מה אפשר לומר?

princeOFdream

New member
מה אפשר לומר?

אולי אני בכלל 'וניל'? אני אוהב את הגלידה, אבל לא את הכינוי. יש לי שאלה מעניינת לכולנו. אני יוצא מנק' הנחה שעניין של משחקי-הכוחות בין זוגות הוא דבר טבעי לחלוטין והשילוב של כאב (קל לפחות) עם הנאה, טבעי גם-כן. אם נביט בעולם נראה שבכל מקום יש לכך הוכחות. ובכן, כאשר מצד שני, אני מביט בכל מיני פטישים כגון- רגליים, פיסטינג וכל מה שגינאלי בכלל, משחקי חשמל ועוד זה באמת, באמת לא עושה לי את זה! אפילו ההיפך. אז אם נביט באחד שכמותי, מה עושה את הנטייה שלי מיוחדת מאחרים? האם בכלל מתאים לקרוא לי חובב BDSM או פטישיסט, או חובב ביזאר? למה בעצם לא לקרוא לי 'וניל' כמו שאתם נוהגים לומר? אז מה דעתכם?

פרווה יותר טוב?

וניל הוא שם ניטרלי שכזה, אז אם אתה לא רוצה להיות בצד החלבי תהיה בצד השומר כשרות. לא בשר, לא חלב...יותר טוב?

princeOFdream

New member
לא הבנת..

הדיון הוא לא עלי- הדיון הוא על קהילה שלנו משום שרבים מהם במצב כשלי. ובטח שלא מדובר בכינוי שניתן לזה, אלא במשמעות של זה לגבי הקהילה שלנו.

היחיד שיכול להגדיר את זה

הוא אתה בעצמך, או כדבריך כל אדם לעצמו. גם בתוך הבדסמ, יש רמות ודרגות שונות, אבל אי אפשר להחליט עבורך אם אתה וניל או לא. אבל בוא נלך עם זה רגע - אם אתה וניל, מה מושך אותך כאן למשל בפורום הזה? באתרי בדסמ שאתה בודאי מכיר? בסיפורים? בסרטים?

princeOFdream

New member
ממ... לא הבנת.

השבתי לך תשובה שלא לעניין כדי לנסו להבהיר שאת השבת לנושא לא לעניין, כפי שכבר ציינתי פה. תראי, אני לא מדבר רק עלי (למרות שנראה לי שממש בא לכם להאמין בכך :->), אני מדבר על כולנו. מה עושה אותך למשל שונה מאחרים בנטייתך המינית\זוגית הא?

דווקא כן הבנתי

אז זהו שאני לא מעסיקה את עצמי בשאלה במה אני שונה. זה שדיברתי עליך בתשובות שלי זה היה בגלל שאתה שאלת את השאלה על עצמך, אבל אם אתה שואלי עלי, אני יכולה להגיד לך שבחיי המין שלי <מישהו יכול להזכיר לי מה זה?> יש אלמנטים של בדסמ, כל מיני ובכל פעם משהו אחר. זו הסיבה שאני משייכת את עצמי ומגדירה את עצמי כאדם שחי בסגנון הבדסמ. מאד פשוט לדעתי. לא כך? אם לא עניתי לך עדיין אז אולי תנסח מחדש את השאלה?

princeOFdream

New member
לא, לא...

עכשיו ענית לי דוקא. זוהי תשובה שצריך לחשוב עליה מעט.. אני לא יודע אם אני מסכים איתך כאן, נחיה ונראה.

אייבורי

New member
דעתי

ראשית אני מסכים איתך שרבים פה נמצאים בחלק רך יותר. שנית, אני לפחות בוודאי גם וניל, אני חי עם בת זוג ונילית לגמרי. ההבדל טמון ראשית בהגדרה אישית שלך את עצמך, שנית, בתוספת הפוצפוצים שאתה מחפש, הקטגוריה רחבה מאד, החל משליטה טכניעה ועד סאדומאזו, בדרך גוונים רבים. אישית אני מודע לחוסר סיפוק מלא מיחסים ונילים ומחפש את האלמנטים הנוספים. זה עבורי, אין הגדרה חדה למי שייך. בכל מקרה החברה פה נהדרת!!! וזאת סיבה מספיק טובה להיות פה.

למעלה