מה אני עושה? :(

JamesNox

New member
מצטרף לדעתה של בופיק

האקס שלי היה זיון פנומנלי מהרגע הראשון. הוא היה (ואולי עדיין...) הדבר הכי מדהים שקרה להומואים באשר הם אי פעם. (אבל הוא גם היה חרא של בן אדם, ולקח לי שנים לעלות על זה.) עם בעלי האהוב והמדהים... בוא נגיד, שפעם ראשונה ששכבנו לא היו זיקוקים. ממש ממש לא. ולקח לי הרבה זמן להפסיק להשוות לאקס שלי, ולהתאכזב שהוא לא יודע מיד מה אני אוהב ורוצה בלי שאבקש בכלל... ושהשמים והארץ ירעדו כל פעם שהוא נוגע בי... אבל הוא לא ויתר עלי, וטוב שכך, כי אני מספיק אדיוט כדי לותר עליו, והיום, בוא נגיד שאין תלונות
טפו טפו חמסה חמסה. והחברה כאן יכולים לספר איך איך הייתי מטפס על הקירות בגעגועים לסקס המדהים שלנו כשהוא היה חולה. אז תן לו הזדמנות. לסיים תמיד אפשר.

kerena

New member
מה אני עושה? :(

היי אני בן 23 הכרתי בחור בן 30, חמוד מקסים מתוק, אמיתי... טוב לי איתו, אנחנו מכירים מעט זמן אבל יש לנו חיבור מדהים והתרגשתי כל פעם שרק ראיתי אותו... אתמול בערב הגיע המגע המיני הראשון, והכנסתי יד למכנסיים שלו ו.. כן.. כמו שאתם בטח מתארים... מסתבר שאיבר המין שלו די קטן, זאת אומרת, מאוד קטן... באותה שניה הייתי די המום ולא ידעתי איך לאכול את זה אז עצמתי עיניים וליטפתי את החבר בראש קצת כדי להפיג את הרגע אבל הגעתי הביתה ולא ידעתי מה לחשוב פתאום ירד לי ממנו פתאום זה נראה לי מוזר אני נורא רוצה להישאר איתו ולהצליח אבל מה עושים? אין ספק שזה מפריע, אני לא מצפה שיהיה לו איבר מין גדול אבל גם לא כ"כ קטן ברמה כזו... אני חושש שאתפשר על זה ואחר כך זה יחזור בבום למערכת היחסים ויתקלקל איך אני מתגבר על זה? אני מנסה לחשוב על כמה שהוא חמוד ומקסים ואני רוצה אותו בתור בנזוג כי הוא אחד המדהימים שהכרתי ואני חושב על זה שאם אחזור לחיי הרווקות ממילא ייקח שנים למצוא בן אדם נורמלי אחר יש בינינו תשוקה אמיתית אבל התאכזבתי נורא (אפילו שלא היו לי ציפיות מיוחדות) עיזרו נא לי :(

iNEEDit25

New member
אולי חשבת שזה קטן כי לא עמד לו?

צ'מע, אני לא יכול להגיד לך מה לעשות, אלו החלטות שלך. אני לא הייתי זורק מישהו בגלל בולבול קטן. זה רק חלק ממנו. תחשוב אולי יש סיבה אחרת, אולי אתה מחפש איזה פגם כדי לנתק את הקשר המתפתח..

kerena

New member
סורי: לא לא לא...

עמד לו ממש... כאילו זה היה הכי חזק שלו אבל אתה צודק הייתי פשוט צריך את ה"אישור" הזה שמישהו יגיד לי שזה בסדר דיברתי עם ידידה שלי שאמרה "לא מוותרים על אהבה בגלל זה, עדיף בולבול קטן עם רגש מאשר בולבול גדול בלי רגש" ואמרתי לה "וואי זה כל כך נכון" הרגשתי שטחי ומטומטם, תבין שעם נשא אני מסוגל לצאת בלי לחשוב פעמיים אבל זה הטריד אותי? הוא בן אדם מדהים ומקסים ואין שום סיבה לפרק את זה אני לא מחפש פגם וכו', אני הכי רוצה אהבה בעולם, כל כך הרבה זמן מחפש אהבה אמיתית ורצינית... ואולי בכלל הוא יהיה ממש טוב בביצועים שזה יפצהעל כל דבר אחר... אני ממש מודה לך על התגובה... עזרת לי לשמור על הזוגיות :)

