מה אתם אומרים על ...

מורננה

New member
מה אתם אומרים על ...

שאני יהייה גדולה ולקרוא לבת שלי על שם אחותי ...?...

solitaryshell

New member
הרבה זמן לא ראינו אותך פה...

אז ראשית אני מקוה שאת בסדר. מורננה, אני לא הייתי קוראת לבת שלי על שם אחותי, זאת אולי אמונה תפילה, אבל לא הייתי לוקחת את הסיכון. כמו כן אני חושבת שלבת שלי מגיעה התחלה חדשה, נקייה, בלי העבר שלי או של אחותי. זאת רק דעתי, אבל אני מאוד אשמח לשמוע עוד דעות בנושא. שתהיה לך שנה טובה.

בר03

New member
חשבתי על זה פעם ....

והחלטתי שלא. קודם כל יש את העניין של האמונות הטפלות.... דבר שני כאשר קוראים לילד על שם מישהו ישר מתחילות ההשואות שלא נגמרות. וחוץ מזה לילדה שתיהיה לך בעזרת השם מגיע חיים חדשים בלי הצל של אחותך ז"ל שירחף מעליה.

מסכימה עם קודמי...

לא הייתי קוראת לילדי על שם אחים אמונה תפלה, גם לו מגיע חיים חדשים וגם זה אולי נשמע פטתי השם של אחי הוא קדוש אומרים אותו ביראה ובגאוה וככה אני רוצה שישאר מצד שני יש את האכזבה של ההורים והצפיה של החברה אבל זה נושא בפני עצמו..

דעתי בנושא

גם אני הייתי מאוד מאוד נגד כשנה לאחר מות אחי רועי ז"ל נולד לאח של אימי שהיה קשור מאוד לרועי, בן הוא התלבט ושאל את הוריי וקרא לבנו רועי.. אני מאוד כעסתי וכאבתי על העניין. שנה שלמה אף אחד לא הצליחה לקרוא לו בשם הזה והאבא הוסיף לילד שם- רזיאל כולנו התרגלנו לשם רזיאל וקראנו לו כך.. הילד הגיע לגיל שנתיים, התחיל לדבר.. ו? כששואלים הילד לשמו? הוא עונה רועי! כולם התחילו לקרוא לו רועי- כי רק לשם הזה הוא עונה אני יכולה להגיד שזה כ"כ עושה לי טוב שאני יכולה להשתמש בשם הזה שוב.. שהוא לא נעלם... הילד הזה מחמם לי את הלב כשהוא קורא בשמו בגאווה בכל פעם ומי ייתן ויצא מקסים כמו אחי. ושיהיו שנותיו ארוכות עד 120 שנים אני החלטתי שאקרא לילד הראשון שלי לירוי מזכיר את השם רועי ויהיה שלי..

My Dragonfly

New member
להבדיל מהרוב כאן...

אני דווקא בעד לא בהכרח אותו שם בדיוק אבל בהחלט תוך כוונה כזו אני יודעת שלבני יהיה אותו השם בתוספת האות י כדי שיהיה לילד גם את השם הפרטי שלו ולא רק שם הנצחה לא מאמינה באמונות תפלות מאמינה בגורל

למעלה