מה אני עושה?

דור6

New member
מה אני עושה?

טוב יש איזו אחת שאני דלוק עליה. טוב ,אחרי חצי שנה החלטתי שאני רוצה ללכת אליה להזמין אותה לצאת מה אני אמור לעשות כל הזמן אני חושש מהקטע שאם היא תידחה אותי זה ביגלל הדיבור כי בלי להישתחצן אוהבים אותי בבסיס אני נראה טוב מצחיק קיצר הכל מה גם שחבר שלי אמר לי שהיא אמרה לו לפני חצי שנה שאם היא לא הייתה עם אותו חבר (שעד לפני חודשיים היא הייתה איתו) היא הייתה רוצה אותי.עכשיו אני לא יודע מה לעשות לסכן תידידות איתה או לא?

shuky63

New member
דור אתה בטוח שהגימגום זה לא תרוץ

בשבילך להמנע ממצב של דחייה אפשרית מצד בחורה.דחייה שממנה פוחדים כל הגברים באשר הם כולל החתיכים והדוןז'ואנים שבהם?

RobinhooDw

New member
אין ספק

שחשש מדחיה קיים, אבל מי כמונו יודע כמה שהגמגום מקשה על העניין... חוץ מזה, אני לא רחוק ממצבך :}, אבל אני סתם פחדן :}

gali90

New member
לך על זה..

תזכור דבר אחד- אם היא תדחה אותך בגלל הדיבור היא לא ראוייה .נקודה.! שנית, ישנם אנשים חזקים שלא נבהלים כ"כ ממישהו שמגמגם - לא נבהלים כמונו מזה.. וגמגום זה לא הכל בך.. והדבר הכי חשוב..זה שהיא אמרה מפורשות שהיא מעונינת בך! - לך תציע לה למה אתה מחכה??? .. תעשו אחד לשני חג שמח.!!!!! האביב זה הזמן הכי טוב לאהבה!!! לשכוח קצת מהגמגום.. בהצלחה.

דור6

New member
כן אני מניח שאתם צודקים אבל זו

תהיה הפעם הראשונה שאני אפנה לבחורה בכזאתי צורה וחוץ מזה שממזמן בלי עין הרע אני לא מגמגם קשה בימים הרעים אני מגמגם בינוני ובטובים קל קל בינוני אבל תמיד יש חשש שאולי היא לא תצה אותך בגלל זה אפילו שכל החברים שלי אומרים לי שזה דבילי שבחורה לא תרצה מישהו בגלל הדיבור כי הדבר החשוב זה קודם כל האישיות.אני אלך על זה אבל כמו שאמרתם אני פוחד רצח מדחייה אבל יותר אני פוחד מהתשובה החיובית כי אז אני אצטרך לנהל מערכת יחסים בלי תירוצי גימגום קיצר "ברוך הבא לעולם האמיתי"

דור6

New member
טוב פניתי אליה היום.....

ביקשתי ממנה לצאת איתי ועם עוד איזה זוג אז היא אמרה לי שנדבר איתה במהלך החג ואז ביקשתי תפלאפון שלה היא נתנה לי אותו ואמרתי לה שאני אטלפן ואז באתי אליה ונתתי לה נשיקה בלחי.. והלכתי

R O N Y1

New member
זאת לא הקצינה שהיה לה חבר????

לא משנה בכל מיקרה לך על זה, היא לא תוכל אותך . לעצתי תצאו בהתחלה בזוגות או לסרט ,אל תתרגש אתה לא דומה לקוף.! בעניין הגימגום, אם היא לא תירצה אותך ביגלל הגימגום פשוט תן לכונפה בעיטה בתחת, הכונפה (השרמוטה)לא מגיע לה גבר כמוך . בוא לא ניראה שחור תהיה אופטימי לפי איך שזה מיתקדם זה מבטיח בהצלחה RONY

דור6

New member
לא זו לא הקצינה אלא בחורה

פי עשר עליה אני הולך לטלפן אליה יום רביעי הזה

dardary

New member
אל תפחד

דבר ראשון אני מסכים עם מה שגלי אמרה שאם היא תדחה אותך בגלל הגמגום אז היא באמת לא ראויה לך. לפני איזה שבועיים היתה אחת שממש הייתי דלוק עליה ובאמת כל הזמן חשבתי מה יקרה אם אני יגמגם או משהו כזה אבל חשבתי לרגע באמת ואמרתי לעזזל הגמגום זה לק ממני ואם היא רוצה אותי אז שתקבל אותי גם אם הגמגום אז הצעתי לה והיא הסכימה ועכשיו אנחנו חברים. מה שבאמת אני רוצה להגיד לך לך על זה ושאתה מציע לה אפילו אל תחשוב על הגמגום פשוט תזרום. בהצלחה!!!

למעלה