מה אתה צוחק,דייב?!

Cheezus

New member
נכון

ובגלל זה אין פה שום דבר פרובוקטיבי... וגם אין מה להתעצבן עליו על זה שהוא צוחק...

Gevakumon

New member
הם תמיד צוחקים לו ברקע! ../images/Emo79.gif

שמתם לב באנפלאגד? הוא כזה מבואס כל ההופעה ואלה מריצים קטעים מאחורה...

badphish

New member
רגע מה שלא יצחק?

יושב לידו איזה אדיוט בפוזות של התאבדות עם רובה בפה... גם אני הייתי צוחק... זה רק מראה שהוא היה בנאדם אמיתי ולא נכנס תחת הפוזה הזאת של "אני כ"כ מדוכא אני בנירוונה..."

נכון נכון ונכון

ממש לא אמרתי שבאותו הרגע זה היה לא בסדר שהוא צחק!!! פשוט היום במבט לאחור, בהתחשב בנסיבות, זה קצת קריפי. לא אמרתי שזה לא בסדר! ממש ממש לא!

badphish

New member
האמת....

שבטח תצלבו אותי על זה אבל.... קורט היה בנאדם פרובקטיבי עם בעיות... הוא התאבד אז עשו ממנו קדוש קדוש מעונה אבל בדוגרי סתם היה בנאדם עם בעיות שהחליט לגמור את זה בדרך הכי פשוטה והכי מתחמקת שיש ולא אני לא מעריך אנשים שמתו בידהם שלהם כאלו כישרוני או לא כישרוני זהכבר עניין של טעם (אין לי שום דבר נגד המוזיקה של נירוונה הם היו אחלה) אבל לעשות ממנו קדוש מעונה? עשו טובה... סה"כ עוד ג´אנקי שלא היה מסוגל להתמודד עם העולם... אה ומצטער עם ההודעה הזאת פגעה במישהו אבל זה התחיל לעצבן אותי

ממש לא נצלוב אותך

לפחות אני.. אתה צודק ב100% אני ממש לא מאלה שאומרים שהוא גיבור שהוא התאבד. אנשים שמתאבדים הם חלשים.

זה קשור כי זאת דעתו !

הוא אומר שלא צריך להצדיק אנשים מתאבדים, כי להתאבד זאת הדרך הכי פשוטה לפתור את הבעיות. פשוט לחתוך אותן, מבלי לנסות להתמודד. אז קורט הוא לא גיבור הוא בעצם פחדן. אולי זה נכון, אבל אני אוהבת את קורט קוביין לא בזכות ההתאבדות שלו, אלא בזכות המוסיקה שיצר.

Skate is Back

New member
נופר תסתכלי בבקשה

על השעות בהם השאירו את ההודעות כאן. אני אמרתי מה זה קשור על ההודעה שבה הוא שדייב צחק כי זה באמת מצחיק, וזה בכלל לא קשור שזה שהוא בנירוונה אומר שהמחשבה שלו צריכה להיות "אוי,אני בנירוונה ואני מדוכא",ובגלל זה יופי שהוא צחק,וזה בכלל לא קשור. בקשר להודעה שהוא השאיר על זה שקורט הוא לא קדוש מעונה,אני מסכים שהוא לא איזה בן האלוהים או משהו כזה, אבל למה הוא קורה לו אידיוט,ג´אנקי? הוא מהאנשים החשובים ביותר של של הגארנג´....

badphish

New member
ג´אנקי זה כינוי למכור להרואין...

ואדיוט כי ששם לעצמו רובה בפוזה של התאבדות הוא אדיוט

Skate is Back

New member
אתה חושב שכבר אז

הוא תיכנן לעצמו התאבדות? זה אמור לסמל משהו... אתה אומר לי שרק אידיוטים מתאבדים? קורט הוא הסמל של כל התקופה הזאת,ואם בגלל זה הוא נראה לך אידיוט,אז זה בעצם אומר שכל התקופה הייתה אידיוטית

יש סיכוי סביר בהחלט

שכבר אז הוא תכנן את ההתאבדות. זה דבר שחיים איתו הרבה שנים לפני הביצוע בדרך כלל

badphish

New member
אני לא מאמין שאמרת את זה...

הסמל של כל התקופה הזאת? עשה טובה.... הייתי נותן לו הסמל המסחרי פופי של כל התקופה הזאת מקסימום... זה שאתה מהאנשים שחושבים שגראנג´ זה נירוונה ורק נירוונה זה באמת בעיה שלך נירוונה הייתה הלהקה הכי פחות יצרתית והכי פחות מוכשרת וזה לצערי המצב זה שהם היו באמטיוי לא עושה אותם שום דבר... ללמרות שיש לציין שהם פתחו אתהסיגנון לקהל הרחב שזה תרומה עענקית הם לא לא ועוד פעם לא כל מה שלתקופה ולזרם הזה להציע

Skate is Back

New member
גם אני לא מאמין למה שאתה אומר...

תשאל כל מומחה למוזיקה הוא יגיד לך שהאיש שמסמל הכי הרבה את תקופת הגראנג´ זה קורט קוביין,גם אם תרצה וגם אם לא.בלי נירוונה הרבה אנשים לא היו כאן,אולי הפורום הזה לא היה נפתח,כי נירוונה עשתה את הגארנג לדבר גדל באמת. אולי היום כולם שונאים אמ.טי.וי,בגלל המסחריות שלו,בגלל דברים כמו בריטני ספירס בקסטריט בויז וכל החארות האלה,אבל פעם אמ.טי.וי הייתה תחנה נהדרת,שהייתה מלאה ברוק,ושידרו שם הרבה מאד גארנג´,בייחוד נירוונה וסאונדגארדן וזה מה שהבא את הגארנג´ לכולם.בלי נירוונה אנשים לא היו מכירים בכלל את הגארנג´.

למעלה