iNEEDit25

New member
אני שמח

ודרך אגב, יש גברים שזה נושא די רגיש אצלם, אז כשאתה מדבר עליו עם ידידות שלך, שים לב שזה חשיפת סוד די אינטימי של הבחור שלך..

kerena

New member
כן זה רק עם ידידה אחת שאנחנו מדברים על הכל

היא גם מספרת לי דברים כאלה ברור שזה לא משהו שכולם צריכים לדעת זה משהו אינטימי... מוזר לי אני עדיין מרגיש כאילו ירד לי ממנו קצת, אבל אני רוצה להלחם בזה אני רוצה אותו אוף אני צריך טיפול במכות חשמל כדי להפסיק עם המחשבות הדפוקות האלה

אומנם לא קשורה

אבל חושבת שכדאי לנסות לשכב עמו ותראה אם זה מתאים ושוב לא שוללים את הקשר על איבר מין קטן. אני חושבת שאם היתי שוללת שמהתחלה את הבן זג הנוכחי שלי בגלל שהכרתי אותו שהוא היה בתול היום כנראה לא היתי כמעט שנתים בזוגיות

yosef 30

New member
../images/Emo224.gif זין קטן זין גדול

היי בחור ייקר. אני יכול להבין אותך שאתה מתבאס מאיבר מין קטן של בן זוגך. אני גם מאמין שאילו הוא היה מגיע עם זין מפלצתי גם זה היה יכול להפריע. אני מסכים עם חברי שאמרו לך אל תשלול כלכך מהר. כי כמו שאומרים הגודל לא קובע, והאמן לי יש אנשים עם וואחד זין שבכלל לא יודעים להשתמש בו. ברגע שיש אהבה, ברגע שיש משיכה פיזית ורוחנית - לומדים להנות אחד מהשני בצורה כלכך טובה ומהנה. אפשר להוסיף גם עזרים לתוך הסקס, ויברטורים וכל מיני צעצועים נחמדים. המין יכול להיות מאוד מגוון ומהנה אם רק מאפשרים לדברים להיות כמובן שזה יכול לקחת קצת יותר זמן עד שמכירים ומרגישים בנוח. חשוב ששני בני הזוג יידעו להנות אחד מהשני, לבטוח אחד בשני, להסכים להתמסר אחד לשני אז ההנאה והחיבור ותחושת החופש מתאפשרים ויש קשת רחבה של רגשות שמתעוררים. אם ולא תרגיש שכל אלה מתרחשים ותרגיש שזה באמת לא מענג ומספק אותך ושזה מפריע לך למשיכה, זה כבר יהיה סיפור אחר ולא כדאי לשכנע את עצמך בכוח להיות שם. נשמח לשמוע על תהליך ההכרות שלכם וכיצד הוא מתפתח. בהצלחה
בהכרות ויום נפלא. יוסף.

kerena

New member
יוסף

מודה לך מאוד על התגובה המפורטת והעניינית העניין הוא שנכון, לא מדובר על איבר מין מפלצתי אבל הוא גם לא רגיל בוא נגיד שזה משהו בסביבות ה 10 ס"מ, אולי 11 ובעובי של טוש... אבל כן יצא לי לחשוב עליו היום והיה לי פשוט נעים לחשוב עליו ודמיינתי אותו איתי, והיה לי כיף ה"פחד" שהיה בהתחלה נרגע, ואני קצת יותר מפוקס הייתי די בהלם אני חושב בכמה ימים הראשונים אעדכן בהמשך תודה על העזרה, עזרתם לי באמת

