מגניב! אני בעד ../images/Emo6.gif
ראיתי את המחזמר בביצוע השכנים של צ´יץ´ לפני 9 שנים (וואו, איך שהזמן רץ!) ואהבתי מאד. קניתי את הקלטת, ועד היום אני יודעת את
כל השירים בה בע"פ... זה יהיה מוזר לראות את זה שוב עם קאסט בוגר בהרבה (מישהו יודע אם הם ימחזרו את הכריאוגרפיה?) ואני בהחלט מחכה לזה
. בקשה מכל ה"מתמצאים": אני אישית לא מעורה בעסק של "בית צבי" - אין לי מושג איפה אתם מוצאים את כל המודעות על מחזות הזמר שמציגים שם, איפה מזמינים כרטיסים, מה ואיך... אני מניחה שסיכויי לפספס את זה גבוהים, ואני ממש לא רוצה שזה יקרה. אשמח אם תוכלו לאזכר זאת (ואם מישהו יזכור לשלוח לי דואל, עוד יותר טוב) כשיהיו תאריכים מדוייקים, בתוספת מידע חיוני איך מזמינים כרטיסים, איפה זה וכו´. אני תמיד נמלאת קנאה מהסיפורים שלכם, אבל כיוון שאני קוראת כאן הכל באיחור - תמיד ברגע האחרון, כשאין כרטיסים ו/או כשהתאריכים כבר קרובים מדי ואני לא יכולה להגיע (אני נמצאת בחיפה באמצע השבוע, אבל בית הורי בגבעתיים) וזה כל פעם מצער אותי מחדש... אני באמת רוצה כבר ללכת לראות הפקה שלהם, נמאס לי רק לקרוא עליהן! אז כל פעם שיש לכם מידע על הופעות - אשמח אם תחלקו אותו כמה שיותר מהר, ואולי יום אחד אוכל להזמין כרטיסים ולראות איזה מופע... תודה.