מה אתה מציע

opiras

New member
מה אתה מציע

לאשה שכמוני. משתעממת מהר מכל עבודה, מושכת בעבודה זמן רק כי אין ברירה. שוכחת דברים פשוטים כמו לסגור את הבית במפתח. המחשבות רצות בראש בקצב של אוטוסטרדה, והראש כל היום חושב ללא מנוח. מפגשים חברתיים ואנשים בכלל, לא במיוחד מעניינים אותי, מעניין אותי רק לקרוא, ולפתח לי את העולם שלי. רגישה מדי. האם לדעתך הדברים שמניתי דורשים טיפול כלשהו? מה אתה מציע לי לחיים בריאים ומאוזנים? ועוד שאלה קטנה מה זה ADD (בעיות קשב וריכוז)?

גרא.

New member
אנא הוסיפי עוד מעט מידע,החשוב להבנ

להבנת התנהגותך.כמו,בת כמה את?נשואה? ילדים?תחומי העיסוק ועוד.כל זה כמובן בלי לאפשר איתור או זיהוי של מי ממכרייך.בהפרעת קשב וריכוז,יש קשיים בלמידה,בחשיבה ובבצוע,בעל אותם תחומים הרגישים למוסחות (ירידה בבצוע מטלה בעקבות הופעתם,או קיומם של גרויים מסיחים),וכן טווח הקשב מאד קצר.

opiras

New member
עוד מידע עלי שביקשת

בת 30, חיה עם בן זוג 4.5 שנים. עובדת בתחום אדמיניסטרטיבי בחברת מחשבים. כנראה ההפרעה ששאלתי לגביה לא מאפיינת אותי, אך אני בחורה מאוד מרוכזת ומשקיענית בלימוד בתחומים שמעניינם אותי. (עם פיזור הדעת מסוים) כסטודנטית הייתי בין המצטיינים. אך בכל זאת אולי מרוב המחשבות שרצות לי כל היום אין לי רכוז בדברים מסוימים יומיומיים. הקשב גם הוא לא תמיד במיטבו שכן אני נוטה כל הזמן לחשוב על התגובה שאני יענה לזה שמדבר. הבעיה היא שאני חסרת מנוח, ומשתעממת מכל עבודה שבה עסקתי עד היום. אי יוזמה במטלות הבית, והמטלות היומיומיות. רוצה תמיד לעשות מה שמעניין אותי. מרגישה שהחיים בנויים מרובם בלעשות מה שחייבים. אין בהם מספיק זמן לנשמה, ולדברים אהובים.

גרא.

New member
מתנצל על האיחור בתגובה,עקב עומס...

נסי אולי להחליף פזה לכיוון של התמקדות בתחומים אחרים ושונים מאלה שאת עוסקת בהם יום יום.לכי ללמוד מדיטציה,יוגה,או בחרי לך אחד מהנושאים הרבים שמקורם באסיה,בעיקר בהודו.בירחון "חיים אחרים",מוצאות סדנאות רבות בנושאים רבים ומגוונים.דרך הצטרפות לקבוצה זו או אחרת,את יכולה לרכוש את היכולת להרגע, להתרכז,לחוש שלווה,להיות מאושרת יותר מתמיד,והרבה פחות משועממת,אם בכלל.גם אם את לא מאמינה בגישות ההוליסטיות הללו,ומאד סקפטית, שווה לנסות.לטיפול פסיכולוגי,שאינך זקוקה לו,תוכלי תמיד להגיע אם תרצי בכך.

למעלה