yosef 30

New member
שבת שלום ידידי הייקר

אני מאוד יכול להבין אותך ואת הקושי שאת מציג. אני מאחל לך שתהנה כל עוד אתה בוחר להיות בהכרות הזאת. יכול להיות שכרגע זה מפריע ובהמשך זה כבר לא יהיה אישיו מבחינתך ובאותה נשימה כרגע אתה רואה את הדברים הטובים ובהמשך זה כן יכול להפריע. הכי חשוב זה שלא תהיה במקום בו אתה לא מרגיש נוח, מסופק, מאושר ונוח. אל תשפוט את עצמך אם תחליט לעזוב בגלל גודל איבר המין שלא תספר לעצמך שזה שיטחי וכו' אין מקום לביקורת עצמית כאן או שיפוט כזה או אחר לגבי עצמך. יש לנו כבני אדם את זכות הבחירה איפה להיות, איך להיות, מתי להיות, עם מי להיות וכמה להיות. אני מאחל לך הרבה אהבה בחייך
בברכת שבת שלום יוסף

המשיכה המינית הראשונית חשובה אבל לא הכרחית

מכיוון שיש לו תכונה גופנית שמפחיתה את המשיכה המינית שלך אליו, אתה יכול להתמקד בתכונות האחרות שלו שיוצרות משיכה רגשית. כפי שאתה אומר, אתה יכול להתמקד בעובדה שהוא חמוד ומקסים וכו' וכמה שהוא מתאים לך כבן זוג. עכשיו אומר לך משהו מנקודת מבט שלי - כאדם שנמצא באותה זוגיות כבר 31 שנים: מה שעלול לקרות בעתיד הוא, שאתה עלול להיות מתוסכל מינית, ולחפש ריגוש מיני מחוץ לזוגיות. זה עלול לקרות, אם לא השנה, אז בעוד שנתיים או חמש שנים. יחד עם זאת, ישנו גם סיכוי קטן שלא תבגוד בו כלל... השאלה היא אם איום הבגידה העתידית הוא סיבה לוותר על אדם מקסים וחמוד ומתאים כפי שמצאת. התשובה שלי היא לא. כלומר, אל תוותר עליו רק בגלל איבר קטן. אבל אוסיף עוד הערה קטנה: אל תתחיל זוגיות רק משום שאתה חושש שתחזור לחיי רווקות משמימים - זאת לא סיבה לבחור באדם מסוים כבן זוג, וודאי שלא בגילך הצעיר. הסיבה לבחירת בן זוגך צריכה להיות שאתה נמשך אליו נפשית, רומנטית וגם...גופנית.

kid of love

New member
זין קטן זה מבאס!

אבל אלה שטויות, אלא אם זה מלווה בתסביכים מסויימים... בכל אופן, אתה אוהב/ מחבב/ מסמפט+/ נמשך/ רוצה אותו, והזין שלו זה בסה"כ עוד איבר, שיש סיכוי שהוא יודע מה לעשות איתו, ואז לא תהיה שום בעיה, לא? נראה לי באמת עדיף על משהו ממש מפלצתי, או כמו שמישהו פעם ניסח באזני- ש"כואבת הלסת" או בקיצור, תקווה שהוא הפנים את האמרה, שמשרתת, אני מניח, אפילו עד היום בבסיסי צה"ל- זה מה יש, ועם זה ננצח! בהצלחה!

dov310

New member
שלום לך ולכל המגיבים .

מעניין לקרוא כאן את כל התגובות . אשתף בקצרה מנסיוני בחיים. בכללית חבל לפספס קשר טוב ואמיתי בגלל משהו חיצוני - ובאמת זניח במחן הזמן, אך רק אתה יודע מה הגבולות שלך מה מתאים לך ומה לא , אבל עם הזמן הגבולות שאתה מציב לעצמך משתנים בכל תחום... תחשוב טוב עם עצמך . אני אישית למדתי "לעגל פינות" ולא להסתכל בקטנות - תרתי משמע .... ובזכות חשיבה זו ,אני נמצא היום בזוגיות נפלאה 9 שנים , לא פשוט למצוא משהו שמרגש אותך ואתה מתחבר אליו בצורות שונות. מאחל לך ולכולכם אהבה גדולה ! בהצלחה גדולה !! איכות זו לא מילה גסה .... תחשוב על זה.

atomic1990

New member
אני מסכים עם כל מה שנאמר ו..

