מה אני אמור לעשות...?

snir 932

New member
מה אני אמור לעשות...?

שבת שלום ולילה טוב לכולם. אני חושב שאני מתסבך את עצמי, היייתה לי חברה ליפני שנה וניפרדנו, לא דיברנו 4 חודשים ואז היא חזרה לדבר איתי שהיה לי יום הולדת ואחרי מס' שבועות חזרנו שוב להיות ביחד ואז שוב אחרי חצי שנה זה קרה שוב פעם ניפרדנו... והמשכנו לדבר ולהיות ידידים טובים הבעיה היא בזה שאני יודע בודאות שאני אוהב אותה ורוצה להיות איתה וככה זה להפך אבל תמיד שאנחנו ביחד יש מלחמות על שטויות. משהו דפוק אצלי? או שלהפך משהו דפוק אצלה? מה אתם ממליצים? לרדת מהכל איתה? או לנסות לחזור שוב בשלישית? תודה לילה טוב ושבת שלום
שניר

יש בינכם משיכה

והמריבות הן ביטוי של כל אחד מכם במערכת היחסים הזו. יתכן ששניכם תרצו לחדש את הקשר, וללמוד לגשר על פערים, ולפתח את האישיות של כל אחד מכם כך שהמריבות לא יגרמו לנתק.

snir 932

New member
לא חשבתי על זה...

אולי אני אנסה את זה שוב מחדש איתה, רק שמה שממש מפריע לי זה שכולם, פשוט כולם אומרים שאסור לחזור אחורה וששום דבר לא הישתנה.. ווואלה לא בא לי לחזור אלייה לדוגמא ואז לגלות ששום דבר לא הישתנה ואז לסיים את הכל שוב ואז יכאב לה ושוב הכל יהיה ויראה כאילו הייתי וחזרתי אלייה סתם.

snir 932

New member
יכאב לה הלב...

היא תחשוב אולי שאני שיחקתי בה או שחזרנו סתם כדי להסתפק, ככה אלה בנות אוהבות לחשוב מה שהן רוצות ומה שנראה להן אפילו אם זה לא נכון, מה שהן חושבות בישבילן זה מה שנכון.

למעלה