מה אפשר לעשות?

Batito3

New member
מה אפשר לעשות?

שלום אני בת 20 ויש לי חבר כשנה....הבעיה שלי היא שאין לי כלל חשק מיני.לא היתה לי איזה טראומה ולא שום בעיה כשהיתי קטנה אבל מאז שאני זוכרת את עצמי , זה לא עניין אותי... אפילו סרטים כחולים לא עושים לי כלום ואני לא מבינה למה בכלל שוכבים. מה אפשר לעשות? אולי זה קשור לחוסר בהורמונים? האם יש עוד נשים שסובלות מתופעה זו או שאני היחידה?... בבקשה תענו לי כי אני ממש מתוסכלת...ומקנאה בבנות אחרות...

"אפילו" סרטים כחולים לא עושים לך את

זה? באופן אישי סרטים כחולים לא עושים לי כלום, הם מכניים מדי לדעתי וגסים, ולא דומים בכלל למה שקורה כשאני עם הבן זוג שלי. מה החבר שלך עושה בשבילך כדי שתכנסי לאווירה? הוא מפנק אותך קצת?

נימשון

New member
הסיבה יכולה להיות פשוטה מאוד

ובאותה מידה היא יכולה להיות גם מסובכת למדי אבל בואי תתחילי לבדוק את הדברים הפשוטים יותר. נשים רבות לא ממש מבינות מה ההתלהבות הרבה מיחסי מין מסיבה פשוטה למדי, הן פשוט לא למדו להינות מהמיטב שיש ליחסי המין להציע ולכן לא מרגישות את הצורך הזה בהנאה שתחזור על עצמה. לוקח זמן ללמוד להינות ממין ולוקח עוד יותר זמן להגיע לשיא מיני הלא היא האורגזמה אבל אם תנסי בצעדים קטנים מבלי להלחיץ את עצמך יש סיכוי כי תזכי להגיע למקום הזה. את מאוננת
במידה ולא אז הנה הרגע להתחיל לגעת בעצמך, לנסות להכיר את הגוף שלך טוב יותר. את לא חייבת להצליח כבר בפעם הראשונה, אני ביליתי הרבה מאוד שעות עם היד בין הרגליים עד שהבנתי מה מענג אותי יותר ומה פחות ועד שהגעתי לרגע המדהים הזה של שיכרון החושים. תתחילי מזה ונתקדם הלאה...

maya 23

New member
נשים רבות לידיעתך-

נהנות גם נהנות, מבינותגם מבינות, יכולות ללמד אותך זה ככ לא נכון להגיד מה שנאמר פה, גם אם לך תהיה פרטנרית לא מתאימה לך לא תהנה איתה, זו הסיבה שיש כאלו שלא רואות בזה ערך חשוב בזוגיות, הפשרות... מעבר לזה הן נהנות, יותר מכמה גברים טובים... תודה! מחלקת נהנות מסקס

נימשון

New member
קודם כל אני ../images/Emo68.gif ולא ../images/Emo150.gif

אני שמחה מאוד שאת נהינת מסקס, גם אני נהנית מסקס אפילו מאוד נהנית ממנו אבל זה לא משנה את העובדה שיש נשים רבות שמקיימות יחסי מין כי צריך ולא כי הן רוצות ואצל רבות מהן זה בגלל איזו שמרנות הגורמת להן להאמין כי סקס נותנים ולא עושים רק מתוך תשוקה. אותה שמרנות גם גורמת לחלק מהן שלא להתנסות ושלא ללמוד ליהנות מהדבר המופלא הזה הנקרא מין ולכן המצלתי לה ללמוד להכיר את גופה. אני לא פוסלת את זה שהבחור אולי לא יודע לענג אותה ובהחלט יתכן היא האשמה בו אך דקה לפני שאנו מאשימות מישהו אחר בבעיה שלנו, שווה לעשות בדק בית.

