מה אנחנו הכי אוהבים בהראל?

מה אנחנו הכי אוהבים בהראל? ../images/Emo23.gif

והקרדיט לשרשור לנרוש כפרוש
ואל תהיו פוליטקלי קורקט (~מושפעת מהיליתוש
~) ותגידו "הכל", תפרטו קצת
הקול? הכישרון? ההצלחה שלו לרגש? המתיקות? העיניים? השיניים? הצניעות? היופי? האופי? הנשמה? החיצוניות? הפנימיות? השפיץ? החיוך? הסבלנות שיש לו כלפי מעריצות? את זה שיש בו משהו תמים כזה?
קדימה לעבודה

ronchok1

New member
עונהה

הכלללל אני אוהבת בו הכל!! הוא כל כך מושלם אבל מה שאני הכי אוהבת זה הקול שלו ואיך שהוא מתיחס לאנשים כאילו האופי

שאלה קשה ../images/Emo9.gif

אז ברור שהקול, הכשרון, ההצלחה שלו לרגש, המתיקות, יותר מהעיניים- המבט, לא השיניים- החיוך, הצניעות, היופי הטהור הזה, את האופי לצערי אני לא מכירה, הנשמה, החיצוניות זה רק תוספת נעימה
, הפנימיות, השפיץ המצחיק הזה
, החיוך כבר אמרתי, הסבלנות האינסופית, התמימות האינסופית, מה שהוא מביא איתו לשיר, הכל, באמת שהכל
חוץ מזה שיש לו פרופילים מעלפים

בהחלט לא קל. ../images/Emo60.gif

כי אני אוהבת אותו בגלל שהוא שילוב מדהים של כל התכונות הטובות שצריכות להיות אצל אמן
לדעתי כמובן. אבל כדי להיות ספציפית יותר.. ממ.. אני אוהבת את הקול שלו כמובן. הקול המלאכי שלו שפשוט גורם לי לרעוד ולבכות. הקול והעיניים שלו והגוף שלו.. הוא ממש מצליח להעביר לי תחושות דרכם.. עם זה עצב, געוגועים או מה שזה לא יהיה בשירים העצובים.. ואם זה גאד החיים יפים וקופצניים בעודני ילד ולעוף חח מעבר לרגשות שהוא מעביר ולקול המדהים שלו אני גם אוהבת את העדינות והצניעות שלו. וכמובן את האהבה שלו למקצוע, לבמה ולמעריצים. הוא כל כך אוהב להופיע ולשיר וזה כיף לראות את זה. וכיף לי שבנאדם מקסים כמותו ועם כישרון עצום הצליח להגשים את חלומותיו
הוא כל כך אמיתי.. ופשוט רואים את זה. מה עוד? חח את החיוך שלו והשיניים שלו ואת זה שהוא עוצם את העיניים כשהוא מתרגש ושהוא פותח את הפה כשהוא מושך את הצליל.. ושהוא מחייך וצוחק.. ואיך שהוא נהייה נבוך שמרעיפים עליו אהבה.. כפי ששמתם לב, אני פשוט אוהבת אותו. את כולו. הוא כל כך מיוחד כי הוא מכיל כל כך הרבה דברים טובים.. גאד אני אוהבת אותו כל כך!

או.קיי אני../images/Emo27.gif

אממ בעיקרוןן באמת שאני אוהבת ה=כ=ל... אבל הכי הכייי... החיוך, הקול, הסבלנות כלפי מעריצים, התמימות...ועוד המוןןןן

נ ר ו ש

New member
../images/Emo46.gif

חחח סתם סתם יש לך מזל על הקרדיט
הקול שלו - סוחף...
הוא ילדון כזה, חמודי
אהפתי ת'כיסויים של סנופי
ואת ההמבונגר...
טוב נו, מה אתם רוצים.. הבחור חתיך
נעמושה - איי הייט יווווווו

חחחחחחחחחחחחחחחח

בהתחלה כבר כתבתי "נרוש כפרוש הקרימינלית" אבל רגע לפני ששלחתי התחרטתי
ענית תשובות פשוט חמודווווות! אני חולע עלייך
אנד איי הייט יו טו

Danielushhhh

New member
וואו../images/Emo12.gif

הקול?
הכישרון?
ההצלחה שלו לרגש?
המתיקות?
העיניים?
השיניים?
הצניעות?
היופי?
האופי?
הנשמה?
החיצוניות?
הפנימיות?
השפיץ?
החיוך?
הסבלנות שיש לו כלפי מעריצות? את זה שיש בו משהו תמים כזה?
בעיקר אני אוהבת את המיוחדות שבו, את הבנאדם שהוא. הוא כ"כ חמוד, לכל מעריץ הוא מתיחס בכבוד ובהערכה. בכל הופעה לא משנה איך הוא מרגיש הוא יחיך ויתן לך את ההרגשה שהוא פה בשבילך. את החיוך הכובש שלו
.

הכל!../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif../images/Emo108.gif

בטח השאלה אמורה להיות: מה אנחנו לא אוהבים בו..
מה אנחנו לא אוהבים בו במת!?

למעלה