מה אתם אומרים על זה?

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif אין מה להתייחס ...

מדינה דפוקה אם בעבר השתמשנו בפחות נתיב בגלל פריקת סחורה וכו' double parking ,אז עכשיו נעמוד יותר. אך אני חייב להתייחס לבדיחה השבועית,,, משטרת איכות נותנת יותר דו"חות איכות. משטרת התנועה הארצית הורתה לשוטרים ולמתנדבים לא לתת יותר דו"חות חניה, גם לא למי שחונה בחניית נכים, באדום לבן או בחנייה כפולה. הם מסבירים שהמטרה היא "יותר דו"חות איכותיים". דובר משטרת התנועה: "קיבלנו המון פניות מחברות ליסינג לביטול דו"חות".

אני אישית לא יודע אם לצחוק או לבכות

שוטרים לא מסוגלים לעשות גם דוחות כאלה וגם כאלה? מוגבלים שכמותם כל העבירות האלה באמת צריכות להיות באכיפה של העיריה חוץ מחניית נכים שלדעתי צריך לקבל עליה 10 נקודות! אבל תאכלס זה מראה שמישהו שם התעורר והחליט במקום לחפש "עבריינים" שנסעו 125 במקום 90 לאכוף עברות עם הרבה יותר סיכון שצויינו שם בכתבה

jako1234

New member
תשובה תקבל פה../images/Emo70.gif

טוב ככה אני יתן לך את התשוב הכי מקצועית של עירית ירושלים לגבי ת"א אין לי מושג. אני כעובד עירית ירושלים אשר מקבל פניות רבות על תפיסת חניה לנכים וכן חניה באדום לבן שמפריע לתנוע וכל דבר שיכול להפריע לתושבי ירושלים בחניה שלהם העיריה מתפלטת עד שעה וחצי זאת אומרת שעד שעה וחצי מגיע פקח למקום ונותן דוח עכשיו למנוע מהכוחמולוגים שאומרים שעה וחצי זה הרבה זמן אז מראש אני אומר עד למה.. כי אנחנו שולחים פקחים ולוקח להם זמן להגיע. עכשיו רוב המקרים מטופלים עד חצי שעה מהדיווח של האזרח. ואני אומר לך את זה בהתחיבות שהעיריה מטפלת בזה. אני לא אומר את זה סתם כי אני מתוך המערכת. ככה אם יש לכם בעיה בירושלים אתם יכולים לפנות למוקד העירוני. 106 ואני מבטיח לכם שפקח בדרך אליכם.. (אולי תמצאו גם אותי שם)

jako1234

New member
עוד משהו קטן

שוב לגבי ירושלים בלבד. אין גרירות של רכבים. ככה אם אתם חושבים שיגררו את הרכב אז תצאו מהאשליה שהעיריה תגרור. אם באמת יש הפרעה רצינית לתנועה. לא שרכב חונה בחניה של נכה. יש לפנות למשטרה. (יש אנשים שאני אומר להם לפנות למשטרה והם אומרים לי "אז מה הטלפון של המשטרה" ואני עונה: "100") יש מבין? עוד משהו שחשוב שתדעו אם כבר עסקנו בזה. אם אתם הרכב שלכם עמד במקום כל שהו שאתם עכשיו יודעים שהעיריה לא גררה והוא בטוח לא עמד באמצע רחוב יפו ללא השגחה. ובכל זאת הוא נעלם...אז בבקשה חברים, גנבו לכם את הרכב שרכב נעלם בירושלים הוא לא נגרר, הוא נגנב! לצערי אני אומר את זה לפחות 5 פעמים ביום.. בהצלחה

למעלה