מה אני הכי אוהב/ת ב... והפעם: קלואי סאליבן

aviatiko

New member
מה אני הכי אוהב/ת ב... והפעם: קלואי סאליבן

כולם מוזמנים להוסיף תגובה ולהגיד מה התכונה שהופכת את הדמות של קלואי סאליבן לחביבה/אהובה עליהם. כולם מוזמנים לנמק ולהסביר את התכונה בה בחרו, אין דבר כזה 'חפירה' בשרשור הזה. אז קדימה נ.ב. - נא לא להתייחס למראה חיצוני - אנו מדברים על תכונות אופי ולא על כמה שהשחקנית מדהימה/יפה/חתיכה/הורסת/דוגמנית

אמ...

את זה שהיא תמיד מוכנה לעזור, ולא שופטת אנשים. שהיא תמיד מוכנה לעמוד מאחורי קלארק, גם אם הוא יצרח עליה ויעיף אותה למאדים.... חוץ מזה שהיא הדמות היחידה עם חוש הומור...

yafufa88

New member
הדמות היחידה עם חוש הומור?!?

מה עם לויס?? איך את מעיזה! סתם..

לא אישי... אבל ההומור של לויס הוא לא בדיוק...

ההומור של לויס מתאפיין בחוסר טאקט בעיקר, וההומור של קלואי זה בעיקר משפטים מבריקים כאלה
כמו בסרטי אקשן

handlessman

New member
אמ...

היא בנאדם נחמד ותומך, לא צבועה, כמו שכבר נאמר היא תמיד מוכנה ורוצה לעזור. היא דמות מאוד משמעותית בעלילה, הרבה דברים נגרמים / נפתרים בגללה והיא פשוט נותנת לתכנית אווירה שונה. ואפילו שאמרו שלא להגיד - She's Hot !!!!!! (לא Yes)

Assilicious

New member
אממ...

אבל אני שיטחי
סתם לא,
. אני מת על קלואי. למרות שאני לא בטוח אם אני אוהב אותה או יותר מרחם עליה. על כל הקטע שהאהבה שיש לה לקלארק, ושהיא הייתה איתו ברגעים הכי קשים, וצריכה לשמוע את כל הזיבולי שכל שלו על לאנה, והיא עושה הכל בשבילו
. עכשיו כשאני חושב על זה זה אפילו מעציב אותי עוד יותר!! אממ, סוג של ספוילר, נראה לי, לעונה ה-6
הפעם שהרגשתי הכי הרבה סימפטיה אליה היה דווקא בפרק האחרון של העונה ה-6.. שקלארק מספר לקלואי שהוא סיפר ללאנה הכל ולאנה נישקה אותו.. המבט של קלואי.....
אני אפסיק כדי שלא יהיה פה דמעות בסוף. |סחפירהלאקשורה|

junir

New member
אמממ...../images/Emo58.gif

כשקלארק הציג בפניה את בת הדודה שלו, קארה והיא אמרה: I should have guessed bacause of the primary colors מבריקה!

*superstar*

New member
../images/Emo58.gifעונה 7

היא התכוונה לזה שגם קלארק וגם קארה לובשים אדום וכחול.

handlessman

New member
כן, את זה הבנתי, לא הבנתי את התרגום...

אבל לא משנה כבר הבנתי בעצמי מה היא אמרה בדיוק (הודות לבבילון, הורדתי את הגירסה החדשה - הוא פשוט סוס)

yafufa88

New member
אממממ.... (עכשיו 4 ממ"ים)

איך שהיא תמיד שמחה כל הזמן... היא היחידה בסידרה (אולי חוץ מלויס) שלא מסתובבת רוב היום בדכי תמיד יש לה איזו בדיחה לשפר את האווירה - אפילו כשיש לה כל הסיבות להיות מבואסת מהחיים אה, וכמובן גם זה שהיא חברה נאמנה ללא גבולות... וחוץ מזה, אני פשוט חולה על הפרצופים האלה של קלואי/אליסון.. הם פשוט קורעים!!

אין משהו מסויים שאני אוהבת בה אבל אולי ספוילר

אני אוהבת אותה בכללי אני לא מוצאת משהו מסויים שאני אוהבת בה.. האופי של הדמות סבבה אבל אם אני צריכה לחשוב על משהו אז זה שפעם לקס אמר לה "עכשיו אני מבין למה אין לך חבר" (ארג) ואז בעונה השישית היא השיגה אחד!

למעלה