מה אני צריך לשפר...

WATERS26

New member
מה אני צריך לשפר...

מבנים הבאים אני רמה: MB רמה 15 BAARKRS 4 אקדמיה רמה 15 בית גיבור 10 BLACKSMITH 3 אורוה 10 עיריה 8 פאלאס 1 BACKERY 4 יש לי שיפור של 25 אחוז כל משאבים מחסנים שלי רמה 11 SIEGE WORSHIP 1 ARMORY 1 MARKATPLACE 4 חומה 12 תודה מראש משה

Dr koko

New member
תנסה...

אורווה תעלה ל10 כדי שיפתח לך הייצור של הפרשים הכבדים. את הפאלס תגיע לפחות ל 10 כדי לפתוח כפר שני ובמקביל תעלה גם את השוק כדי שיהיה לך איך לשלוח לכפר העתידי שלך משאבים. בעקרון תבחר סוג כלשהו של יחידה התקפית והגנתית ותנסה להתמקד בה ותשקיע שם את רוב המשאבים, לדוגמא אם אתה רוצה להיות רק עם אמפריין אז תעלה את הBLACKSMITH לרמה מסוימת ותפתח את היחידה הספציפית הזאת שם. אבל חשוב לפני זה שהשדות שלך יהיה במצב טוב פלוס כי כפר שני יצריך ממך הרבה משאבים.

The Farmer1

New member
ככה

תעלה marketplace וbarracks. תסיים MB PALACE: אם אתה רוצה שהכפר הזה יהיה הבירה שלך תעלה אותו ל10. תבנה מתיישבים (Settlers) ותפתח עוד כפר אם לא תהרוס את הפאלאס ותבנה residnce במקום

Tyr19

New member
למה בנית את ה- Town Hall?

לא חבל על המשאבים ועל הזמן בנייה? תהרוס אותו הוא לא שווה כולם ולא תורם בכלום חוץ מנקודות תרבות שאתה יכול להשיג הרבה יותר בזול מ: אקדמיה שגרירות פאלס לדעתי, חשוב שתשפר דחוף את ה-Market שלך. כי בקרוב אתה תצטרך להמיר משאבים שלא יהיה לך צורך בהם ואז אתה תהיה תקוע עם 4 סוחרים שיכולים לשאת רק 500....בקיצור 2000 יחסית לכפר בירה זה גרוע. בשביל לבנות כפר בצורה מהירה ויעילה צריך לחשוב קדימה ולא לבנות מבנים מיותרים שרק מעכבים את הגדילה וגוזלים ממך משאבים יקרים בתקופה מאוד קריטית.

WATERS26

New member
תודה לכולם

בכל מקרה כבר בניתי את הפאלאס אז אני ישפר אותו ל10 והכפר הזה היה הבירה שלי

למעלה