מה אתם אומרים על זה:

Prophet

New member
מה אתם אומרים על זה:

רם נבות (למי שלא יודע הוא מנהל המדור של ד´ ב´ זי בערוץ הילדים) בכל מקרה, הוא עשה כתבה על הסופר סאייאנים בערוץ הילדים ותראו מה הוא כתב בעצמכם בכתובת הנילוות. שימו לב שהוא כותב שם את השמות המקוריים ולא את הזילופים שעשו בתרגום ! ותבדקו מהי הרמת כוח של סופר סאייאן 4 לעומת של אוזורו מוזהב ! יש שם דברים כל כך לא נכונים ! פשוט מזעזע...

Gohan

New member
איזה אדיוט...

הוא מספיילר לכל מי שרואה DBZ..זה אמור לבוא בהפתעה, ובכלל אנשים של ראו לא אמורים לדעת על זה.. אשכרה מטומטם טוטאלי...

Prophet

New member
לא על זה צחקתי !!!

צחקתי על זה שהוא רשם שהמקסימום של גולדן אוזורו ושל סופר סאייאן 4 הוא שווה !

roychu

New member
הוא גם כתב המון שקרים...

ממתי super4 זה sjj, זה שינוי, נכון, אבל לא ממש ssj... ממתי ל-super4´s גדל הזנב? בלי זנב לא מגיעים לזה! הצתרפו אליי ושלחו לבחור ההוא עשרות אימייליי זימה/שנאה!!!

king kazabubu

New member
דווקא את זה אני מבין..

תראה... בכל הפרקים של ג´י טי כותבים גוקו, סופר סייאג´ין 4... אז ניתן להבין אותו. וגם בכל מקום זה נכתב כסופר סיין 4

haunter

New member
מספיילר? זה שורש מחומש?

ושמתם לב לכך ש tapuz = אשפוז? איזה קטעים.

trunksson

New member
איזה טיפש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

הוא לא יודע דבר וחצי דבר!!! הכל הוא העתיק מאתרים ועוד העתיק לא נכון!

trunksson

New member
שלחתי עכשיו אימייל למתחזה הזה!!!

שלחתי עכשיו למתחזה הזה את כל הדעות שלי על המאמר שלו ועל מה שערוץ הילדים עשה לסדרה!!! אני מקווה שזה יעיף אותו משם!!!
muhahahahahahaha

yoo

New member
הוא תמיד היה אדיוט...

אני זוכר עוד שהוא כתב על פוקימון... הוא סתם חנון מתלהב אדיוט שיש לי זכרונות לא טובים ממנו... (אחחח הצ´אט..הצ´אט)

king kazabubu

New member
כן.. אני מסכים...

נבות לא מבין כלום בדרגון בולזי. הוא חושב שהוא יודע הכל אבל... לא... מה לעשות?? אין מה להגיד לו שהוא יבין. הוא אטום כמו קיר בעובי של 10 מטרים. ואני לא הולך להשתמש בכוחות שלי לפוצץ אותו. צריך להתרגל למחשבה שהוא אידיוט...

roychu

New member
ת´אמת, לא רציתי לגלות

אבל בץור חצי טספורוג´ין (תשאלו את תום! בחיי שאני כזה!) אז השתמשתי בחוכמה שלי ופיתחתי...אה...מכשיר שכל פעם שנבות כותב משהו על dbz שגוי זה משגר לו מאסנקו/קמאהמאה/ביג בנג אטאק/פיינל פלאש (תלוי בחומרה של הבלוף) היישר לתוך חדרו הקטן וחשוך, שבו הוא ממציא כל מני שטויות על dbz

yoo

New member
חחחחחחחח!

רעיון טוב! אני באמת לא מבין את הטמטום שלו, עושה צעדי מחתרת וכותב את שמות הדמויות כפי שהם הופיעו בגרסא האנגלית, ואנשים שרואים את זה בטלווזיה ונכנסים לפינה לא מבינים על מה הוא מדבר!

King Vegeta

New member
א-י-ד-י-ו-ט!!!! פשוט אידיוט!

אין.. אין לו מושג בדרגון בול אפילו אחי בן ה4 יודע על דרגון בול יותר ממנו הכל גיבובים ושטויות!!!!!!!

Brolly

New member
טוב... אני עכשיו מחפש את כל הטעויות

שלו... טוב צוריאמה=טוריאמה! בורולי=ברולי(למרות שביפית אומרים בורורי, הוא בערך עשה פיוז´יון)... כח של 10 סאיינים רגילים?? הוא אידיוט?? אוזארו זה כח פי 10 מהחייל שהופך אליו אין דבר כזה סאייני רגיל... נזק מוחי תורשתי?? מיסטיק סאיין?? אם אני לא טועה הצורה של המיסטיק לא קשורה בכלל לסאיינים טוב... כמו שוג´יטה אומר... "Fool!" וגם זה שהוא כתב שקרילין חייזר...

LINKIN PARK!!!

New member
ו...

עוד טעות, הוא כתב פריזה ככה: פריז´ה ואת זה אני לא כל כך יודע, למרות שאני די בטוח, הכח של אוזורו זהוב לא משתווה לכח של super saiyan jin 4.

haunter

New member
מועדון

מי רוצה להצטרף למועדון המעריצים של נבות רם? לדעתי הוא בן אדם גאון שיודע הכל, וכל מי שחושב כמוני מוזמן להצטרף. הצטרפו עכשיו וקבלו פירוש כולל של דרגון בול זי על פי נבות רם! הצטרפו עכשיו! www.navotclub.bla

למעלה