כל אחד רשאי להחזיק בדעתו../images/Emo9.gif
בעיקרון אף אחד לא יכול להגיד במאת האחוזים איך קרו הדברים... אבל ברגע שהם מביאים ילד ביחד וחיים חיים משותפים ובראד בוחר לאמץ את ילדיה של אנג'לינה (והיא מסכימה לעשות זאת במיוחד בהתחשב בכמה שהם יקרים לה) אז זה מראה שזה לא רק איזה קשר שטחי המבוסס על משיכה חיצונית. אני לא יכולה להגיד מה היה בין בראד לג'ניפר ואולי במובן מסויים יוצא שהוא באמת כביכול עזב את אישתו בשביל להיות עם אנג'לינה... אבל זה לא בהכרח אומר השזה רק בגלל מראה, באותה מידה הוא יכל להפרד מג'ניפר ולעבור לחיות עם כל אישה אחרת. בראד וג'ן היו נשואים מספר שנים טובות ואני לא חושבת שהוא היה זורק את הקשר שלהם ככה סתם בשביל משהו שטחי וחולף... הוא לא נראה בן אדם כזה (וכפי שאמרתי כבר, יש ילדים עכשיו שמעורבים בעניין וזה לא דבר שנכנסים אליו בקלות ראש). לא שאני אומרת שזה טוב לבחור לעזוב את אישתך במשך שנים ככה פתאום והתחושות של ג'ן מובנות לחלוטין, ברור שצריך לעבוד ולהשקיע בקשר ואני בטוחה שבראד וג'ניפר עסקו בנושאים האלה לא מעכשיו... ובלי קשר לפרידה של השניים ולאנג'לינה, קורה לפעמים שקשר נגמר ולא עובד יותר ושני בני זוג פונים לכיוונים שונים ורוצים דברים אחרים מהחיים שלהם.. כל הסיפור הפך למערבולת תקשורתית עצומה וזה חבל שדברים הפכו לכאלה מכוערים כי לא נראה לי שאף אחד באמת רצה לפגוע בשני בכל העניין הזה שיהיה לך יום נעים