מה, אני צריך להתחנן?

DJ$upreme

New member
מה, אני צריך להתחנן?

איך היתה לדעתכם מסיבת כלא 6? האם גם אתם חושבים כמוני שכלא שש הם הדבר הבא? האם גם אתם ראיתם איך הם משתפרים מפעם לפעם ואיך השירים החדשים שלהם נשמעים פצייץ? האם גם אתם הבחנתם בהשקעה שלהם בסינגל, והאם גם אתם שמתם לב שהם מכרו יותר סינגלים מכל אמן אחר שהיה אצלנו ומכר את הסינגלים שלו - או אלבומים - כולל סאב, מומי או מיק למקס? כל הכבוד לכלא שש. ונעבור למסיבויאקה: יום חמישי, בחצות, בעוד שבועיים. אנחנו מביאים סאונד נפרד להופעה, ומרחיבים את הבמה ככה ששלושת ההיפר אקטיבים יוכלו להשתולל כמו שצריך. זהישמע ויראה אחרת מכל הופעה שהיתה עד היום בג´י. בנוסף, יחולקו הרבה טקילות חינם, ואתם תדאגו להראות את הת.ז. שלכם בבאר - רק לבני 18 ומעלה. יושמעו קטעים בלעדיים לנו מהאלבום של בויאקה, ואנחנו מנסים להתארגן על עוד בכורה עולמית מענינת. פרטים בשבוע הקרוב. בנוסף, יחולקו הרבה דיסקים מתנת הד ארצי. ואם זה לא מספיק, המסיבה מתוכננת להיות ארוכה במיוחד. המחיר בכניסה: 70 שקלים. ולמי שהחתימו את ארבע המסיבות הקודמות: אפס שקלים. אמרנו לכם שיהיה שווה לבוא לכל המסיבות. אני מראש מודיע שלמי שאין חותמות והיה במסיבות, לא תינתן שום הטבה. והנה עצה קטנה: אנחנו כבר יודעים שיהיו הרבה אנשים במסיבה הזאת. אני ממליץ לכם לקנות כרטיסים מראש בסניפי מאדמן, החל מום שני יהיה אפשר לעשות את זה. זה יבטיח את מקומכם בפנים. דרך נוספת להבטיח את מקומכם היא להרשם אצל בייבי, אבל קחו בחשבון שקודם כל נכנסים אלו שרכשו כרטיסים, והמוזמנים שלנו ושל בויאקה (יש לא מעט, זו הופעה חגיגית שלהם לרגל צאת האלבום, יהיו עיתונאים וכו´) ורק אחר כך מי שנרשם אצל בייבי. רק אחר כך, יוכנסו מי שרוכשים כרטיסים בקופה בערב האירוע. האירוע הזה יקבל הרבה חשיפה ופרסום, ואם אתם רוצים להכנס, אל תעשו טעויות אחרת תשארו בחוץ כמו שקרה כבר לכמה ביום העצמאות ובשבועות. והנה עוד שאלה: החגים בפתח והיו לנו מסיבת ראש השנה וכנראה שתי מסיבות בסוכות. ואני רוצה לשאול אתכם: מה היתם רוצים שיהיה במסיבות האלה? אל תשכחו שאחר כך אנחנו בהפסקה עד חנוכה...

MC JaNaNa

New member
לניר ../images/Emo27.gif תיכנס ../images/Emo27.gif

דבר ראשון, בקשר למסיבת כלא 6 היא הייתה מסיבה ממש טובה אבל המסיבה שהייתה ב-4.8 הייתה הכי טובה לדעתי אח. בכלל כל המסיבות השנה בג´י היו ממש טובות מקווה שיהיו מסיבות כאלה גם במהלך השנה בשבילנו ואפילו בתדירות גבוהה... (תגיד לקובי שיצור איתי קשר 053802934 אתה יודע בקשר למה...) בקשר למסיבה בראש השנה יהיה נחמד עם תעשה מסיבת היפ-הופ ציוני ענו רק מוזיקה שחורה כחול לבן ותארן גם איזה שעה של הפעות של למשל סאב והצל צ´ולו מומי כלא 6 אתה יודע ותעשה גם ישר אחרי ההופעות שלהם מיקרופון פתוח ואז צתמשיך במוזיקה רצוף עד הבוקר . PEACE ג´ננה

