מה אני עושה אם אני רוצה לשנות את האות הראשונה בכינוי לאות גדולה?
פגעסוס Well-known member 12/11/02 #2 ../images/Emo26.gif פותח כינוי חדש. אין אפשרות לשנות את הכינוי הקיים...
פגעסוס Well-known member 12/11/02 #4 יש לי תירוץ... ../images/Emo26.gif נאי חולה... חכו שאני אבריא ואז אני אפסיק להתבלבל... נכון?
R Reznik New member 12/11/02 #7 תודה ../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
R Rejee New member 12/11/02 #8 אני חושב שבמקרה הזה... עדיף לרשום פותח מאשר... מממ... מממ... פותחת.... מממממממממ....
M mandy New member 12/11/02 #9 אויש חבר´ה!! בבקשה....אני לא יכולה לעשות משתמש חדש כי זה אומר לי שקיים משתמש כבר בשם הזה!!! נו בבקשה מה עושים??
אויש חבר´ה!! בבקשה....אני לא יכולה לעשות משתמש חדש כי זה אומר לי שקיים משתמש כבר בשם הזה!!! נו בבקשה מה עושים??
פגעסוס Well-known member 12/11/02 #11 סתם שאני אבין... יש כבר משתמש בשם Mandy ואת רוצה לשנות את השם שלך שגם יהיה Mandy... צר לי אבל בתפוז אין כפילות של שמות משתמש...
סתם שאני אבין... יש כבר משתמש בשם Mandy ואת רוצה לשנות את השם שלך שגם יהיה Mandy... צר לי אבל בתפוז אין כפילות של שמות משתמש...
G ganooov New member 13/11/02 #12 זה ככה: ../images/Emo13.gif את המשתמשת Mandy באותה מידה שאת המשתמש mandy. מבחינת המערכת של תפוז זה לא משנה אם האותיות הם גדולות או קטנות.
זה ככה: ../images/Emo13.gif את המשתמשת Mandy באותה מידה שאת המשתמש mandy. מבחינת המערכת של תפוז זה לא משנה אם האותיות הם גדולות או קטנות.
M mandy New member 13/11/02 #14 חחחח אני ידעתי ש אני זאת Mandy!!! אבל כשאני שולחת הודעות,אני רוצה שככה יופיע לי השם- עם אות ראשונה גדולה!
חחחח אני ידעתי ש אני זאת Mandy!!! אבל כשאני שולחת הודעות,אני רוצה שככה יופיע לי השם- עם אות ראשונה גדולה!
פגעסוס Well-known member 14/11/02 #16 ../images/Emo26.gif אם היתה תשובה שהיתה עוזרת היינו נותנים אותה ברצון... אבל אין. אין אפשרות להפוך את השם שלך ל Mandy. נסי לרשום שם משתמש חדש כמו M a n d y או משהו דומה...
../images/Emo26.gif אם היתה תשובה שהיתה עוזרת היינו נותנים אותה ברצון... אבל אין. אין אפשרות להפוך את השם שלך ל Mandy. נסי לרשום שם משתמש חדש כמו M a n d y או משהו דומה...