מה אני הראשון?!

MyStiKaLL

New member
מה אני הראשון?!

איזה מסיבה אדירה הייתה אתמול בקווינס, נכון, ההבטחה שש"י 360 יופיע לא קוימה, אבל עדיין היה נהדר. די.ג´יי עמי נתן פשוט תקלוט אדיר עם כמה יציאות חזקות ביותר (I wish של skee lo, respect של alliance ethnic). ובסך הכל היה וויב מטורף. אח"כ התחיל הליין הראשון של ההופעות (´כל מי שנמצא בקומה העליונה מתבקש להישאר שם, כי פשוט אין כאן מקום´), כשסאבלימינל עלה עם רון שובל, ואח"כ עם סיוון, ורויאל, וסניקאז, ואילן באבילון, עוד סט מעולה של עמי, ואז מבחינתי 2 מתנות בדמות הופעה של כלא 6 ואחריהם הארכיון. כלא נתנו את ´אין מסיבה´ (מי אמר?) ואת יריית פתיחה, והיו טובים, למרות שהם נראו עייפים קצת (אולי בגלל שזו הייתה ההופעה השנייה שלהם באותו ערב?!). הארכיון? האמת היא (נא לא לצלוב אותי) שחלק גדול ממה ששמעתי מהם (כולל את ´שומו שמיים´) אני לא מאד אוהב, אבל הביצוע שהם נתנו לו על הבמה היה מצוין, ועוד יותר מצוין היה ´כמעט´, למרות שחסרונו של מומי לוי היה מורגש. בקיצור, אחלה מסיבה, אחלה הופעות, ואם אני בבית - אני שם גם שבוע הבא אה, ואפרופו שבוע הבא, מסיבת ג´יי זי בקווינס, ולכל רעבי המיקרופון שמבין משתתפי הפורום, open mic בערך משעה 3 וחצי.

TeeAnTee

New member
אתה לא ראשון...

אבל הייתה מסיבה טובה, היה פול אנשים, התקלוט בינוני, מקום מצויין... קצת התאכזבתי כששמעתי ששי לא עולה... אבל שיהיה בריא! כמובן שסאב הצל רון שובל סניקאס רוי (טוב נו... ואילן בבילאן) שיחקו אותה בהופעה טובה. לכלא 6 והאופן מייק לא נשארתי... ואני חייב לציין שהברמנים והברמניות שם מאוד אדיבים ונחמדים
סה"כ מסיבה טובה.

DJ JuVi

New member
תגידו מה קורה עם ש"י 360???????????

זה רק אני או שהוא לא מופיע/משדר/מראה-את-עצמו באז המסיבה בג´י בחנוכה?? אני מקווה שזה רק אני...!

double M

New member
זה ממש לא רק אתה....

יש לו איזה בעייה בריאותית, לא הבנתי מה בדיוק...

למעלה