מה אני עושה..

mob1

New member
מה אני עושה..

לפני חצי שנה התחלתי לצאת עם מישהו היה הכל נהדר ויפה כל כך היה לנו כייף ביחד שזה לא יאמן למרות שרק חודש וחצי זה נמשך הוא עשה לי משהו בפנים...הוא סיים את זה בשיחת ציפיות בו הוא הרגיש חנוק והוא החליט שהוא לא מחפש קשר רציני והוא דיי היה בטוח שאני יהיה בעניין{יזיזות} בגלל שאני לא בחורה שבעניין דיי סירבתי וכל אחד נפרד לדרכו היה עצוב מאוד כי בסה"כ כל כך היה לנו טוב ביחד התעצבנתי על עצמי שאולי אם הייתי מנסה אולי הייתי מגלה דברים חדשים על עצמי.. חודשיים לא ראיתי את הבחור לא שמעתי ממנו ואז באיזה מסיבה שהייתי הוא צץ אמרתי לעצמי שאני חזקה ואני מסוגלת ודיי התעלמתי מימנו כמה שהוא ניסה וקירקר אחריי הייתי קרה ולא התייחסתי גיבורה אה? יום אחרי זה הרגשתי כל כך רע עבר שבוע ונכנעתי שלחתי לו הודעה יום אחרי זה מצאתי את עצמי איתו באותו סרט בטוחה שאולי הוא השתנה אולי הוא התגעגע מהר מאוד גיליתי שטעיתי..כי הוא נעלם וצצ רק אחרי שבוע והרי הוא איש צבא עסוק מאוד וככה "בלי לשים לב" מצאתי את עצמי בקשר של יזיזות משכנעת את עצמי שאני בנויה לקשר הזה שאני עוד צעירה וצריכה להנות מהחיים האלא...כל לפני פגישה שלנו אני מנסה לומר לעצמי שזהו זאת פגישה אחרונה אני לא מצליחה להפריד בין השכל לרגש..אבל אז אני טובעת איתו לתשוקה ניצחית שלוקחת אותי לעולמות אחרים ורוצה שהרגעים איתו ימשכו לנצח...אבל הוא שוב נעלם ואני שוב נפגעת..הפעם חודש לא ראיתי איתו היינו אמורים להיפגש והוא דיי נרדם אז לא יצא אבל חודש שלם ואני יודעת שמתי שהוא הוא יצוץ שוב אם זה השבוע או שבוע הבא ואני לא יודעת איך לסיים את העניין הזה הרי הנה זאת ההזדמנות הכי טובה חודש שלם לא נפגשנו ולא קרה לי כלום חוץ ממחשבות תמידיות על העניין כי ללא ספק יש לי משהו לבחור מה לעשות שהוא יתקשר? להתעלם? לסנן אותו? אני מפחדת לענות לו מצד אחד שאני יתפתה להפגש איתו אבל מצד שני אני יודעת שזה חייב להסתיים זה לא עושה לי טוב.. אם אני יענה לו זה נראה לי מגוחך לסיים את זה בטלפון ? מי שהיה במצב הזה בטח יבין..ומי שלא בטח יגחך...אבל מעניין אותי לשמוע הצעות פתרונות..מה אתם הייתם עושים?

שלוק29

New member
מה הקטע שלכן בנות???

למה כל דבר צריך לקבל "שם" "כותרת" למה אי אפשר לחיות את הרגע ודיי. . !? את אומרת שטוב לך איתו בזמן שאתם ביחד ושנחמד לך לדבר איתו שעות וזה ממלא אותך תשוקה לשכב איתו... אוקיי, אז הכל מצויין!! תהני מהרגע ודיי! ימאס לך אז תלכי... תימצאי בחור טוב יותר אז תעזבי... אבל עד אז תהני מהקיים! בלי אהבה ובלה בלה. . . . כי אולי הוא לא בנוי לזה עכשיו! כי במחשבה שניה... מה שקורה עכשיו עדיף לך!? אין לך אהבה ואין לך גם שיחות ורגעים יפים וסקס וכו` מה שיש לך זה כלום אחד ענק והרבה דימיונות על אהבה. . . . פאקינג המחר כי מי אמר שניהיה בחיים כדי לפגוש אותו. . . . . סורי על הבוטות ועל צורת המחשבה החדשה. . . (כי פעם חשבתי אחרת) בהצלחה

שאנל 25

New member
בעעעע

איזה כייף יש בלשכב עם בחור שחושב אותי כלי קיבול לחרמנות שלו...איכסס,זה ריקנות אחת גדולה.וזה משאיר הרגשה זוועתית...וגם לה זה לא עושה טוב.זו רק תשוקה רגעית.וזה לא שווה את זה!!!(אוייי,מה רב ההבדל בין גברים לנשים)

שלוק29

New member
לבריאות מאמי. . .

