מה אני?

מצב
הנושא נעול.

ל י ר י ק

New member
מה אני?

מה אני?
אני ילדה בת 17 וחצי נולדתי לזוג הורים: אבי - היה נשוי בזמן שאמי נכנסה להריון וגם בזמן הלידה נשוי, עד היום הוא נשוי. אמי- נישאה לגבר אחר שלושה חודשים לאחר שנכנסה להריון מאבי, כלומר הייתה רווקה בזמן שנכנסה להריון, והתגרשה מאותו גבר זר כשנה לאחר לידתי. הנישואים היו במטרת הסוואה, כי רצו שהמשפחה תחשוב שהוא האבא שלי. אבי מכיר בי כבתו, האם אני נחשבת ממזרה?.. כיצד אני יוצרת קשר עם בית המשפט לענייני משפחה אם ברצוני לקבל צו לעריכת בדיקת רקמות! חייבת ייעוץ דחוף. תודה.

הצבעה

New member
מה את?! ../images/Emo24.gif

מה אני?
אני ילדה בת 17 וחצי נולדתי לזוג הורים: אבי - היה נשוי בזמן שאמי נכנסה להריון וגם בזמן הלידה נשוי, עד היום הוא נשוי. אמי- נישאה לגבר אחר שלושה חודשים לאחר שנכנסה להריון מאבי, כלומר הייתה רווקה בזמן שנכנסה להריון, והתגרשה מאותו גבר זר כשנה לאחר לידתי. הנישואים היו במטרת הסוואה, כי רצו שהמשפחה תחשוב שהוא האבא שלי. אבי מכיר בי כבתו, האם אני נחשבת ממזרה?.. כיצד אני יוצרת קשר עם בית המשפט לענייני משפחה אם ברצוני לקבל צו לעריכת בדיקת רקמות! חייבת ייעוץ דחוף. תודה.
מה את?!

את ילדה בת 1/2 17. בפירוש לא ממזרה . אם אביך מכיר בך כבתו, גם אין לך צורך בבדיקת רקמות.

ל י ר י ק

New member
כל כך שימחת אותי!!

מה את?!

את ילדה בת 1/2 17. בפירוש לא ממזרה . אם אביך מכיר בך כבתו, גם אין לך צורך בבדיקת רקמות.
כל כך שימחת אותי!!
עכשיו הבעיה היא שבתעודת הזהות שלי רשום שאבי הוא האיש שנישא לאמי בזמן ההריון, אני רוצה לשנות את זה. אז.. איך אני עושה את זה?

נקל

New member
הצהרת אבהות

כל כך שימחת אותי!!
עכשיו הבעיה היא שבתעודת הזהות שלי רשום שאבי הוא האיש שנישא לאמי בזמן ההריון, אני רוצה לשנות את זה. אז.. איך אני עושה את זה?
הצהרת אבהות
יש להגיש תביעה לבית המשפט לענייני משפחה שעניינה הצהרת אבהות. יש לצרף לתביעה תצהירים של אמך ואביך הביולוגיים. ייתכן שתצהיר של האב הלא ביולוגי יידרש גם כן.המדינה תתבקש להגיב כמשיבה. אם אביך הביולוגי אינו מכחיש אבהותו ואם אמך לא היתה נשואה לאף גבר בעת שהרתה לא תהיה לדעתי שום בעיה. צריך יהיה כמובן להוכיח מתי אמך נכנסה להיריון ומתי היא נישאה.

שילה1

New member
חמודה-למה לך כל זה?כלומר:מה את

הצהרת אבהות
יש להגיש תביעה לבית המשפט לענייני משפחה שעניינה הצהרת אבהות. יש לצרף לתביעה תצהירים של אמך ואביך הביולוגיים. ייתכן שתצהיר של האב הלא ביולוגי יידרש גם כן.המדינה תתבקש להגיב כמשיבה. אם אביך הביולוגי אינו מכחיש אבהותו ואם אמך לא היתה נשואה לאף גבר בעת שהרתה לא תהיה לדעתי שום בעיה. צריך יהיה כמובן להוכיח מתי אמך נכנסה להיריון ומתי היא נישאה.
חמודה-למה לך כל זה?כלומר:מה את
מתכוננת להשיג? ולמה לך לערער את עולמך?

תגובה

מה אני?
תגובה
ממזר הוא מי נולד לאם שלא יכלה להנשא לאביו. הדעה הרווחת בציבור היא שממזר הוא ילד שנולד להורים לא נשואים אך זוהי טעות. לכן לפי הנתונים שמסרת אינך ממזרה ואין צורך בבדיקת רקמות שכן אין מחלוקת שהאב החורג איננו אביך האמיתי.

tbh12

New member
עוד פנדריך! ממזר הוא

תגובה
ממזר הוא מי נולד לאם שלא יכלה להנשא לאביו. הדעה הרווחת בציבור היא שממזר הוא ילד שנולד להורים לא נשואים אך זוהי טעות. לכן לפי הנתונים שמסרת אינך ממזרה ואין צורך בבדיקת רקמות שכן אין מחלוקת שהאב החורג איננו אביך האמיתי.
עוד פנדריך! ממזר הוא
או היא מי שנולד/ה לאשה נשואה(!) מגבר אחר (לא מבעלה) למעשה זוהי הבעיה של העגונות: ילד מגבר נשוי לפלגש - כשר. ילד מאשה נשואה למאהב - ממזר. מי שרוצה להבטיח מרחק בטוח מהרבנות לילדיה רצוי שתביא ילדים לגבר שהוא לא בעלה עוד בנישואיה. לילדים ה"ממזרים" יש את כל הזכויות של שאר הילדים וזכות אחת נוספת - שערי הרבנות סגורים בפניהם... שימו לב! 10 דורות קדימה. יהודי "כשר" גם אם הוא מתחתן בנישואין אזרחיים מחוייב להתגרש ברבנות. ל"ממזר" יש את הפריבולגיה להתחתן או להתגרש ב"אזרחי". זה השוני היחיד בין ממזר ל"יהודי כשר". זה כמובן אם החתן/כלה חילוניים. יום טוב ממני טלי

בן זוגי ואני איננו נשואים,

מה אני?
בן זוגי ואני איננו נשואים,
איננו בני אותה דת, ומעולם לא נראה לנו חשוב לשנות דת כדי להינשא, או להינשא בנישואין אזרחיים, לא נראה לנו חשוב להינשא כדי לתת גושפנקה לאהבתנו. יש לנו 3 ילדים, בני 36 32 30, אם הם ממזרים או לא, לא איכפת להם ולנו, כולם נישאו, וילדו ילדים, ועצם העובדה שהוריהם לא נשואים לא הפריעה להם בשום צעד בחייהם. ולכן, אל תטרידי ראשך בזאת, תחיי את חייך באושר. לשנות את שם האב בתעודת הזהות, נראה לי חשוב ביותר, כי זה אביך, אבא יש רק אחד, ואם הוא מכיר באבהותו, אז הוא גם אבא חיובי, היי גאה בו על כך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה