מה אתם אומרים על...

מה אתם אומרים על...

על גזרת הפדלפון
(במכנסיים כמובן)

SuGar and SpicE

New member
המממממ....../images/Emo3.gif

יצאה כבר. הייתה חביבה ביותר, אבל היום הולך כבר גזרה צרה יותר ברגל, או לחילופין מכנסי שבע שמיניות כאלו עם מגף גבוה (אתם בטח מבינים על מה אני מדברת)

אני לא יודעת מה איתכם...

אבל אצלינו אנחנו לא יכולות ללכת עם מכנסיים שהם לא פאדלפון... אומנם יצאה מהאופנה אבל זה הדבר הכי נוח בעולם הלכנו עם זה לפני האופנה ונמשיך ללכת עם זה גם אחרי

דאבל../images/Emo45.gif

בגלל זה אני גם לא מסתדרת עם הגינים של לי קופר למשל.. למטה הם ממש צרים! ואנ'לא אוהבת את זה..

SuGar and SpicE

New member
אמממממממ.....

..... פדלפון זה נחמד, צריך גם לזכור שמכנסיים עם גזרה צרה ממש מתאימים רק לסופר אנורקסיות אבל כבר פחות הולך מכנסיים מתרחבים באופן אימתני.....כמו אלה שקניתי בזמנו מנו ניים....משו מטורף בכל אופן...צריך למצוא משהו באמצע...לדעתי.

SuGar and SpicE

New member
ברלל.....שמעי אדוו

פשוט בדר"כ כשהג'ינס ממש צר עד למטה, זה נראה יותר טוב אם את ממש ממש רזה. סתם משהו ששמתי לב אליו..נכון ברוב המקרים. אה, בננות - אל תהיו לי אנורקסיות!!!

אדוושי

New member
אני לא אנורקסית והלכתי עם זה למסיבה

וראיתי עוד בנות שלא אנרוקסיות ולבשו את זה למסיבה וזה לא ממש משנה שזה בחלק התחתון של הגוף

SuGar and SpicE

New member
אדוושי../images/Emo70.gif בייבי../images/Emo70.gif

לקחת את הדברים שלי ברצינות רבה מדי

אדוושי

New member
אני לא מבינה...

אני לא לקחתי ברצינות פשוט לא הבנתי למה אמרת שזה מתאים לצרות ורזות

SuGar and SpicE

New member
לא נכון...

כמה תמונות.....את לא זוכרת
בכל אופן, כל מה שהיה לי להגיד ברו'ש אמרה כבר מתחתיי. תודה בר

i l0ve u

New member
כי ככה זה ...

תנסי לתאר מכנס צר למטה יעני לא מתרחב-גזרה ישרה כמו שמודרני עכשיו תנסי לתאר על אחת מלאה זה יראה מגוחך לא יודעת להסביר.. בקיצור זה מתאים לצרות ולרזות ולמלאות יותר מתאם מתרחב .......... ואדוו את לא אורקסית אבל את צרה ורזה ויש לך גוף פצצה והיא לא מתכוונת לאנורקסיות באמת כי עליהן זה יראה מגעיל כמו כל דבר היא מתכוונת לבנות שהן רזות וצרות יותר... והיא ממש צודקת ...

למעלה