הלוואי שהייתי ג´ט לי ברגע זה שאני כותב, אבל אני בדרך אליו. או שבעצם ג´ט לי בדרך אל עידודו?? בקיצור עידודו רוצה להיות כמו ג´ט לי, עידודו לי!! ומה אם היה לי מיליון שקל?? הייתי לוקח אלפי שיעורים עם בן כל יום שיעורים פרטים. חחחחח.....
לא חשבתם על זה, אההה........ ומה אם הייתי אמן קונג פו?? ומה אם ומה אם.????. אי אפשר כל הזמן לקוות "ומה אם" אבל אפשר לעשות. וחבר´ה כל מה שאתם אומרים ומה אם אתם יכולים להשיג, אז תתחילו מקטן וזה יהפך לגדול. מאחל לכולכם בהצלחה בדרך! שלכם באהבה, ג´טטט עידודו סאן הלוחמת!
הביעו משאלה, והרגישו כאילו היא מתקיימת באמת במציאות שלכם. ניתן ללמוד מכך על: 1. מה באמת אנחנו רוצים... 2. ההרגשה שזה קיים במציאות שלנו, מקרבת את זה באמת למציאות שלנו. ובקשר אליך, ג´ט לי עידודו, אני לא מתכוון לחלום או פנטזיה שבה המשאלה מתגשמת, אלא למציאות!
את התרגיל. אולם אם את כן רוצה, אז שימי לב: אני לא רוצה שתחשבי "אילו היה לי מיליון ש"ח אז..." אלא "יש לי עכשיו מיליון ש"ח ואני מתכוונת..." מה היית עושה אילו במציאות האמיתית שלך, עכשיו, היה לך מיליון ש"ח בבנק?
גרעינית הייתי יכול להיות סטודנט לפילוספיה שנה חמישית הציעו לי לפתות מסעדה גדולה עם שיש הציעו לי לנהל סניף של בנק מקומי מיליון דולר ועוד מיליון מילים - רפי פרסקי שרון