מה אתם אומרים על

מה אתם אומרים על

מלון סיטי טוואר ליד הבורסה בת"א.......שמעתי שזה מקום חשוך...... איפה יותר טוב שם או בהילטון?(הבעיה שבהילטון יש מנגינות שמפריעות קצת) בקיצער תנו המלצות...........

תני לי להגיד לך משו ולכל הבנות היפות

תבינו אנחנו בחורי ישיבות אנחנו לא עובדים בסיטי טאור מנימום זה 80 שח בלי נסיעות וכשאני מגיע עם רכב זה עוד הוצאה תרחמו קצת תשתדלו לקחת למקומות פחות יקרים

תראה

האמא של הבחור הציעה אתזה..לא אני... וחוצמזה תענה על השאלה(לא שאלתי כמה זה עולה) וחוצמזה אני שווה כול שקל

האמא של הבחור לא משלמת

ואם את שלו אז הוא ישקיע גם כל חצי שקל בשבילך חח אבל אם זה לא באופן כללי אז הוא נשאר רק עם תאוותו ביידו וחור בכיס אז קצת רחמים. קחי מקום שקט ונוח בלובי של מלון עזריאלי בקניון עזריאלי ושיהיה בהצלחה לך וחו ותעשי טובה תדברי קצת לא רק אנחנו צריכים לדבר ולמצוץ מכם מידע תהני

שאלתי

האם בסיטי טוור חשוך או שניתן לראות בברור אחד את השני?ונוח שם? עלמה אדבר לא הבנתי???

קליט

New member
נפגשתי לא מזמן בהילטון תל אביב

הלכתי ישר עד הסוף והמקום היה קצת רועש והומה אנשים . אם פונים שמאלה בלובי -יש שמה מקום שקט יחסית ומואר, רק הבעיה שהמלצרים לא ניגשו אלינו, וגם קראתי למלצרית והיא לא ניגשה אלי, אז בהמשך פניתי לאולם לא גדול ליד שמוכרים שמה שתיה - זה ממש ליד, החיסרון שמה שזה מקום קצת חשוך, היתרון שמה זה שעל מים קרים הם לא מבקשים כסף . . . יש גם אפשרות לפנות שמאלה בלובי ולצאת החוצה ולשבת מול גלי הים . זכורני שיש ללובי גם מפלס תחתון, לא בדקתי זאת לאחרונה . גם בכניסה ללובי ישבתי כמה דקות ולא שמעתי שום רעש מיוחד . בהצלחה !

זירו0

New member
אהממ...

אני מכיר את קרלטון זה נראה לי ליד... בר"ג אהבתי את כפר המכביה... מואר וגדול. בהצלחה.

למעלה