מה אני בכלל עושה כאן?

@tagel

New member
מה אני בכלל עושה כאן?

אני עוד לא הבנתי אני לא מרגיש שנתתי משהו מיוחד למישהו כאן אני לא מרגישה שהצלחתי להבין תועלת אני לא מרגישה מספיק הכרחית מה אני עושה כאן?

תרנגולת

New member
את לא מאכזבת!

אוף איתך:) חומד.. תקשיבי. את מעודדת את כולן.. זה המון עזרה. בבקשה- לטובת השקט שלך, ולטובת כולם. את צריכה להבין (וכולם) שאי אפשר להציל דרך הפורומים האלה *אף* אחד. הפורומים האלה הן קבוצות תמיכה- לא טיפול. ואם בן אדם מתעקש להשאר בתוך זה- אפשר רק לנסות לגרום לו להבין, אפשר לדבר, אפשר להקשיב כשהוא צריך (רוצה), אבל אי אי אי אפשר להציל אותו. אז מה את כן..? למה את הכרחית. א. את לא צריכה להיות ``הכרחית`` (רק שתדעי). ב. את תגל/טלי/תגוש/טלטולי/גולי/טולי/תגלי (וכו`..). אוהבים אותך. רוצים שתהיי כאן, מתים עליך כאן, מטורפים עליך.. `קיי? הלוואי והיית מרגישה כמה אני אוהבת אותך.. אוף. אז הא לך סיבה אחת- את כאן כי אוהבים אותך כאן. ג. אנחנו חולקות בעיה ``משותפת``- אנחנו יכולים לספק לך כאן אוזן קשבת (אם רק תרצי), אנחנו יכולות להבין, להקשיב, לעודד. הא לך עוד סיבה. ד. את כןןןןן עוזרת לאנשים. את תומכת באנשים.. גורמת להם להרגיש יותר טוב. ועכשיו.. תגל. לי נתת משהו מיוחד. נתת לי להכיר אותך, ותאמיני לי שאני אומרת על זה תודה כל יום. את בן אדם כל כך מדהים- והלוואי שהיית יודעת את זה (כלומר.. באמת באמת יודעת- מרגישה את זה). אני אוהבת אותך. באמת. ואת חשובה לי כל כך.. יאללה.. מקווה שהלכת כבר לישון. --<-{@ חלומות מתוקים. בוקר טובבב. שבוע טוב. שיהיה לך טובבב..

A-naT

New member
?!?!?!?!

ממממהההההה זזזהההההההההה?! הרגת אותי עכשיו! הייתי בטוחה שאת יודעת, אבל מסתבר שלא אז אני מיידעת אותך, שבלי הפורום הזה הייתי היום לבד-לבד-לבד עם הבעיה שלי, ולא היה לי עם מי לחלוק, ובטוח שהייתי במצב הרבה הרבה יותר גרוע. ובלעדייך הפורום הזה לא היה בכלל חצי ממה שהוא, כי את מביאה פה כל כך הרבה אהבה ותמיכה, וזה מה שעושה את העיקר. את מדהימה, ולא הייתי יודעת מה הייתי עושה בלעדייך. אז בלי רגשות נחיתות בבקשה... אוהבת עינת (- השמנה..)

@tagel

New member
תודדדדדדדהההההההההה

אבל אני מרגישה שאינני תורמת במאום... לא יודעת למה, אולי כי אני לא נותנת עצות מעשיות... כל החכמה היתה שזה יהיה פורום תמיכה.. לשפוך את הלב ולקבל חיזוקים... אין לי הרבה עצות בסל, רק מנסיוני הדל בעסק... סליחה שבוע טוב חומד... love you

למעלה