מה אני עושה אם...

X Talk 1

New member
מה אני עושה אם...

אם קושרים אותי באזיקים, ולא משחררים אותי
אני מעוניין להתנסות בזה, אבל אני מפחד ממצב שלא ישחררו אותי בסוף. על החתום ככל הנראה, מצטרף עתידי לפורום

Z o d i a c

New member
ברוך הבא למצטרף העתידי ../images/Emo20.gif

כלל ראשון בכל הקשור למשחקי שליטה - שום דבר לא נעשה בכפיה או כנגד רצונך
אם משהו לא מתאים לך, לא נראה לך, כואב לך ואתה מעונין להפסיק אז זה נגמר באותו הרגע. מטרת הכאב בדרגותיו השונות והשליטה היא לענג את שני הצדדים ולהביא את שניהם לסיפוק. במקומך לא הייתי ממהר להקשר עם אדם זר שאתה לא מכיר, יש הרבה מאוד דברים שאתה יכול לעשות גם מבלי להיות קשור. אשמח אם תפרט את נסיונך או מה הפנטזיות שלך ואולי נוכל כולנו לכוון אותך מעט יותר. ברוך הבא כבר אמרתי?

X Talk 1

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני יודע ש- BDSM נעשה בהסכמה הדדית של שני הצדדים ונועד לענג את שני הצדדים. אבל בתור התחלה מעניינת אותי דווקא השאלה הספציפית הזאת: מתי לבטוח בבן אדם שיקשור אותי ויהפוך אותי לפגיע מאוד
זה נושא בעייתי. זה הרי לא נמדד בזמן. כל מקרה לגופו, וכמה שאתה מכיר את בן הזוג שלך ובוטח בו. אבל תמיד העניין הזה יהיה מסוכן, ואני חושב שזה מה שכנראה ירתיע אותי מלהתנסות בקשירות ואזיקים.

Z o d i a c

New member
מתי לבטוח בבן אדם?

לזה ידידי אין תשובה מהספרים שכן זה תלוי אך ורק בתחושה האישית שלך. אתן לך דוגמא - העבד שלי ואנוכי. כבר מהרגע הראשון הוא בטח בי שאנהג בו כאדון בעבדו אך אם זאת אשמור על כבודו ולא אפגע בו. ההתמסרות שלו לא היתה טוטאלית כבר מן המפגש הראשון והאמון בינינו נבנה לאט לאט. דברים שהוא עושה היום הוא לא עשה בעבר. אנו לומדים ומלמדים אדון את עבדו מה כל אחד אוהב ואיך. שום דבר כאן לא בא כמובן מאליו. במפגש הראשון והשני הוא סירב להקשר, חשש שאולי אני עלול לעשות דברים שיכאיבו לו על יתר המידה. לא לחצתי. הוא הוא נקשר בכל פוזה וצורה שארצה. ה"מתי לבטוח" מגיע ממך, ורק ממך. זה האמון הדדי נבנה עם הזמן וככל שתרגיש בטוח יותר בפרטנר שלך תבין שקשירה אינה הופכת אותך לפגיע כי אם מאפשרת לך לחוות סוג חדש של הנאה, של איבוד שליטה, של התמסרות.

כנוע ה

New member
פשוט ידידי

בשביל זה הומצאה: מילת בטחון. מסכמים על זה קודם ושולפים במקרה הצורך

Z o d i a c

New member
בהחלט נכון!

אבל הכי טוב לדעתיז זה לעשות את זה עם פרטנר מנוסה שאתה בוטח בו.

Neס

New member
יש פתרון..

יש אזיקים שאפשר לפתוח בלי מפתח, אפשר לקשור אותך עם נייר טואלט, אפשר להיות יצירתיים....

Z o d i a c

New member
הבנתי אותך...

לא כי אם אזיקים מפחידים אותו הוא תמיד יכול לנסות דבק או משהו..

X Talk 1

New member
למה לא ?

אני מקווה שהוא התכוון לסלוטייפ ולא לדבק פלסטי, מגע או מטוסים...

Z o d i a c

New member
נייר דבק AS IN סלוטייפ

יראה קצת מוזר אולי בהתחלה אבל אם זה מה שיקנה לך את הבטחון, I say go for it

mr X il

New member
אני לא מבין מה הבעיה

לי לדוגמא כבר יצא לכבול יותר מאיש אחד, כבר בפעם הראשונה שנפגשנו, ועוד אצלי. לפעמים אצלם. מה שאתה צריך זה חבר (או חברה) ממש טוב, שיודע עליך ואחראי, שידע שעומדים לכבול אותך ויבדוק מה קורה כעבור כמה שעות. רק ליתר בטחון.

Z o d i a c

New member
שופך יוגורט? חשבתי שצריכים לירוק...

איך גורמים להומו לצעוק פעמיים? א. מזיינים אותו ממש חזק. ב. מנגבים את הזין על הוילונות.

PassionFruit

New member
מקווה שתצטרף ועוד שני דברים-

דבר ראשון- אזיקים לא ממולצים, למרות הפנטזיה. הם עלולים ללחוץ על גידים ולגרום נזק ויש להם גם נטיים לא להפתח... עדיפים צעיפים או חבלים רחבים. ולא לשכוח להחזיק ליד המיטה מספרי חובשים לשחרור במקרה שמסתבכים. שנית- לוקח זמן לבנות יחסי אמון, גם במערכת ונילית. צריך זמן להכיר ואם אתה חושש, לחכות עם הקשירה. יש מספיק דברים שניתן לעשות ב BDSM כדי לבנות אמון. מאחלת לך שתמצא בן/ת זוג ראויים Passion Fruit

למעלה