מה אני יעשה????

מה אני יעשה????

היום רציתי להוציא את הנחש אחרי שלו נגעתי בו כבר כמה ימים והוא ממש פחד גם שהוא היה באקוריום הוא ממש פחד אבל שהוצאתי אותו הוא הישתין מפחד ורצה לברוח אולי זה בגלל שהוצאתי אותו ביומים הראשונים לעשות לו אמבטיה מה לעשות כי גם אני רוצה להביא אותו למפגש מחר

לא קרה כלום אם הוא עשה עלייך

צואה, גם הקינג שלי עושה את זה זה מפחד ואחרי זה כלום הוא רגוע ולא עושה בעיות. תוציא את הנחש(גם אם הוא מפחד)תחזיק אותו אם הוא עושה עלייך צואה עדיין תחזיק אותו ואז הוא יזחל לך על הידיים וזהו. רע ליבני

הוא גם

מנסה לברוח אז פשוט להחזיק אותו שלא יברח ואחרי כמה דקות הוא ירגע?

obb

New member
כנס..

למרות שהוא מפחד תמשיך להוציא אותו בחודשיים הקרובים כל יום כל יום למינימום 5 דקות. אם אתה רואה שהוא עומד לחרבן עלייך,תחזיק אותו,או לפחות את הזנב שלו באויר מעל פלסטיקיה או משהו,כי זה מסריח מאוד (אני מניח שהספקת לגלות את זה
) אני מכיר שיטה להרגיע את הקינג שלי,לתת לו לשחות במים חמש דקות,אח"כ הוא רגוע יותר ולא משתין מפחד.. מה שכן יכול להיות זה שאחרי שהוא היה במים הוא יעשה את צרכיו עלייך,כי זה מגרה אותם (השהייה במים) לעשות את זה,תיהיה ערני לפתח הביב אצל נחש שאתה יודע שהוא מרבה לחרבן ולהשתין עלייך.. כי זה פשוט לא נעים..

שחקתי אותו קצת

הוא היה לא ממש רגוע אבל היה בסדר עוד בערך שעה אני יוצא אותו שוב ישחק איתו עוד ואני מקווה מחר להביא אותו לרפי תגידו מישהו יודע מתי הוטרינר היה שם???

salingre

New member
זה כלום...

לי יש בואה ועם אני לא מוציא אותה כמה זמן אז היא גם ככה תוציא אותו כל יום לשעה שעה וחצי.. (אם אתה רוצה אז יותר) ובשלב מסוים הוא יתרגל

למעלה