ואין לי יותר מדי מה להוסיף אחרי כל התגובות המדהימות שקיבלת פה. אבל בינינו, הזין זה לא הדבר היחידי במין, יש עוד כל כך הרבה מקומות לגוון ולהנות. ובתכלס זו לא סיבה להיפרד ממישהו בגלל מישהו עם בולבול קטן. יש דברים הרבה יותר מהותיים מזה.

yosef 30

New member
ברוך הבא dov310 למשפחת זוגיות גאה ../images/Emo140.gif

שבת שלום לך dov שמח לשמוע שאתה נהנה להיות בפורום שלנו. אכן בזוגיות יש הרבה מקומות בהם כדאי לנו ללמוד לעגל פינות - הייתי שמח אם תוכל להביא לנו כמה דוגמאות ל"עיגול פינות" אני סומך על החבר'ה כאן שהם מבינים את העניין - אך תמיד יש מקום ללמידה והבנה נוספת
. מאחל לך שבת שלום ומבורכת מלאת אור ואהבה ונשמח לראותך כבן בית במשפחה המדהימה שיש לנו כאן ושהולכת וגדלה לה לאט ובאיכות
. והמשך זוגיות נפלאה ומופלאה לאורך שנים
יוסף.

dov310

New member
יוסף, תודה רבה על קבלת הפנים החמה . איזה כייף

אשמח להשתייך לפורום החם והמיוחד הזה . אני נמצא בזוגיות 9 שנים לאחר 4 קשרים אחרים ארוכים , שהסתיימו להם , כל קשר וסיבותיו , כאשר מומנט הסקס לאורך זמן ,היה די בעייתי בכולם . לא קל לשמר את הסקס לאורך זמן , שיגרה , התלהבות והריגוש יורדים מיצוי ... במידה ולא נבנת חברות טובה - הקשר לאא יחזיק מעמד לאורך זמן רק על סקס טוב וקשר פושר של חברות . המון מפנטזים ומצהירים שהם בנויים לזוגיות אך , זו רק פנטזיה שלא יודעים כמה מורכבת ולא פשוט לממש אותה באמת . למדתי מטעויות העבר בקשרים ובקשר הנוכחי בנינו יחד חברות חמה - שלא מתבססת על סקס ....( בלי עין הרע ...) לעגל פינות - זה להבין את צרכיי הפרטנר שממול , התחשבות ,הבנה , ולדעת לוותר . זוגיות זו עבודה לא פשוטה - מורכבת , אך כשיש תוצאות זה הכי כייף בעולם. תבנו חברות אמיתית - הסקס עם הזיקוקים הוא די זמני בקשר , תמיד ניתן לפתוח את הקשר לסקס מהצד- להשלים את הצרכים , ולחזור הביתה .( כמו ללכת לאכול במסעדה ארוחה שונה - ולחזור הביתה ) , כמובן צריך פרטנר נכון לסוג קשר שכזה , לדעת את הגבולות , ותמיד לדעת שהבסיס בבית תמיד !!! ואיזה פתגם שמתאים לדבריי... קשר חם ופתוח הוא כמו פיצה , תמיד צריכה לבוא עם תוספות ..... שיהיה לכולם בתאבון . ושמרו על האהבה !!!

dotandvir

New member
נשמע כאילו אתה קצר סבלנות

הייתי מציע לנסות ולראות - ואם עדיין תרגיש שזה לא מה שעושה לך את זה להעלות את הנושא בשיחה ולהציע גיוון עם אבזרי מין לסוגיהם (חברים מספרים שיש כאלו גדולים למדי). דותן

למעלה