מה אפשר לעשות?

EcstaZ

New member
מה אפשר לעשות?

היי אני בן 19 ומסיבות כאלה ואחרות [לא מחלות חס וחלילה] אני כנראה לא אשרת בצבא \: לא אפרט יותר מדי על הנושא. העניין הוא כזה, נראה לי שאני קטן מדי בשביל להתחיל את ה"חיים האמיתיים". כולם אומרים שהצבא מבגר את הבן אדם ומכשיר אותו לחיים האמיתיים וכל זה, וכשיוצאים מהצבא הרבה יותר קל להתקדם. במקרה שלי, מה אני יכול לעשות כרגע עם החיים? תודה

האלי

New member
שתי שאלות, תשובה אחת ועוד שאלה.

מה (או מי) גורם לך לחשוב שאתה "קטן מדי בשביל להתחיל את "החיים האמיתיים""? מה הם "החיים האמיתיים". במקרה שלך, אם באמת לא תשרת בצבא, אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה (כפוף כמובן לתנאים הכלכליים שלך). השאלה הגדולה והחשובה מכולן היא: מה אתה רוצה לעשות? אני מאמין ששווה לך להקדיש תשומת לב, אולי בעזרת מאמן, לשאלה הזו ולהגיע לתשובה שתהיה הכי אמיתית ונכונה לך. אחרי שתדע מה אתה רוצה, תוכל לתכנן את דרכך אל היעד שהצבת לעצמך. בהצלחה.

isaacm

New member
מה אתה רוצה לעשות

לפני שאתה מתחיל את החיים האמיתיים? כמה אתה צריך עוד לגדול? ובכן זה בקשר לחיים האמיתיים. עכשיו יש לי שאלה בקשר לחיים שאינם אמיתיים, אלה שאתה חי אותם עכשיו. אתה יכול ל . . . וגם ל . . . . אם באמת תרצה אפשר . . . . ואפילו . . . . . . . מקווה שהעצה שלי עזרה לך, ואם לא אתה מוזמן להחליף את הנקודות בעצמך ולראות מה ייצא. אשמח לקרא מה שתרצה לשתף איציק

למעלה