מה אעשה עם היושר?

שלום..

הבעיה היא בעיקר חוסר יושר בסיסי.. גם זה נפוץ? כלומר, באמת עשית דברים לא ביושר ו/או הפחד מכך..

מה אעשה עם היושר?

עוד יומיים יש לי מתכונת ראשונה.. אני מקוה שאנהג ביושר בעז``ה. יש מצב שחלק מתופעת היושר נובע מהאוסידי.. או שאני סתם משליכה את זה על זה. בכל מקרה, אני רוצה שהתעודת בגרות שלי תהיה ביושר. מה יקרה אם אכתוב לעצמי דברים? אם שמעתי את המורה מתכננת את המתכונת?

אמא11

New member
היי אלמונית יקרה../images/Emo141.gif

אני מבינה שהבחינה כבר אחריך ואם יבוא לך, תכתבי איך היה. פשוט לא יכלתי לכתוב בפורום כמה ימים. בקשר לשאלתך,הרי זה רלבנטי גם לבחינות בעתיד. יש מצב שבו את נוהגת בחוסר יושר בבחינה כלומר מעתיקה, ויש מצב (אחר) שבו הOCD משתלט ואת חושבת שהעתקת ולא בטוחה אם העתקת וחוזר חלילה. אם את מעתיקה וזה גורם לך מוסר כליות, פשוט נסי ללמוד את החומר ולא להעתיק. אם את בספקות וחושבת "אולי נהגתי בחוסר יושר", אני חושבת שכדאי לערב את ההורים ואת יועצת בית הספר ולפנות לאיבחון. שיהיה לך רק טוב ובהצלחה בבחינות תמי

שלום!

אני כן נראה לי מאובחנת באוסידי.. אני לוקחת תרופות.. ההורים שלי יודעים שהיתה בעיה כזאת.. לא יודעת אם הם מיחסים לזה כל כך חשיבות.. זה נשמע פשוט מה שאת אומרת אבל זה לא.. כי יש גם את הקטע של לכתוב לעצמי דברים.. דרך אגב, במתכונת לא היה משהו, אם באמצע עברה לשבת לידי מישהי, והעתקתי, וגם כתבתי לעצמי דברים.. הלוואי שאוכל לנהוג ביושר! תודה על ההתענינות..

למעלה