מה אפשר לעשות ?

לא רואים פצעים..

אבל אם זה על כל הלשון , לכי על המלצותי הראשונות.. תודה על הנסיון בכ"א, יעל

פצעים בלשון

שלום, ראשית מהו גילך? האם את/ה לאחר מחלת חום או מחלה אחרת? האם מדובר בפצעים או אפטות? האם יש ריח לא טוב בפה? חשוב לראות את הפה / לשון בכדי לדעת על מה מדובר. בהצלחה שלומי - הומאופתיה קלאסית

אריקה1

New member
תשובות

אני בת 28 והפצעים לא הגיעו אחרי מחלה. מה שכן לא יודעת אם זה קשור זה התחיל כמה ימים אחרי מחזור. ולא אין ריח מהפה.

samuel54

New member
פצעים בלשון

שלום, לפצעים בלשון יש מס´ אפשרויות: א.אם אלו אפטות,נסי להגיע לחלב עזים טרי.אם את גרה במרכז ניתן להשיג אותו אצל ה"חבנים",תימנים ,שגרים באיזור דרך לוד בת"א. ב.פצעים מסוג שונה ניתן לנסות ע"י תרופת סבתא,למרוח טחינה גולמית כמה ימים. אם זה חוזר יש לבדוק יותר לעומק. לבריאות ובהצלחה.

שמש א

New member
../images/Emo9.gif לשון תפוחה ועוד

הי רובינהוד! לשון תפוחה מעידה על חוסר צ´י (לעתים עם לחות) ואם היא רטובה אז יתכן כי מדובר כבר בחוסר יאנג. אפשר לראות גם חיפוי עבה במחמם אמצעי וחוסר חיפוי במחמם תחתון ועליון. בנוסף נדמה לי שאפשר לראות חריץ מרכזי עד ה- LU. נכון? קשה לי להבין את צבע הלשון והחיפוי בוודאות מהצילום. בכל מקרה, לגבי הפצעים, הלא מדובר באיתות של בעיה מסויימת במערכת ולכן אני ממליצה בחום לפנות לטיפול ברפואה סינית. אריקה, אם את באיזור הדרום - פני אלי במייל והעביר לך (בחינם) אבקת מלון שהבאתי מסין ונועדה לפצעים בלשון כשהם אדומים ובולטים (חמים). בברכת בריאות, גלית (שמש)

אריקה1

New member
שמש,

תודה. אבל אני גרה באזור המרכז, אם יש לך עצה נוספת אשמח לשמוע! וגם אם תוכלי להסביר לי את כל המונחים שציינת - חוסר צ´י, חוסר יאנג.

נראה כמו ...

שלום אריקה, נראה כאילו יש לך חיפוי על הלשון, האם נכון או רק טעות אופטית? אני חושב כי רצוי שמטפל יראה את הלשון ויחליט על אופי וסוג הטיפול. בהצלחה שלומי - הומאופתיה קלאסית

שמש א

New member
בהחלט מסכימה עם שלומי

בנתיים, לא לדאוג. חיפוי זה בסדר כשהוא במידה...

אריקה1

New member
תודה לכל העונים ולדוד על ההסבר.|פרח

השכלתי. בנתים מצב הלשון שלי השתפר מעט. אך ברור שיש איזו שהיא בעיה. כי התחיל לי כאב גרון קל.

למעלה