אסית10

New member
הרבה נשים גדלו על החשיבה שרק

גבר צריך סקס. ולכן האישה נותנת לו את מה שהוא צריך. הרבה נשים חושבות שסקס הוא חדירה וזה הכל. מזה אי אפשר להנות כי פשוט אין דגדגן בתוך הוגינה. אם היה אז לא היינו מדברות בפורום. לאישה זה קצת יותר מסובך מאשר לגבר. אוננות מאוד עוזרת לאשה להכיר את עצמה. תנסו גם לאונן עם חפצים. כפיות. מלפפון. מברשת שיניים חשמלית. וכמובן אצבעות. אם יש לכן ויברטור מה טוב. סקס ואורגשמות הם דברים מאוד חשובים לבריאות הגופנית. אם עושים הרבה סקס נשארים צעירים לנצח. אסית 10

rongostar

New member
בטיטו יקרה,

ברור שזה עניין פסיכולוגי שעוד לא פתרתי, אבל גם לי כמעט ולא היה חשק מיני, ואפילו נגעלתי מנשיקות וכאלה עד סביבות גיל 26-27. לא שאני מאחלת לך כזה "פיגור", אבל זה קורה. זה קורה אפילו באמצע החיים, אחרי שכן נהנים מסקס ומיחסים - פתאום לא בא יותר לאיזו תקופה. אל תדאגי, זה יגיע. אני לא חושבת שזה תלוי בהורמונים (חוץ מזה שאם יש לך בעיות הורמונליות שווה לטפל בהן, זה עושה עור חלק משהו best
), ולחץ ושנאה עצמית בטח לא יעזרו. מה שכן יעזור זה אם תהיי שלמה עם עצמך, תקבלי את עצמך באהבה בכל מצב, ותהיי סובלנית וסבלנית. בהצלחה!

אסית10

New member
שלום אני חדשה פה. הייתי רוצה לענות

לייעץ לך בטיטו. אז כך. יש אנשים שנולדו עם דחף מיני נמוך. וזה בסדר, זה כמו להוולד עם כושר גופני נמוך. בשני המיקרים ככל שעושים יותר כך נהנים יותר. רוב הנשים לא מצגרות מסרטים כחולים. יש קלטות אנגליות שמלמדות איך עושים אהבה. איך מרגשים גם את הגבר וגם את האשה. במשך הזמן לומדים לאהוב את זה, ואי אפשר בלי זה. זה כמו כושר, שאם מתמכרים אז אי אפשר בלי. כדאי לך מאוד לפתח את הצד המיני שלך. כי הוא עושה המון טוב לגוף ולנפש. מקווה שעזרתי

כמה המלצות ../images/Emo26.gif

אולי כדאי לפנות לגניקולוגית כדיי לבדוק בעיה הורמונאלית ואם שם הכל בסדר אז כדאי לפנות למרפאה לטיפול מיני ושם יאבחנו את הבעיה , שם יש אנשי מקצוע. התיסכול שלך מאד מובן היות שהסביבה מרבה לדבר על אורזמות מדהימות וכו'...אבל יש הרבה נשים (גם גברים) שמרגישים כמוך ואת לא לבד. ממליץ לך לפנות את הפורום הזה בהצלחה

אהה, ומשהו שגם כדאי לשים אליו לב

אם את לוקחת תרופות כלשהן , יש תרופות שתופעות הלוואי שלהן גורם לירידה בחשק המיני, כמו סרוקסט למשל.

Batito3

New member
תןדה שאתם..

מנסים לעזור...זה באמת עודד אותי קצת.... בנוגע לשאלות: חבר שלי מפנק אותי מעל ומעבר...הוא עושה הכל כדי שאני אהנה... וזה כולל הכל(יורד לי 20 דקות לדוגמה)אבל בכל מקרה שום דבר לא עוזר... זה לא שאני נגעלת מזה...זה פשוט לא כיף לי. וגם מגירוי של הדגדגן אני לא נהנת (הגוף שלי רועד וכו' אבל זה לא כיף)...אני מרגישה משהו כשאני מאוננת אבל זו לא תחושה כיפית כמו שכולם מתארים אותה...... פשוט אין לי חשק! יש עוד נשים כמוני???...

ברוכה הבאה!

דעי שהמון בחורות חוות דברים דומים, והסיבות הן שונות ומשונות. האם אי פעם עינגת את עצמך? האם את נהנית ממגע באופן כללי, ללא קשר למין? אשמ להמשיך מכאן...

למעלה