ng גבאי

New member
אוקי

אני מסכים עם זה שכלא 6 היו פצצה באותו ערב ושהסינגל שלהם ממש מושקע ושהם הזיעו אותו מה גם שההופעות במיק הפתוח נשמעו הרבה יותר טוב כולם עשו דרך ארוקה מהאז המייק הפתוח שעבר... חוץ מזה המסיבה עצמה הייתה ביינונית התיקלוט הייה לא משו כל כך אבל אולי זה הייתי אני אבל חפיף הבנות איפשהוא נעלמו אחרי 3 ככה .. וזהוא.... חוץ מזה המסיבה הכי מוצלחת של הגי ספוט לפי דעתי המסיבת שנה ... ng

double M

New member
בדיוק באתי לבקש את זה

מסיבה שבה גם בתקלוט יהיה היפ הופ עברי טהור כולל "קלאסיקות" של שב"ק וגם דברים חדשים, הופעות ומיקרופון פתוח והכל בעברית

inbalit

New member
היפ הופ ציוניֹ דבר גאוני

באמת רעיון גדול מסיבה על היפ הופ עיברי בלבד, יהיה ענקֱ

DJ$upreme

New member
עשינו כבר פעמיים, ונעשה שוב

אבל הופעות של כל האנשים שהוזכרו כאן לא יקרו, בטח שלא ביחד. אני נגד הופעות ארוכות בג´י כמו שכבר הסברתי אלף פעם, וחוצמזה זה מאוד מאוד יקר.

Curly

New member
שאלה!!!

אם למשל קניתי כרטיס במאדמן אבל לא הגעתי. זו בעיה שלי? ואם הבאנתי ברגע האחרון שני לא מגיעה אני יכולה איך שהוא להחזיר כסף דרך המאדמן(כמובן אם זה כמה ימים לפני המסיבה) טל

BIGO-G

New member
מסיבת אם סי ג´אננה! סתם סתם

מסיבת הארדקור בלי להעליב אותך ניר אבל אני מצפה לשמוע לא רק די אם אקס טופאק ולהיטי אם טי וי שחורים. מה עם הארדקור???? אלארם סאב ואבי פילטוב! וחוצמיזה מסיבת כלא 6 הייתה תענוג!

slim girl

New member
מצטערת שאני מדכאה קצת, שאלה...:

איך האבטחה במקום? כי ניסו לעשות פיגוע במועדון בחיפה, והמסיבה הבאה נשמע כאילו הולך להיות מפוצץ... אז איך האבטחה במקום?

DJ$upreme

New member
מה אני יכול לומר לך?

יש מאבטח מקצועי של חברת שמירה בכל דלת. לא יכול להכנס מישהו "חשוד" למסיבה, התיקים נבדקים וגם ככה מבוגרים מעל 17-18 נראים מיד שונים ובולטים לעומת שאר הקהל. שום אבטחה לא עזרה לאנשים בדולפינריום או באוטובוסים שהתפוצצו, אבל למועדון עצמו די בלתי אפשרי להכנס עם נשק או מטען. אנחנו עושים את המקסימום והג´י זה מקום די קטן וצדדי לדעתי. אבל, אם הפסקת ללכת לקולנוע למסעדות לקניונים ולאוטובוסים, אני מניח שלג´י אני לא אוכל לשכנע אותך לבוא.

מסיבת היפ הופ ישראלי יהיה נחמד.....

עם מלא שירים מהאלבום של סאב ישראלים עצבניים מיק למקס מיקס למקס 2 שאני מניח שיצא עד אז ושל בוייאקה ושל שבק ס´ ושל כולם כולם כולם כולם זה יכול ליהיות מצויין

DJ$upreme

New member
לא לקהל הזה. לא מסיבה שלמה.

נתנו כבר לא מעט טעימות מהארדקור בעבר. ערב שלם? תבקש מהחברה בדינמו. אני לא מאמין שהארדקור ללא שום להיטים יכול להחזיק מסיבה, וכמות הבנות שם תהיה אפס.

למעלה