מה אתם אומרים על

tommy walker

New member
מה אתם אומרים על

זה : ------------------------------------------> אגב , בלי שום קשר אתם מוזמנים להיכנס לכרטיס המשתמש המחודש שלי,כאן בתפוז.

Hippie Jeannie

New member
"אעלק, אעלק, אעלק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif"

זאת הייתה תגובתי הראשונה אחרי בערך חמש שניות של הלם, בעודי פעורת פה ועיניים. מה זה לעזאזל הפוסטר המוזר הזה??? ההבעה על הפנים של גיל נתנזון הרסה אותי טוטאלית... טוב, חוץ מזה שזה מגניב זה גרם לי לצחוק איזה שעה, אז תודה ליובל שמצא את זה בהשד יודע איפה...

white night

New member
אני חייבת לציין דבר חשוב מאוד...

את שני השחקנים האחרים אני לא מכירה, אבל את גיל נתנזון ראיתי בפעולה והוא פשוט שחקן מצויין! *בבחורים מהדלת ממול הוא מבריק לחלוטין* מצפה בקוצר רוח לצפות ב"דוד", שלכם- מיטל.

ben321

New member
נו! זה המחזמר

שאני כל הזמן מנדנד לכם שהולך להיות ממש ממש ממש טוב של ירון כפכפי :)

זו הכרזה של ה"מחזמר" דוד שיעלה ב

ינואר בבית צבי, השחקנים בתמונה-במרכז-גיל נתנזון מיודעינו-ובעיני-יקירינו מימין-עדי אשכנזי-אין לי האמת הרבה מה להגיד עליה,שנה ג´,ושלא לקשר,היא,היא החברה של איתי טיראן. משמאל-איתי לוי,מוכשר מאוד ופלצן בו זמנית,פותח את הערב מחזמר,ושר גם מג´קיל והייד

diri

New member
תגידו לי שנייה..האם

יש איזהשהוא קשר למחזמר "דוד" שבזמנו כתב דודו טופז?? האם? האם? לאאא... נ.ב. אני דווקא לא ממש מתלהבת מאיתי לוי.. אבל נו טוף.. יום טוף, דירי

ben321

New member
דודו טופז כתב

מחזמר אחר, משה בתיבה לא דוד דוד זה של כפכפי

trilliane

Well-known member
מנהל
מגניב! אני בעד ../images/Emo6.gif

ראיתי את המחזמר בביצוע השכנים של צ´יץ´ לפני 9 שנים (וואו, איך שהזמן רץ!) ואהבתי מאד. קניתי את הקלטת, ועד היום אני יודעת את כל השירים בה בע"פ... זה יהיה מוזר לראות את זה שוב עם קאסט בוגר בהרבה (מישהו יודע אם הם ימחזרו את הכריאוגרפיה?) ואני בהחלט מחכה לזה
. בקשה מכל ה"מתמצאים": אני אישית לא מעורה בעסק של "בית צבי" - אין לי מושג איפה אתם מוצאים את כל המודעות על מחזות הזמר שמציגים שם, איפה מזמינים כרטיסים, מה ואיך... אני מניחה שסיכויי לפספס את זה גבוהים, ואני ממש לא רוצה שזה יקרה. אשמח אם תוכלו לאזכר זאת (ואם מישהו יזכור לשלוח לי דואל, עוד יותר טוב) כשיהיו תאריכים מדוייקים, בתוספת מידע חיוני איך מזמינים כרטיסים, איפה זה וכו´. אני תמיד נמלאת קנאה מהסיפורים שלכם, אבל כיוון שאני קוראת כאן הכל באיחור - תמיד ברגע האחרון, כשאין כרטיסים ו/או כשהתאריכים כבר קרובים מדי ואני לא יכולה להגיע (אני נמצאת בחיפה באמצע השבוע, אבל בית הורי בגבעתיים) וזה כל פעם מצער אותי מחדש... אני באמת רוצה כבר ללכת לראות הפקה שלהם, נמאס לי רק לקרוא עליהן! אז כל פעם שיש לכם מידע על הופעות - אשמח אם תחלקו אותו כמה שיותר מהר, ואולי יום אחד אוכל להזמין כרטיסים ולראות איזה מופע... תודה.

ben321

New member
יש לך את הקלטת????!!!

אני חייב להשיג אותה האם תוכלי להעתיק לי אותה ולשלוח לי???. אני אהיה אסיר תודה! אניכל כך הרבה זמן מחפש הקלטה של המחזמר הזה

למעלה