מה אני יעשה???????

מה אני יעשה???????

תראו..... אאאא בואו נתחיל בזה שאף פעם לא היה לי חבר רציני. וזה ממש מעצבן אני רוצה אבל אני לא יודעת לא פונים אליי ואני גם לא מתאהבת. ואם כבר מישהו רוצה להיפגש איתי אני מפחדת מה יהיה כי אין לי ביטחון עצמי ואני דוחה אותו. ממש נמאס לי מזה! גם חברות שלי כל מי שאני מכירה הן אומרות לי שהוא מפגר ומכוער וכל השטויות האלה...... אני כבר לא יודעת מה לעשות זה ממש מעצבן איתי אני עדיין לא התנשקתי או משהו כזה. מה אני יעשה? -------------------------------------------- ואגב יש לי תגובה- אמרתן על חברות ש3,4 זה מספיק! אז זה ממש נכון לא יש איזה כמה חברות קרובות ולא סנוביות ואני נהנת איתן מאוד! ואני בכלל לא מנסה להסתובב אם כל המקובלות האלו הסנוביות אני שמה עליהן זין אחד גדול. ---------------------------------------------

רותם271

New member
שלום לך ../images/Emo48.gif |צ'לי|

תראי איך זה מתקדם! תנסי עם הילד הזה וזהו! אני אומרת לכי על סיכונים, וכמובן תהני מזה! גם אני עוד לא התנשקתי או משהו כזה... אני אוהבת אנשים ספונטנים! \אני אומרת לכי על זה!

C honey

New member
אוקיי.. ../images/Emo185.gif|אראגורן|

זה ממש תלוי בך!!.. כל הביטחון עצמי וזה..,תפתחי ביטחון!, במיוחד אם את רוצה להתחיל לתקשר עם אנשים.. ותשתני אם מפריעים לך דברים בך!! ואם את רוצה לצאת עם מישהו או שמציעים לך לצאת- אז אם את רוצה תלכי!.., את לא צריכה לעשות מה שחברות אומרות, תעשי מה שבראש שלך ומה שנראה לך!!, יכול להיות שהוא נראה לך דווקא חתיך.. וחוץ מזה, גם לי אף פעם לא היה חבר רציני!!, אז מה?! את סך הכל בשנה גדולה ממני- בת 14, נכון? אז גם בגיל 14 לא חייב שיהיה כבר חבר רציני!, מה זה גיל קבוע? כל אחד בזמנו.., מתי שיצא- יצא..

sivanoush

New member
תודה.....

זה קל לאמר אבל קשה לעשות ואני לא יודעת אם אני רוצה לצאת איתו אני לא יודעת מה הוא יחשוב מה יהיה מה אני יעשה וזה..... וכן אני בת 14 ואני כבר לא יודעת מה לעשות! זה לא כל כך קל לעשות דבסר כזה.. מאיפה אני ישיג ביטחון? אף פעם לא ידעתי מה חושבים עליי וכאלה.. ואיך אני יכולה לפתח ביטחון?? זה נראה לך כל כך קל
טוב תודה בכל מקרה על התגובה :)

ODana

New member
קודם כל ...../images/Emo23.gif

כשאת אוהבת את עצמך, כולם קולטים את זה - ואז אוהבים אותך גם. אז תתחילי להשקיע בעצמך. נגיד לעשות כושר שיגרום לך להרגיש בטחון בגוף (גם חזקה וגם עם גוף יפה). או יוגה, כי גם זה נורא הולך היום, וגם את מאוד מתחברת לעצמך. את תראי, כשאת תרגישי שאת אוהבת את עצמך, הכל ישתנה ממש מהר. בטחון זה דבר שנראה כאילו נורא קשה להשיג, אבל ברגע שאת מוצאת את הדרך שלך, שמתאימה רק לך, זה הפוך להיות פתאום די קל. ולגבי נשיקות - מי אמר שצריך להתנשק בגיל 14? נכון, זה כיף ונעים, אבל אני בעד לחכות לנשיקה שווה... אלא אם כן בא לך לבדוק איך זה... גם זה נראה לי בסדר גמור. בקיצור, מתוקה, לכי על מה שבא לך, בלי לשפוט את עצמך יותר מדי, ותתחילי להשקיע בעצמך! ככה בונים בטחון...

אמממממ.......

ישלי גוף יפה ואני ממש רזה...... אבל זה לא קשור אחת הקטעים זה שאני דיי שטוחה.. ולא אמרתי שאני חייבת להתנשק בגיל 14.

C honey

New member
מה אכפת לך.. ../images/Emo185.gif|אראגורן|

מה הוא יחשוב??.. למה את חושבת על זה כ"כ הרבה?? אם זה מה שמפריע לך- אז תפסיקי לחשוב על זה..,תחשבי שיהיה בסדר, ותיהי רגועה.. תתרכזי יותר בכיף ובסבבה.. ולפתח ביטחון זה פשוט להרגיש טוב עם עצמך!, גם לי אין כ"כ ביטחון עצמי, אני מודה! אבל תפתחי, תשתלבי, תדברי יותר, תשפיעי, ותנסי להרגיש יותר טוב עם עצמך, אולי משהו בך לא מוצא חן בעיניך?-נסי לחשוב מה זה..

mayush123

New member
אין נושא...

אם את מכירה מישהו והחברות שלך אומרות שהוא מפגר ומכוער-אל תקשיבי להן... יום אחד אולי תתחרטי והוא יהיה עם מישהי אחרת... תנסי לצאת פעם אחת עם מישהו שמתחיל איתך ותראי איך זה הולך ואולי ככה תמצאי את הביטחון העצמי שלך...

למעלה