מה אפשר להכין

דלי11

New member
מה אפשר להכין

מה אפשר להכין לחיילת שתקח אוכל לפחות ליומים לצבא כי היא פשוט לא אוכלת שם כלום

דלי11

New member
אוכל לחיילת

היא אוהבת שניצלים או בקטעים של בורקס פיצות עוגות כאלה דברים

RUTHIE1

New member
עוגת מייפל, עוגת ריבה עם פירורים

בראוניס כמובן עוגיות שחיתות של רוני ונציה עוגת קינמון ושמנת של מאקי

ד2003

New member
בורקיטס גבינה נשמר מספר ימים,

עוגות בחושות,עוגיות. את יכולה לשלוח בדואר חבילה לחיילת,תגיע עד 5 ימים. אפשר לצרף קופסאות שוקו עמיד,מנות חמות-אם יש מים רותחים,קרקרים שונים,משולשי גבינה שלא זקוקים למקרר,נקניק יבש-קבנוס. טירונות קלה ומהירה לאמא ולבת.

הנה מתכון שרן שמואלי נתן ביום

שישי האחרון בתכנית טעמים - שושני בצק ממולאים מכל מה שהיה בבית. מאותו הבצק תוכלי להכין , באותה הצורה, מיני פיצות - קודם למרוח על כל הבצק את כל שרוצים , אחר"כ מגלגלים לגליל וחותכים חתיכות . מצרפת לך תמונה של המיני פיצות שלי להמחשה.

m2s

New member
אין לך תמונה של אוכל לא שרוף?

האמת היא שהתמונה שלך לא כל כך מעוררת תיאבון

monday

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

והשאלה היא, האם יש לה שם אפשרות חימום? או מקרר שאפשר יהיה בכל זאת לשמור את הדברים

דלי11

New member
לא אין לה אפשרות חימום היא

בטירונות כרגע וזו ילדה שפשוט לא יכולה להסתכל על האוכל בצבא

monday

New member
אז לדעתי אין מה לעשות

ופשוט צריך לעבור זאת, גם הבת שלי בכתה לי בזמנו אבל כשרעבים אז פשוט אוכלים ומכל מה שמגישים שם תאמיני לי היא תמצא לה את האוכל המתאים לה. אני לא יודעת איפה היא עושה טירונות... אבל בכל בסיס טירונות נדמה לי שקיים מזנון ואם אין ברירה שתקנה משם כמו כל הבנות שעושות זאת... טירונות נעימה לבת ותשתדלי לעודד אותה ולא לרחם עליה... בפועל את לא מוסיפה לה כלום בדאגה שלך... כי היא במסגרת צבאית ואת לא יכולה להיות במקומה אימי הגנרלית...
אז קחי את הדברים בפרופרוציה הנכונה וזה עובר בדיוק כמו שאנו עברנו ואפילו בצורה יותר קשה לדעתי....

silvey

New member
בתי לקחה בזמנו לטירונות כל מיני...

שקיות קנויות של במבה, ביסלי, קרקרים,בייגלאך, ערגליות ודומיהם. אפילו פתית. אפשר לקחת פירות כמו תפוחי עץ, אגסים, תפוזים, ופירות יבשים לרגעים קשים של ירידת סוכר בשעות אחר הצהריים, במאמץ וכדו'.

למעלה