היא לא דיברה על כלי קיבול לחרמנות שלו. . . היא לא זונה. היא אמרה שכיף לה איתו והיא מספקת את החרמנות של שניהם ויותר מכל את של עצמה אז אל תתחסדי לי. . . מה שאני מנסה לומר הוא שדיי אם העתיד עכשיו כיף לך אז זה מצויין! לפני חודש וחצי איבדתי חבר טוב. . . נו מה עם העתיד שלו??? נדא, גורנישט, כלום. . ! תמשיכי לחיות את העתיד... רק שלא תתעוררי יום אחד ותרגישי שמרוב מחשבות על העתיד איבדת את ההווה. . . תחשבי על זה! ובגרפס הבא שימי יד זה לא נימוסי...

drnaji

New member
../images/Emo6.gif

אהבתי את הכנות שלך
אבל מה לעשות שצריך לחפש דברים יותר עמוקים מסקס או מין מזדמן. ואצל בנות זה הרבה יותר רגיש מאצלנו כי הן מסתכלות על זה אחרת,מה לעשות
אני מסכים איתך על זה שצריך לחיות את הרגע ולהנות,אבל מצד שני לא צריך להזניח את העתיד ואתה כן צריך לחשוב על מה אתה עושה כי יש מצב שזה יגרום לך לחרטא בעתיד.

שאנל 25

New member
אל תעני

הרי אם תעני לא תעמדי בפתוי.אז תנתקי קשר.במקסימום שלחי סמס שיבאיר לו שאת לא רוצה.אל תדברי איתו..הרי זה לא עושה לך טוב.ואת צריכה לדאוג לעצמך .(הוא בטח לא יעשה את זה...)

שלוק29

New member
תעני

לא בשבילו אלא בשבילך! תעשי לעצמך טוב ואל תשכחי לעשות לו בדיוק מה שהוא עשה לך. . . כן אני מתכוון לזה שתזרקי אותו ברגע שלא תהני יותר. . . .

drnaji

New member
../images/Emo26.gif

טוב,אני חושב שהפתרון נמצא בהודעה שלך. אמרת שאת אוהבת אותו אבל את לא מצליחה להפריד בין השכל והרגש. טוב,אז הגיע הזמן שתתחילי להפריד. בהתחלה אמרת שאת לא בקטע של להיות יזיזה,ואת צודק. אבל אז התחלת לתרץ (איזה מילה יפה) לעצמך,בגלל כל האהבה שלך אליו אמרת לעצמך:"אולי אני אגלה דברים חדשים על עצמי" מה תגלי
שתרגישי ריקנות אחרי כל פעם שתכבו
שהוא לא שם עליך
ששוב את משלה את עצמך
הוא גרם לך לוותר על משהו מאד חשוב והוא הכבוד שלך. חבל מאד שלא ציינת את הגיל שלך,שכן אם את בת 22 התגובה שלי תהיה שונה מאשר אם את בת 18. בקיצר,מה שאני מציע לך זה פשוט לנתק קשר איתו. לא לסנן אלא למחוק את המספר שלו מהפלאפון. שילך יחפש לו יזיזות אחרות. אם הוא לא התגעגע אליך אחרי שנפרדתם אז הוא לא יתגעגע אליך עכשיו
מצרות תברחי,והוא צרה. מגיע לך בחור שיבין אותך,יאוהב אותך,יחשוב עליך כמו שאת חושבת עליו והכי חשוב יתחס אליך כאל ליידי ולא בתור יזיזה. חביבה,תזרקי אותו ותתחילי לחפש לך גבר חדש,או שתקחי פסק זמן ותעשי את מה שטוב לך. אם את נהנית להיות יזיזה (מה שממש לא נראה לי) אז תמשיכי איתו.

תעשי מה שטוב רק לך

אחת הדילמות במערכת יחסים זה לעשות מה שטוב לך או מה שטוב לו.אם תתחילי לעשות רק מה שטוב לך הדבר ישחרר אותך מהאכזבה ולא תזדקקי לאישור מבחוץ.תתרכזי בעצמך

rach ה

New member
היי

היי..תשמעי..אני לא נמצאת בקשר של יזיזות.. אני נמצאת בקשר די מחייב אבל סובלת מאוד ומאוד מבינה את התחושות שלך..אין לך מושג עד כמה ונכון זה נראה מפגר לסיים את זה בטלפון נכון??? זה בגלל שהתת מודע איפושהו שם בפנים עובד שעות נוספות..אומר לך לכי אליו תעשי את זה הוגן..פנים מול פנים..אבל באמת זה הרצון הנכסף הזה לראות אותו שוב רק עוד רגע רק עוד מבט רק עוד נגיעה.. קל לי לדבר ואני בעצמי נמצאת במשבר.. אבל הייתי מציעה לך באמת להתעלם..להפסיק לענות לטלפון..אני לא מכירה אותך בכלל ואת לא נשמעת לי אדם שבנוי לקשר של יזיזות.. חבל עלייך וחבל על הלב שלך ותאמיני או לא זה עלול לגרום לך נזק נפשי.. ובזה אני מבינה. אל תעני לו..תשימי את הנייד על שקט כך שלא תדעי בכלל אם הוא מתקשר וכך לא יהיה לך קשה לא לענות לו.. זאת ההצעה שלי אלייך..ברחי כל עוד את יכולה..מה שאת עושה לא בריא לעצמך..באמת..אני באמת שלא מכירה אותך..אבל יש לי הזדהות עמוקה..ודאגה כלפייך..תתעלמי אל תעני..זה כואב וזה חרא..אבל זאת ההמלצה שלי.. תחזיקי מעמד..בהצלחה

למעלה