מה אתם אומרים על..

MOSA869

New member
מה אתם אומרים על..

פורד F350 שהצבא רכש בכמויות?איך האוטו?

tooom

New member
רכב מפלצתי בכל קנה מידה

אבל לא ממש הרכב האידיאלי לצאת איתו לטיול. הוא נקנה על מנת שהנ"נ יוכל אחר כבוד לפנות את מקומו למישהו יותר צעיר. הנ"נ הינו רכב שטח מעולה ואני לא צוחק. יש לו מרווח גחון נהדר, מנוע אמין מאד, זוית גישה ונטישה סבירות בהחלט, מי שיצא לו לנסוע איתו בשטח מבין על מה אני מדבר. אמנם מאד לא נוח מבחינת הנדסת אנוש אבל יעבור כמעט בכל מקום. הפורד לעומת זאת מבחינת הנדסת אנוש אין מה להשוות, גם כן ניכן במנוע ענק וחזק במיוחד, אך מבחינת נסיעת שטח הוא פחות מוצלח מהנ"נ המיתולוגי. יש לו "תחת" ענק עם זוית נטישה גרועה במיוחד, זוית גחון גם כן לא מרשימה (בלשון המעטה), האורך העצום שלו הוא החיסרון שלו. מאד נוח לנסיעה על שבילים ודרכי עפר אך ברגע שתתקל איתו בשטח טיפה טכני אתה עוד תתגעגע לנ"נ.

edyc

New member
350

לF-350 פוטנציאל אדיר, מנוע דיזל חזק (באיזור ה300 כ"ס,את נתון המומנט אני לא זוכר אבל מדובר בכמה עשרות קג"מים לא מבוטלים), גיר אוטומטי, דנה 60 קדמי, דנה 70 או 80 אחורי ... לא רע. והעבירות של רכב משופר קלות (נעילה אחורית וצמיגים קצת יותר אגרסיביים) אפילו די טובה למרות וגם בגלל המידות. זה לפחות מה שלי אמרו אנשים שיש להם קצת נסיון על רכב כזה. אדי

למעלה