דבר שני זה לא מסחרית לידיעתך מסחרית זה וואן.

kitt

New member
הדגם של הנוואדה עם הדאבל ג´אנט

מוגדר כמשאית ומחייב רשיון ג´. בקשר ל"ברזלים" כמו שאתה קורא להם, מדובר במגן חזירים והוא לא משפר בכלום את הרכב רק מזיק, אם זה למי שאתה פוגע בו (במיוחד אם זה אדם)... ואם אתה פוגע ברכב אחר, המגן מחובר ישר לשלדה ועלול לעקם אותה. שים לב שבאנגליה הוא כבר אסור לשימוש, והחוק יתפרס בעתיד לפחות בכל אירופה ואז ייתכן והוא אפילו יגיע אלינו.

teen17

New member
על מה אתה מדבר?

בנוואדה שמשווק בארץ יש רק ג´אנז אחד מאחורה ולא 2 כמו שרשמת. לידיעתך.

kitt

New member
הנוואדה הוא טנדר הsierra של GMC

והוא גם הדגם של הג´אנט היחיד וגם זה של הכפול, כנס ללינק המצורף: http://www.gmc.com/sierra/models.html

teen17

New member
עדין אף אחד לא ענה לי לשאלה שלי:

מה דעתכם על GMC NEVADA 4X4 דבל קבינה דגמי 2002? האם לדעתכם יש לו עבירות שטח טובה אם משפרים אותו (לדוגמא מגינים למינהם ונעילות אחוריות/קידמיות?)?

למעלה