מה אני עושה?

Crema86

New member
מה אני עושה?

המנהל שלי שלח לי הודעה שהפקדתי לו בעבודה שטר של 100 שח מזוייפים שקיבלתי מהלקוח. לא עניתי לו עדיין אבל אין לי 100 שקלים חלופיים להשלים לו בחזרה . אני לא יודעת מה לעשות..הוא יכול להגיד לי שאני לא באה לעבודה עד שאני לא מתחלפת לו עם השטרות

u 1000

New member
למה את חושבת שאת צריכה להשלים לו?

אחרי שהמנהל שלך יתגבר על כל המכשולים הקיימים לו בדרך (הגשת תביעה לבית הדין לעבודה והוכחת תביעתו כולל זה שיש יותר סיכוי שאת קיבלת מהלקוח מאשר שמישהו אחר קיבל) גם אז בהנחה שלא התרשלת באופן קיצוני ביותר (למשל שקיבלת שטר של מונופול) הסיכוי שיחייבו אותך "להשלים" לו קטנים ביותר.
&nbsp
התקלה הזו היא חלק מהסיכון שבעל עסק ולא העובד נוטל על עצמו כאשר הוא מנהל עסק.
&nbsp
הוא גם לא יכול להגיד לך שאת לא באה לעבודה בגלל זה (כלומר הוא יכול אבל זה לא יהיה על פי הדין).
הוא אולי יכול לפטר אותך כי הוא חושב שהתרשלת בתפקידך (וזה עדיין לא יחייב אותך בתשלום 100 ש"ח או כל סכום אחר).

anati43

New member
כמו שאם יש חוסר בקופה במשמרת שלך,זה לא חוקי לדרוש ממך להשלים

חMודי

New member
בעבודתי הקודמת חייבו

איפה התקנה - שאומרת שאם יש חוסר בקופה - מכסף מזויף או מעודף שגוי שאסור לבעלים לדרוש ממני תשלום?
אשמח לתקנה בחוק.

חMודי

New member
אני אשאל אחרת,

איפה החוק הזה ? "מגן" על מוכר/קופאי,

''מן השכר האחרון לעומת זאת, ניתן לנכות חובות, גם אם אין מסמך כתוב, וללא הגבלה על גובה החוב. הוא יכול לגבות את החוב שלו לכאורה במשכורת של החודש הבא, לכן החוק מאד "מבלבל" בסוגיה הזאת, כי אפשר לכאורה לנקות את זה - "חוב" 400 שקל- נניח חודש ינואר 2015.

Mesarim

Member
אז תחפשי מקום אחר לעבוד בו

זאת חוצפה, וזה גם לא חוקי לחייב עובד על שטרות מזוייפים
&nbsp

למעלה