מה אנחנו יכולים

מה אנחנו יכולים

לעשות כדי לשנות את הגישה למורים בארץ? מה אנחנו יכולים לעשות כדי שמערכת החינוך תיהיה מוסד יעיל

פששש...

בהצלחה!

yara derei

New member
חחח מה יש לך מכל השאלות האלו

לגבי מורים, חינוך, וכל זה..?!

פשוט מנסה להבין

לאן מדינת ישראל ממשיכה... ולפעמים נראה לי שלאיבוד.. ובסוף יגרשו אותנו מאדמתינו.. כי כבר אין זיקה לא"י ואנשים לוקחים תמדינה כמובן מאילו.. הנוער שבעצם הוא העתיד פשוט זוועה כל שכבה יותר זוועה ואני מנסה להבין דוקא מתוך התלמידים.. מה קורה פה לעזאזל? למה זה לא מפריע לנו? למה אנחנו לא עושים שומדבר נגד התופעות האלה?

אבל,

מערכת החינוך זה בורג קטן במערכת. מערכת החינוך זה חלק ממערכת שלמה. ולא נראה לי שיגרשו אותנו כי אין קשר לא"י ושאנשים לוקחים את המדינה כמובן מאליו. ועוד דבר- את מכלילה. לפי דעתי, הנוער הוא לא זוועה. ויש כמה בודדים שהורסים לכולם. אבל אי אפשר להגיד שכל הנוער הוא "זוועה".

אם יגרשו אותנו זה לא בגלל הנוער ...

זה בגלל אחמדניג'ד או איך שכותבים את השם של הבן זונה הוא ממש נהיה רציני בכל הקטע שלו עם הגרעין אני לא מבין אותו רוצה גרעין שיאכל קלמנטינה או משהו כזה למה להרוג עוד פעם 6 מליון מה הסרט הזה לא מתחיל לשעמם אותם ? כאילו רציני עכשיו בסוף החרא הזה באמת יצליח להגיע למצב שהוא יכול למצב לשלוח עלינו את תפצצה המזורגגת שלו. ועכשיו השר ביטחון המסריח הזה של ארצות הברית מתחיל לחרטט שזו זכות של אירן כי היא חשה מאוימת בסוף או שהבן זונה יפוצץ אותנו או שהאום יעני במטרה להגן עלינו מהפצצה אפשרית יחליט לפנות אותנו מפה או אפשרות שלישית שנעשה משהו אבל מה פתאום ....

מלחמת העולם ה-3

תמשך בן 7 ל10 דקות.. (נגלה לכם סוד? פצצת אטום) ואני לא זוכרת מי אמר לי את זה.. אבל זה הכי הגיוני שיש! אויי עולם אכזר!

חחח

ברור שלא כל הנוער זוועה אם אני צודקת גם אני נוער. אבל בנינו לא נראה לך שהרמה נעלמה.. בקשר לחינוך חינוך זה ה כ ל! עם בונה צבא בונה עם חלק מהמשפט הזה מדבר על החינוך אידיאלים וכל מיני חינוך זה בורג קטן? זה פשוט הכל! הכל מתחיל מחינוך!

השאלה מה זה חינוך טוב? ....

בשבילכם הדתיים ערכים וזה זה להתפלל לאלוהים כל היום עם תפילות שכתבו לו א ח ר י ם או ללבוש עליכם חצי מהארון שאתם יוצאים החוצה או לא לחטט באף או חס וחלילה להדליק חשמל הרי חייב להיות שזה כל כך מפריע לאלוהי ישראל אם אני חס וחלילה עושה את הדברים האלה. בקיצור סיוון את מנסה לרמוז לנו שהבעיה היא בחינוך החילוני אז זה פשוט דפוק אלימות יש בכל מקום גם אם יהיה את החינוך הכי טוב (והחינוך שלכם הוא לא טוב הוא מקסימום גורם לאנשים להיות מקובעים וללכת אחרי איזה רב כמו איזה עדר) אני חושב שכולם זוכרים פה את המקרה על הדתי הנפלא שומר המצוות וירא שמים שפשוט דפק לילד המסכן שלו את הראש בקיר עד שהוא מת ואשתו הדפוקה הזאת עוד הגנה עליו ... כן זה הערכים שלכם..... קיצר .. רוב הדתיים שאני מכיר הם בכלל דפוקים אני מכיר איזה קבוצה קטנה של דתיים ששווים משהו כמו 30 אנשים כמוך וכמו יאיר ששווים משהו ואתם בטח הייתם יוצאים ככה בלי קשר לדת

לפעמים אתה ככ טיפש שזה מדהים!

