מה אתם אומרים על:

מה אתם אומרים על:

בחור שעובד חצי יום בסוכנות פלאפון וחצי יום לומד??? זה נישמע לי סגנון שאבבניקי כזה. מה אומרים?

אם אכן חצי יום הוא לומד,

אני לא הייתי רואה בזה חסרון, אבל זה מצריך בדיקה, בד``כ הבחורים האלה חצי יום רשומים בישיבות.

ואני מניח שאתה יודע הרבה, נכון?

בד``כ? רוצה לשתף אותי על בסיס מה אתה מוציא גיבובי שטויות כאלה על הבוקר?

האמת,

זה היה אתמול בלילה, אבל כן, מהחבר`ה האלה שאני מכיר רובם הלימוד הוא לא חלק רציני ביום אלא סתם מריחה. אולי אני טועה.

אז למה להם להיות 'רשומים'?

שם טוב גם ככה אין להם, צבא- גם ככה הם עובדים בלבן.

צריך לבדוק

כל דבר לגופו יש הרבה בחורים מאוד טובים שעובדים חצי יום רק שלצערנו היום כל אחד שהולך עם ציצית מתחת לחולצה כבר נקרא שבבניק.

"נשמע לי".

וואלה? פששיה, אנשים יגיעו רחוק עם הגישה הזו. תשבי עם עצמך ותבררי: רוצה בחור שכל היום לומד או אחד המשלב תורה ועבודה? במידה והאופציה השניה היא היא הרלוונטית, תגשי להצעה. אולם, לפסול על ידי קונוטציה שסיגנון העבודה מעורר בך? ועוד להטיל דופי בבחור שעדיין לא ברור אם עוול בכפו? קצת מרחיק לכת.

kiss 18

New member
כתבת טוב מאוד...../images/Emo127.gif

בחורה, אל תפסלי רק בגלל שנראה לך שהוא כזה בחור... בשביל זה יש בירורים. טוב, לא אחזור על מה שבמחשבה אחרת אמרה, אבל דעתי כמוך! בהצלחה!

אני בלבטים משום שזה מקום עבודה

שלא הכי ... אני לא יודעת אם הוא לומד ממש חצי יום אני צריכה לברר הכל לפרט.

מה זאת

אומרת ``לא הכי``? לי יש אחות שהתחתנה עם אחד כזה והוא בחור מיוחד.כפי שציינתי,כל מקרה לגופו.

אם זה נשמע לך ככה

אז ברור שאת לא ראויה לבחור כזה. את צריכה איזה בחור ישיבה שילמד כל היום, את תרוצי כל יום בין עבודות ובערב מהר הביתה ע``מ להכין את ארוחת הערב לנסיך על הטוסטוס הלבן שחזר ותלמודו בידו. כמובן שאחד כזה צריך גם סידור מלא.

דרוmי

New member
מזה אומר?

זה אומר שהבחור עם ראש פתוח.לא אומר שהוא שבבניק ולא אומר שום דבר אחר.צאי תיבדקי.עזבי אותך מסטיגמות

א. תלוי בן כמה הוא. בחור שנשאר בישיבה, בעוד

שחבריו לשיעור התחתנו, זה נורא מתסכל להשאר לבד.... ב. אם בנ"א יושב בישיבה רק כדי להיות רשום שם- מה הרווחנו? בחור שלא לומד, אין טעם שישאר בישיבה. בני אדם צריכים סיפוק בחיים. זה צורך בסיסי... ומה לעשות, לא כל הבחורים נועדו לשבת בישיבה וללמוד...

kiss 18

New member
נכון, אבל יש כאלו שאין להם עצבים לשבת וללמוד

ולכן יוצאים, דווקא זה שהוא הלך לעבוד זה טוב, יש כאלו שעוזבים ולא עושים כלום...שזה ממש חבל.. אם יצאת- אוקיי, אבל לפחות תעשה משהו למה לשבת ולא לעשות כלום...לפחות הוא עובד, ולומד חצי יום..זה גם משהו! אותו הדבר אני חושבת לגבי אלו שהתחתנו, שלא בכוייל.. אתם לא בכוייל, אין לכם עצבים ללמוד...לא צריך! אבל לא לשבת בטלן בבית, תצא לעבוד! זו דעתי...

kiss 18

New member
איז דיס...../images/Emo26.gif

כויילל-שלא-משלמים-הרבה... חחח סתאאאם...

הקטע הוא

שאם את רוצה שהוא יעבוד אחרי החתונה אז זה לא כזה ביג דיל אם הוא עובד חצי יום.אני אישית לומד יום שלם אבל יש לי כמה חברים שעבדו רשמית חצי יום והתחתנו עם בחורות איכותיות שידעו מה שהם רוצות ולא הפריע להם שהוא עובד חצי יום

למעלה