מה אפשר לעשות?

מה אפשר לעשות?

שאלה לי אליכם.. אתמול הלכתי עם עגלת תאומים ברחוב עמק החולה, רציתי להגיע לפארק ולכן הייתי צריכה לחצות את הקאנטרי סנטר אבל... מכוניות חונות חסמו את המעבר ואני הייתי צריכה ללכת עם העגלה על הכביש! כי פשוט לא הייתה דרך אחרת! מה אפשר לעשות? למי אפשר לפנות? כי זה ממש לא בסדר שחונים איפה שרוצים, ומסכנים חיים של עוברי אורח. אין דוחות בעיר הזאת? מה לעשות, רק כשפוגעם בכיס של מישהו, הוא מתחיל לשים לב למה שקורה. וכמובן, יותר חשוב לחנות במקומות אסורים ולסכן חיים של אחרים מאשר ללכת כמה דקות ברגל... שבת שלום לכולם

את צודקת../images/Emo70.gif חוצפה../images/Emo46.gif

גם לי זה קורה לא פעם... מה לעשות,את שואלת? אין הרבה מה
אפשר להתקשר למשטרה ולהתלונן{זאת חניה לא חוקית} אבל ממילא עד שהם יגיעו{אם בכלל...} כבר יזיזו את הרכבים משם... לא נותר לי אלא להזדהות איתך

Angel972

New member
אפשר לצלם

ולהגיש תלונה. גם אם יזיזו את הרכב אח"כ, עדיין תהיה הוכחה. פשוט, תסתובבי עם מצלמה דיגיטלית בתיק, ובנוסף לצילומים של התאומים המתוקים שלך, את יכולה לצלם גם עברייני חניה. אולי ככה הם ילמדו ולהבא לא יחנו בצורה שמפריעה להולכי רגל. לא אחת ראיתי נהגים שמעדיפים להחנות בצורה לא חוקית מאשר להחנות את רכבם מרחק של 2 דק' הליכה

נראה לך מעשי?../images/Emo4.gif

להסתובב בתיק עם מצלמה רק בשביל לצלם עבריני תנועה? תשמע, מי שמחנה ככה את הרכב{עבריין חניה..} לא ממש יזיז לו שיצלמו אותו... תמיד הוא יכול לומר שהוא עמד ליד הרכב ואף אחד לא ביקש ממנו להזיז אותו.עזוב, אין מה לעשות כנגד זה...רק להתעצבן

רחלילי

New member
צילום משמש את העיריה בדוחות על כלבי

על כלבים משוטטים, והם רואים בצילום דיגיטלי עדות למתן דוח. אז אני מניחה שלו היית מצלמת זה היה עוזר.

רחלילי

New member
אמש

בעודי נוסעת באחד מהרחובות ההולנדיים בעיר נסעה לפני מכונית משטרה, שעצרה ונתנה דוח למכונית שחנתה חניה כפולה באותו רחוב, לא חסמה את הכביש וחסמה מכונית אחרת שלא יכלה לצאת מהחניה. אין לי מושג אם השוטר עבר שם במקרה או שקראו לו (זו בכלל לא היתה מכונית של משטרת התנועה) אבל ניתן ללמוד מזה שהם כן נותנים דוחות על חניה לא ראויה בעיר. אם הם רואים את זה.

רחלילי

New member
ואגב גם לנו קרה השבוע דבר כזה

כשטיילנו לנו בערב ברחוב ועברנו ליד אזור של בית ספר שכנראה היתה שם אספת הורים, אנשים חנו בכל מקום כולל על החניות ואני הייתי עם עגלת תינוק. חוצפה של אנשים.

אנחנו התקשרנו למשטרה

לגבי שכן שחסם את שדה הראיה כשחנה במקום אסור. הוא לא ממש שכן שלנו אז אנחנו לא מכירים אותו ולא יכולנו להעיר לו באופן אישי ולכן התקשרנו. הוא תפס את הפרינציפ והפסיק לסכן את חיינו. השוטרים היו ממש בסדר. אסור לותר למי שמסכן את חיינו רק בשביל שלא יצטרך ללכת ברגל כמה דקות. במודיעין, בגלל השיפועים, הרבה פעמים חניה במקום אסור חוסמת את כל שדה הראייה ומאד מסוכנת. וגם אם לא - מזדהה מאד עם חסימת הדרך לעגלות תאומים.

למעלה