מה אם סיבוב הופעות

AS2000

New member
מה אם סיבוב הופעות

האם לאלבום החדש יתלווה גם סיבוב הופעות עולמי ?

gabi16

New member
כרגע לא

גקסון הודיע שהוא מעדיף להתרכז בכתיבת שירים אבל בעתיד כנראה שהוא יצא. תוסיף לזה לחץ של מעריצים, אפשרות לכישלון במכירות של האלבום, דברים שגורמים מהר מאוד לאמנים לשנות את הדעה שלהם

Marty McFly

New member
ועוד משהו...

לא נראה לי שהוא כל כך בכושר... כולנו (מקווה) ראינו ת´הופעה שלו עם אן סינק, ואת הצעדים המעטים שהוא עשה שם, וכמעט התעלף אח"כ מחוסר כוח. (יש לי את זה על המחשב...) הוא הזדקן, אני מניח, והגוף שלו לא הכי משהו (גם זקנה, גם הרבה ניתוחים). בטח הוא צריך לחזור קצת לכושר, ואז אולי יתחיל מסע הופעות (הלוואי שיגיע שוב לארץ!!)

AS2000

New member
מוזר

הוא רק בן 43 כבר מדברים על זיקנה הגיל שלו צעיר יחסית לעומת אומנים אחרים משנות ה-70 או ה-80

gabi16

New member
אל תדאג!

מייקל אולי לא בכושר אבל תתן להופעה עם אן סטינק ללמד על העתיד. כמו שאתה יודע הוא עשה את המופע לכבוד 30 שנות קריירה ושם הוא רוקד כאילו לא עברו 7 שנים מאז האלבום האחרון שלו וכאילו לא עברו 5 שנים מאז שהוא הוציא סינגל. חוץ מזה הוא בן 43 כולה! תאר לך שאמא שלך ואבא שלך כבר לא ירקדו בבריתות ובברי מיצווה כי הם בני 43.....בחיית ראבאק. זה לא כדורגל או כדורסל זה ריקוד ובטוח שלמישהו כמו מייקל עדיין יש את הכושר לרקוד במשך שעתיים רצוף. בריקוד יש מעט מעט מעט מעט מאוד הבדל בן 23 ל43... ואם זה לא מספק אותך בתור תשובה-קח את מייקל גורדן-39....

למעלה