מה אני אעשה איתכם???????

מה אני אעשה איתכם???????

אנשים יקרים, יש לי הצעה, כל אחד יכתוב על איך הוא רואה את המופע הזה מכל הבחינות. ז"א שכל אחד יתן את הפנטזיה שלו על איך צריך לציין את יום מותו שלי אבי היקר. יש המון רעיונות והצעות להרבה אנשים ואז נוכל לרכז את כל ההצעות ולראות מה הכי נכון. וליניב הערבי\יהודי שצמא כבר לדבר ה' - מוזמן אלינו לביקור כדי לעיין בכתביו הגנוזים של... מחכה לשמוע ממכם. שירז

אולי תזרקי לי משפט או שניים

שיעודד אותי לעלות על הגמל ולדהור לכיוון משמרות

דרך אגב

היתה לי הברקה למופע משהו אדיר משהו מרגש משהו שלא ישכח רציתי את זילבר לעבוד על זה לשמוע את דעתו בנושא אך היה מצב והזמן רץ כארנבת ואני זחלתי כצב והרעיון ברח פרח לו מרחף במימדי הזמן ולא מצא את דרכו אך יש עינין והרעיון אומנם אי שם אבל מת לצאת החוצא להתפרץ להיודע ורק עכשיו את אומרת חבל כי היה מי שישמע חבל חבל חבל על מי שמת לא על הרעיון כי הוא עדיין חי אולי ביום מן הימים מישהו ישמע וחי

ilovelior

New member
הקהל של מאיר בעייתי

היי שירז, חלק פתוחים מעט ו"ירשו" לחלק מהאמנים בארץ לבצע שירים של מאיר. חלק סגורים יותר ויש להם רשימה שחורה של אמנים שאסור להם לשיר מאיר. זה קהל קנאי למופתיות הביצוע בחיתוך יצירתיות הביצוע, וכולנו יודעים שלקבל בחיתוך זה ציון גבוה מאביך ז"ל - זה פשוט לא אפשרי, מאיר היה המלך הבלתי מעורער בתחום . ואני גם כן חלק מהקהל הזה, למרות שאני נוטה יותר לצד המעט פתוח של התמונה, ואני אוהב לשמוע כמה שיותר מגוון של אמנים שרים את מאיר. אבל לדעתי, כולם תמימי דעים בנושא שלשיר את מאיר עם דף מילים זה פשוט מבזה את אותו זמר. ודבר כזה במופע הוא פחות נעים לעיניים בהרבה, מלמשל לראות את שלומי שבן נושם מאיר. הקהל של מאיר לדעתי רוצה לראות ביצועים שיכבדו את השיר, יותר משיעשו אותו יותר יפה, כי אין יותר יפה. לפי דעתי אין לשום אמן בארץ קהל כזה מתוסבך , וזו מחמאה גדולה. זה פשוט סיפור עצוב, על אמן גדול שהשאיר אחריו חור, שפשוטו כמשמעו- אין מי שיסתום אותו.

hativa1

New member
לא שמת לב?

שגם לשלומי המילים היו מודבקות על הפסנתר?

ilovelior

New member
אולי תוים?

ויכול להיות שאתה צודק , אבל זה שיר של 9 דקות שהוא עשה ממנו משהו אחר לגמרי, רואים שהוא השקיע המון המון זמן על השיר לפני שעלה לבמה, לעומת זמרים אחרים שבאו אינסטנט פודינג. הסעה, מיקורפון מילים שירה ויאללה הביתה.

ilovelior

New member
דרך אגב

אני רוצה להבהיר, שההופעה השנה היתה ממש יפה לדעתי, ושאני עונה על השאלה איך ניתן לשפר בלי קשר. אם כל ההופעות יהיו ברמה של השנה - דיינו.

