מה אם..

• פותח הנושא Ma E
  • פורסם בתאריך

Ma E

New member
מה אם..

מה אם אנג'לינה ובראד לא היו משתפים פעולה
מה אם ניקול הייתה עושה את גברת סמית
איפה היינו היום? אנג'לינה ובראד לא מסתובבים ביחד
אין שמועות על רומן
אנג'לינה לא מאמצת את זהרה
אין כל כך הרבה עניין באנג'לינה
מדוקס לא לומד לנהוג על אופנוע בגיל3
(
)

crazy4AJ

New member
אוקיי, אני אנסה:

מה אם אנג'לינה ובראד לא היו משתפים פעולה? טוב, זה קל, הוא היה בוגד בג'ניפר עם מישהי אחרת והם היו מתגרשים בכל מקרה ואז שמה של אנג'לינה לא היה מוכפש! מה אם ניקול הייתה עושה את גברת סמית? אמממ...... הלוואי... לא נראה לי שהם היו גומרים ביחד, היא ובראד... (היא לא יותר גבוהה ממנו?) לא משנה... איפה היינו היום? אני מן הסתם הייתי באותו מקום
אנג'לינה ובראד לא מסתובבים ביחד? לא! אין סיבה לפחות.... לדעתי היה לו משהו עליה עוד לפני הצילומים, למעצבן הזה... אין שמועות על רומן? שמועות על רומנים תמיד יהיו
אנג'לינה לא מאמצת את זהרה? בטח שכן! זה לא קשור לבראד פיט בכלל... אין כל כך הרבה עניין באנג'לינה? בטח לא... לפחות לא תשומת לב שלילית כל הזמן, אפילו שאומרים שכל פרסום הוא פרסום טוב, זה עולה על העצבים אחרי כמה זמן... מדוקס לא לומד לנהוג על אופנוע בגיל3? אמממ... כמו שאני מכירה את אנג'לינה, מאוד יכול להיות שהוא כבר היה לומד להטיס מטוס!

Ma E

New member
"היא לא יותר גבוהה ממנו?" חחחחח

זה לא הפריע לה עם טום קרוז. ואני בטוחה שבראד יותר גבוה

crazy4AJ

New member
יש בזה משהו... עדיין, הם לא מתאימים

היא נראית כזאת מכובדת והוא יותר שטותניק מבולגן כזה.... לא מסתדר לי בראש...

הילולו

New member
למה הוא ממש ממוד

והם משלימים אחד את השני כזה לא דעת ...... לדעתי הוא גם לא בגד בג'ניפר כי אם הוא כן אז אנג'לינה לא הייתה מתקרבת אליו

crazy4AJ

New member
אני לא אמרתי שהוא ואנג'י

לא מתאימים, אמרתי שהוא וניקול קידמן לא נראים לי מתאימים.... וגם אם הוא לא בגד בג'ניפר פיזית, עדיין הוא נחשב בוגד כי הוא התאהב באנג'לינה עוד שהיה נשוי (לפי מה שאומרים)... ורק שתדעו לכם שפעם ממש אהבתי אותו, פשוט מעצבן אותי שמכל הסיפור הזה יורדים רק על אנג'לינה ועליו אף אחד לא אומר כלום כאילו הוא שה תמים שאפשר לגזול אותו מכל אחת... ולחשוב שעוד שמחתי שהוא ואנג'לינה ישתפו פעולה- ועל זה אומרים: היזהר במה שאתה מבקש, זה עוד עלול להתגשם

ענית בצורה מושלמת../images/Emo9.gif

למרות שהיית קצת אנטי בראד פיט חח לי אישית אין ממש בעיה איתו.. לפחות כשחקן וזה. כבנאדם מבחינת הבוגדנות והכל אני לא יודעת איך הוא באמת בחיים אז..
לא נתערב חח

I A m i t I

New member
זה לא נחשב בגידה

זה שהוא התאהב באנג'לינה בזמן שהוא היה נשוי לא נחשב בגידה... אם היה היה מקיים איתה רומן בזמן הנישואים.. זה בגידה!.. באהבה לא שולטים.. מזל שהוא נפרד מג'ניפר.. מה אם הוא היה מתאהב באנג'לינה ולא מתגרש.. אז זה היה אסון אמיתי!

¥EleVatioN¥

New member
ניקול?../images/Emo129.gif

הו דה פאק איז ניקול? (נו לפי השיר הזה: אליס? הו דה םפאק איז אליס?
)

Im The Sun

New member
חחחחח../images/Emo42.gif

אליס? אליס? הו דה פאק איז אליס...!!?! שיר מצחיק לאללה! איך קוראים? טוב לא משנה זזתי לפורום זיהוי שירים

¥EleVatioN¥

New member
אינ מניחה שקוראים לו..../images/Emo129.gif

alice או who the fuck is alice משו כזה, פעם היה לי אותו

למעלה