מה אתם אומרים על...

willo1

New member
מה אתם אומרים על...

יהודה ו... נינט
בעד/נגד שיתוף פעולה? מתאימים או לא? יכולות ווקאליות משתוות? שירים של נינט/של יודה שהיה מעניין אתכם לשמוע מבצעים יחד? כתבו מה דעתכם כשבכותרת סמנו
/

sha na na revol

New member
יווו

את לא יודעת איך חפרתי לליז על נינט ושאר מרעין ובישין לפני חודש, את לא יודעת מה הזכרת לי...
בשיא הרצינות, אני מעריך אותה, אמנם יש לה דימוי של "כוכב נולד" ואני מצפה שאולי כך יגיבו כאן, אבל אני שם לב שהיא לוקחת ברצינות את העשייה שלה, שיש לה שיקולים מסויימים בבחירת טקסטים וכו'. אני אוהבת אותה גם בתור יוצרת שאוהבת ומעריכה יוצרים וזמרים. איזה שיר של הייתי נותן לה לשיר זה באמת חומר למחשבה, כי צריך שיר שמתאים גם לגבר וגם לאישה לשיר אותו. הרגע הבזיק לי שאני הייתי בוחר ב"ג'ינג'י" כי גם נינט פונה לדמות האאוטסיידר בשיריה. האמת שגם יכול ללכת לה עם "כתמים", טקסט חזק שלא קיבל עדיין לדעתי את מירב תשומת הלב וקול של אישה יכול לתת לו הדגש מעניין. או שאת "סיגריות בשרשרת". במאמר מוסגר, השיר הזה הוא תמיד אקטואלי, וחבל מאוד שכך. [אולי נזמין את פורום נינט להגיב וככה גם נחיה את הפורום
]

shmuel16

New member
זב יכול להיות מעניין ...............

מי שירוויח מכך היא ללא כל ספק נינט שתקבל הכרה רשמית מהברנג'ה הותיקה לגבי יכולתה הווקאלית. אין ספק וכולנו מכירים את קפדנותו היקית של יהודה פוליקר להוציא מתחת ידיו ביצועים מושלמים ולא אחת לוקח ליודה מעל שלוש שנים להפיק אלבום. ללא ספק שאם נינט תעבור את טבילת האש הזו, היא תשודרג ללא כל הכר ותעלה בבת אחת כמה מדרגות.

willo1

New member
פורום נינט הוזמנו ../images/Emo8.gif

אבל כנראה הם שקועים עמוק בשיער שלה. רגע, בעצם כבר אין לה ג'ינג'י
דווקא אני לא חושבת. נראה לי שהם צריכים משהו שקט יותר. בסנגון פנים אל מול פנים. אבל הכי מעניין לשמוע את נינט מבצעת את משמרת לילה. ואת יודה מבצע את... היא יודעת חחחחחחחחחח

sha na na revol

New member
לא מיצינו כבר

את "פנים אל מול פנים" בתור דואט
זה יכול להיות חמוד כי זה נינה, לא יותר מזה, לדעתי
את "משמרת לילה" אני אוהב גם אם הביצוע יהיה מורכב מחברי הפורום בלבד.
אי אפשר לטעות עם השיר הזה. הייתי רוצה לשמוע את "היא יודעת" בתור בדיחה חד פעמית בהופעה. אוי ואבוי בתור סינגל
תכל'ס זה שיר קופצני מדי לרפרטואר.

sha na na revol

New member
שכחתי להגיד ש

היה את "התחלה חדשה" בגמר הראשון של כוכב נולד אם אנחנו מחפשים משהו בנרות חחח

willo1

New member
שיהיה משהו בגריז

למרות שממש לא נראה לי. אולי אני אגיד למי שאני מכירה שם שיכניס את השיר לעניינים- סה"כ הוא כבר עבר כמה שלבים בתחרות שם בטח יש לו מילה

willo1

New member
איך בדיוק מיצינו את פנים אל מול פנים כדואט?

מעבר לזה שבכלל אי אפשר למצות שיר של יודה. חחחח ביצוע של חברי הפורום? חחחחח ענק!!

sha na na revol

New member
זה נעשה כבר בכמה וריאציות

ב"שירים מלילה גוב" ובכוכב נולד (חיכיתי שיתנו קרדיט לרינה ד על "אתה יפה..." LOL) להבדיל, יצאה גרסה חדשה של נכי צה"ל, אני מניח שתורמים את זה לצדקה. במאמר מוסגר, אני לא כל-כך אוהב את הפרשנות של הדואט. כאילו לוקחים את 'הלילה את נשארת' בתור הזמנה של זוג שמנסה להחיות את אותה רומנטיקה נושנה... יש בזה משהו סליזי. הביצוע של יודה נותן משקל לטקסט, הוא שואל אותה איפה היא הייתה ומה היא עברה, הם מנהלים איזשהו דיון על כוס ורקיק עד שהם עוברים לשעות הקטנות של הבוקר ומגיע הזמן ללכת...
תמיד חשבתי שבקול של יודה יש חום ואמפתיה שיוצאים ממנו, לכן גם מאוד התחברתי כשהוא שר: " אבל מה יקרה אח"כ את שואלת מן הסתם שום דבר אני מבטיח את דואגת לחינם " (בהופעה ששודרה בזמנו בשידור חוזר עם גידי גוב); אני מאוד מאמין לו שהוא שר שירי אהבה במובן הפשוט של המילה, כלומר בצורה אמפתית.

willo1

New member
אוי ויי../images/Emo70.gif

הביצוע הה עם גידי גוב מזעזע יש להם ביצועים מדהימים יחד, אבל זה?.... אהממ

למעלה