gabriel4144

New member
המופע בעיניי

בתור משתתף סביל בפורום, ואחד שמאיר אריאל משתתף סביל בחייו, רציתי להגיד איך אני רואה את ההופעה, או קצת על מה היה לי חבל בהופעה והייתי שמח אם ישופר. אז ככה: - היו זמרים שלא היו קשורים לכלום (כנראה שלכל אחד היה את התחושה שלו למי שייך ומי לא אז אני פשוט אימנע ע"י כך שלא אציין שמות) אבל אותי באופן אישי באמת ריגש החל מדיוויד ברוזה ושלום חנוך וזה שראו שהם באמת קשורים ושייכים והסיפורים האישיים שלהם עם מאיר דרך מוקי ושלומי שבן שכנראה ינקו בחלב אימם אל מול זמרים שלא כל כך היו קשורים (ראי התלונות על העדר הניקוד ודפי המילים (ולכולם ממילא היה טלפרומטר אז מה מדברים). - כמות האנשים הייתה גדולה מאוד מאוד ואלו רצו לשבת ואלו רצו לעמוד ואי אפשר היה את שניהם בו"ז אז אולי לחשוב על איזה במונת מאחורה שאנשים יוכלו לשבת קצת מוגבהים יותר(כן אני יודע שזה הורס את אווירת הדשא אבל רק מאחורה וזה ייתן לצעירים אופציה להשתולל ולקשישים אופציה להנות ברוגע). (שלא לדבר על להקטין את כמות האנשים ואת מחיר הכרטיס ואת כמות המופיעים?? אבל אלו שיקולים שממני והלאה כלכלים כנראה יותר מערכיים). - היה תור ענק לקופה של הנקניקיות... אולי פשוט עוד קופות למזון. - המופע היה יקר, בכל סטנדרט ודרך מדידה ודיברו על זה המון ובאמת זה כמו הופעה של שלמה ארצי שהוא בערך היחידי בארץ שמסוגל לגבות כאלה מחירים ומנגד הייתה רשימת משתתפים מדהימה ומנגד הם טענו שהופיעו בהתנדבות אז איפה הכסף כמו שנאמר + דוכנים שמכרו אוכל לא בזול עם אחוזי רווח לא רעים++ אולי אפשר לאזן אם כבר היה חסויות אז שהם ישלמו קצת על המופע במקום שיעלה 175 ש"ח !? - השירותים שנה שעברה היו יותר נעימים, חבל שלא היו (או שהיו ולא מצאתי ?) ברזיות פעילות לטובת הצמאים והמלוכלכים. - חשוב לציין שהיה ממש מסודר ומאורגן הכניסה והכל וזה ממש אחלה - המופע היה בסה"כ ממש טוב, התחיל מקרטע ואני הרגשתי קצת בחוץ אבל לקראת הסוף עם שלום ודיוויד הוא השאיר לי טעם של עוד וטעם של טוב. אולי פעם הבאה לעשות כמה מופעים ברחבי הארץ שבכל אחד מהם מופיע זמר (או שנייים או שלושה) שאהב ורוצה להופיע... מעין יום מאיר אריאל שכזה, גם יותר אינטימי, גם יותר לעניין. שבכל בר ובכל מועדון הופעות בארץ ירצו לעלות על הגל ולעשות משהו לכבודו, יכול להיות מכובד. זאת דעתי. אשמח לשמוע תגובות ואשמח לדעת איך אפשר לעזור בהפקה של הארוע בשנה הבאה, אם יש דרך ליצור איתך קשר ישירות ? תודה גבריאל

high k

New member
הדבר היחיד שהפריע לי

במופע הנפלא הזה, היה המילה אזדרכת שמשום מה זהבה בן התעקשה לחרוז. זה הוכיח שהיא מעולם לא היתה קשורה לטקסט הזה כפי שהוא. אישית גם התעצבתי שדודי מיהר עם "מודה אני" (כפי שכבר כתבתי), אבל זה נסלח בהחלט. היה טוב.

דעתי? מי אני.

אני באופן אישי חושב שזה שמביאים כל מיני אומנים שאין להם קשר עם מאיר . אני שהכרתי את אביך לא יכול שלא לומר שצביעות זה הצבע שהוא הכי שנא. אז.... מוקי לא קשור משום צומת . ולא בטי ולא שלומי שבן ובוודאי שלא לידר . וכו וכו . דודי לווי עוד בסגנון . אבל ...... צריך להביא ששה שבעה אומנים שקשורים לתחום לגיל לאווירה או שמזכירים. זילבר , חנוך . ברוזה . רביץ, אחים אריאל, בנאי, כספי גרוניך. ושהם יספרו סיפורים ישירו כמה שירים לסירוגין. ולא שירים חדשים שאיש לא מכיר. אגב השיר החדש ארץ נתחים , יפיהפה. חוץ מיזה אני לא חושב שאיזה ערב מצומצם של חברים ידידים וחברי הפורום וכדו´ יהיה לא פחות נחמד עם במה קטנטנה וחצי הופעה חצי שירה בצוותא. אבל מי אני תורה לא מספיק למדתי לתרום לא מספיק תרמתי בקושי בוץ מפוקפק. אבל מה אעשה .... לא יכול להוריד ממני את עיניו. בי שירז. תודה על הדאגה והארגון.

למעלה