איכס עכשיו הגעלת אותי בצורה שדברת.. חי בסרט רע! דברתי על חינוך חילוני? לא! ואל תחייה בסרט שאנחנו הולכים כמו עדר אחרי הרב שלו... שתצא מהסטיגמות המטומטמות שלך נדבר...

אה עכשיו אני טיפש .. כנסי רגע

אני לא מתבייש בדעה שלי אני יודע שאני צודק עלק סרטים כל דתי מחשבן לרב שלו כאילו הוא ה' זה עושה לי בחילה הרב אומר לא לראות טלווזיה אז לא רואים טלוזייה הרב אמר לא לקנח תאף בשבת אז לא נקנח זה דפוק לגמריי העיקר לא לחשוב בעצמכם אם זה לא עדר אז אני לא יודע מה זה כן אולי עידכנו את הפירוש ואני צריך לבדוק במילון אנערף ... הולכים לי לאיזה קבר של "צדיק" לבקש ממנו דברים עם כבר תבקשו מאלוהים עצמו את חושבת שהוא שמח לראות מה אתם עושים בשמו ? לא נראה לי יש לי כל כך הרבה בעיות עם מה שהדתיים עשו מהיהדות שכמה שאני מאמין באלוהים אין לי ברירה פשוט להתרחק כי זה פשוט גועל נפש ... יש לי המון ידידות דתיות וכמה חברים דתיים (ומורה דתי ואמא דתייה דרך אגב) אז אני תמיד משתדל לכבד אותם ועם כבר להתווכח איתם בדרך תרבותית ולא להגיד דברים כמו שכתבתי למעלה ... עד שקוראים לי טיפש כי אז אין לי בעיה להראות מי הבאמת טיפש פה.... וספרים מגעילים אותך ? לא פלא רואים שאתם אף פעם לא פותחים את התנ'ך אחרת לא הייתם מתנהגים כמו שאתם עצבים.............

תראי

את לא נוער... את יותר בכיוון ה... נ"ק (נוער קשיש) ואני לא יכולה להגיד לך שהרמה נעלמה... יודעת למה? כי אני לא הייתי נערה לפני 10 שנים... וגם לא לפני 20 שנה וגם לא לפני 30 שנה. ובקשר לגלגול הקודם... חברים שלי אמרו לי שהייתי חתולה (אל תשאלי אותי למה). אז אין לי מושג אם הרמה נעלמה. בכל מקרה- אני עדיין אמשיך ואומר- הנוער של היום זה נוער מצויין! זה שפחות קוראים ספרים... זה לא קשור לערך של הנוער לפי דעתי. כי כמו שפעם היו הרבה שקראו ספרים, היום יש הרבה שמתעסקים במחשבים. (מה שבחיים לא חשבו שיקרה). הנוער שלנו הוא איכותי, ככה אני חושבת.

ספרים?!

נראה לך שעל זה דברתי? אני ש ו נ א ת ספרים זה דוחה אותי בטרוף! שתגדלי עוד קצת אולי תביני... האת עוד תגיעי לגדנע בשדה בוקר ואז תראי מה זה נוער קשה! בואי לק. מלאכי תראי מה זה נוער קשה... בואי תצאי מהבועה האילתית שלך אני מזמינה אותך ליום כיף בק.מלאכי... ואז נראה איך תדברי

חמודה

נראה לי שאת עוד עצבנית על ירדן מתגובה מעלי אז תעשי טובה- אל תוציאי את זה עלי כשאני אגדל אני אבין עוד הרבה דברים. עם זה אני מסכימה איתך. מה קשור קרית מלאכי זה עוד לא הבנתי. אולי את, כשאת כבר גדולה, בוגרת, ומבינה ה-כ-ל, תסבירי לי...?! ה"בועה האילתית" שאת אומרת שאני נמצאת בה, כבר מזמן התנפצה. פשוט תרגיעי.

למעלה