מה אתה עושה בשביל מדינה?

s h o o s h a

New member
מה אתה עושה בשביל מדינה?

האלימות גואה וגוברת, הסכינאות 'חוגגת' ואין כמעט מהדורת חדשות או עיתון שאינו מבשר על אירוע אלים זה או אחר. ואנחנו, מה אנחנו עושים כדי למנוע מהמצב להימשך? שיחות סלון, כמו גם דיונים בפורום זה או אחר, הן בהחלט דרך, סוג מסוים של עשיה, אולם, האם די בכך? האם אין בזה משום העמדת פנים? "אני כותב/ מדבר - משמע אני עושה"? ולמה הדבר דומה? למכתבי השרשרת אותם אנו מפיצים בין חברינו לתיבת המייל (לדוגמא) לצורך בקשת תרומה להצלת חיים אולם אנו, אנו לא מושיטים יד לכיס ואיננו תורמים אגורה. האם הפצת המכתב הנה עשיה אמיתית? מה עלינו לעשות? מה ביכולתינו לעשות? והאם אנו עושים את כל שביכולתינו?

את צודקת בהחלט

ולכן נראה לי שצריך להפוך את הפורום גם לפורום נאבק . בואו נחשוב איך עושים זאת.

s h o o s h a

New member
פורום נאבק

הפורום בהחלט יכול להוביל מאבק. אבל מאבק יוכל להיות מובל אם אנשים יראו ענין ונכונות לשינוי המצב הקיים. לקרוא מהצד, להישאר בשטח הסטרילי כדי לא 'להתלכלך' מידי אינה השיטה. נפתח בפניכם חלון הזדמנויות- הציעו הצעות ברות יישום נראה מה מתוכן אכן ניתן ליישם ניתנה לכם האפשרות לשאול שאלות את אלו העוסקים במלאכה התעניינו בפעילות כך אולי נוכל יחדיו להתחיל תהליך יקח זמן אבל לפחות נראה נכונות. חוסר פעילות, גם ברמת ההצעות מעידה על חוסר ענין. אני רוצה להאמין שאני טועה באבחנה. האם נעשינו אדישים למתרחש? אני מאד רוצה לקוות שגם כאן אבחנתי שגויה...

למעלה