מה אפשר לעשות עם....

המרחפת

New member
מה אפשר לעשות עם....

וודקה, טקילה, פינה קולדה ואיזה ליקר בשם הרמוניה? מה ההבדל בין ליקר קפה לקלואה, ואיזה מומלץ לקנות?

yonien

New member
לערבב לא מומלץ....

קודם אתחיל בפילוסופיית האלכוהול האישית שלי: לא לערבב,לא לערבב ושוב,לא לערבב! עכשיו מהקל אל הכבד קלואה הוא למעשה סוג משובח של ליקר קפה כך שההבדל בין קלואה לבין ליקר קפה מקומי(גלה,דורנגו וכו וכו) הוא באיכות במרקם ובטעם.גם טיה מריה הוא ליקר קפה איכותי. אם יש לך קלואה תוכלי להכין קוקטיל רוסי לבן-קרח מנה קלואה,מנה ודקה ושמנת/חלב עכשיו פינה קולדה אפשר לשתות נקי עם קרח מאחר ולמעשה זהו קוקטייל מוכן. אפשר להוסיף מיץ אננס או רום או מליבו לחיזוק הטעם. וודקה וטקילה... ודקה תפוזים/אשכוליות תוכלי לנסות קולה עם ודקה וטקילה(גירסה מקוצרת ללונג איילנד) ובעצם את יכולה למזוג את שני הדברים האלה לכל דבר שעולה לך בראש.

המרחפת

New member
תודה!

שמנת עמידה? 38%? או שיש משהו עדיף? יש מחיר מומלץ לקלואה? או סוג מומלץ? אני צריכה לחפש כוסיות שוטים

guri1

New member
את יכולה להשתמש

ב38 אחוז 12 אחוז 15 זה לא משנה את יכולה להוסיף גם כדור גלידה וניל לגבי כוסות שוט תמיד נחמד שיש בבית וזה גם לא יקר עיניין של 5 שח ואפילו פחות בכמה חנויות בתל אביב לגבי מחיר הקלואה נע בין 130 ל 160 אם זה יקר דורנגו הוא תחליף לא רע והוא זול בחצי מחיר מהקלואה

המרחפת

New member
תודה תודה!

וודקה פינלנדיה, איך היא? ומישהו אמר לי שלא מערבבים וודקה או טקילה עם מיצים טבעיים נשמע לי די מוזר....

guri1

New member
וודקה לא רעה בכלל יש לה

גם שני טעמים מיוחדים אוכמניות ואננס לגבי העירבוב אין לי מושג למה אותו מישהו אמר לך את זה אבל זה פעם ראשונה שאני שומע לא לערבב משקאות לבנים(וודקה ,ג´ין, רום ,טקילה) עם מיציים טבעיים אין כל בעיה עם זה ץ

המרחפת

New member
וודקה פינלנדיה

הייתה הדבר שהכי נראה לי בין כל מה שחיפשתי בקיוסקים. אני די מרוששת כרגע, וחשבתי שאולי כדאי כבר לוותר. אבל אתה טוען שזו וודקה טובה, אז בהחלט אנסה. נזכרתי שיש חנות יינות ברחוב הראשי. את הוודקה לא קניתי (מחיר מפתיע של 38 ש"ח, כשבכל הקיוסקים היא עולה 50-60 ש"ח), אבל קניתי shot cups, להקפצת טקילה, מתנת יום הולדת לחבר, של וודקה אבסולוט. לא היו כאלו בלי כיתוב. חברה שלי טסה לחו"ל בקרוב (איטליה) ומתכוונת לקנות אייריש קרים בדיוטי פרי. מה כדאי לי לבקש ממנה?

guri1

New member
דרמבוי

ליקר דבש על בסיס וויסקי סקוטי מומלץ לשתות נקי אבל אם זה חזק שתי קוביות קרח לא יזיקו או אפילו בקבוק שנאפס וזה יכול להיות כל שנאפס אם כי גם בארץ השנאפסים לא כל כך יקרים ואם כבר שנאפס אז שיהיה תפוחים

metrocard

New member
אח איטלי

אם איטליה אז יין - אדום קברנה או מרלו - ושלא יהיה זול (לפחות לא מידי...)

metrocard

New member
בקשר לליקר קפה

טיה מריה - ליקר הקפה כי טוב לטעמי - פחות אגרסיבי בטעמו מהקלואה קלואה זה סה"כ מותג של ליקר קפה (כמו סברה להבדיל...)

yonien

New member
סברה

תראה זה לא שזה הי ה הליקר מ"ס אחד שמכרנו וגם לא טרחתי לטעום אותו(מוזר?...( אבל הבנתי שבחו"ל אוהבים אותו

למעלה