מה אם לא היה...

• פותח הנושא Ma E
  • פורסם בתאריך

Ma E

New member
מה אם לא היה...

מה היה קורה היום בחיים של אנג'י אם ניקול קידמן הייתה עושה את התפקיד במר וגברת סמית? איפה היא הייתה היום? הייתה מוצאת מישהו אחר להריון? מה דעתכם? והאם יש לאנג'י בן בת או תאומים?

שאלה קשה באמת../images/Emo9.gif אני מעדיפה לא

להתעמק בזה אפילו יותר מדי העיקר שכרגע טוב לה, לבראד ולילדים
מה זה יהיה... לא נראה לי שתאומים.. קצת קשה לנחש
אני מסוגלת לראות אותה עם עוד בן (כן עוד... בנוסף למדוקס
וגם עם בת..)

¥EleVatioN¥

New member
הסרט היה מסריח :S ../images/Emo129.gif

ואולי באמת היא לא הייתה נכנסת להריון :S והכל היה קורה עם ניקול קידמן

Im The Sun

New member
אז עכשיו אנג'לינה הייתה...../images/Emo42.gif

יותר רזה
ופחות מאושרת
הכל לטובה
אם יהיה לאנג'לינה רביעייה או שלישיה

אני יודעת שיקטלו אותי כאן בגלל זה..

אבל מאז כל העניין ממש ירד לי מאנג'לינה ג'ולי כמה שהם מנסים להכחיש זה הכי שקוף שהכל התחיל על הסט של מר וגברת סמית... אז אנגלינה למעשה פירקה משפחה תחשבו וזה היה קורה לכן או לכם... בעלכם נוסע לאנשהו ופשוט נדלק על אישה שנמצאת איתו ועוזב אותך אם בראד הוא טיפוס שילך אחרי הדבר היפה הבא במקום להיות נאמן לנישואים אז הוא ממש בן אדם דוחה כי החוכמה בנישואים זה לדעת שיש דברים יותר טובים אבל להיאבק על מה שיש לך..... ואם בראד היה מסוגל לבגוד בג'ניפר אין שום סיבה שהוא לא יבגוד באנג'לינה כי היא יפה נכון אבל בטוח יקומו יפות ממנה או צעירות ממנה.... אולי הם פשוט רצו ילד יחד.... כי בינתיים רומנטיקה לא רואים מהם בקיצור אני לא מחזיקה מאף אחד מהם על המעשים שלהם...

כל אחד רשאי להחזיק בדעתו../images/Emo9.gif

בעיקרון אף אחד לא יכול להגיד במאת האחוזים איך קרו הדברים... אבל ברגע שהם מביאים ילד ביחד וחיים חיים משותפים ובראד בוחר לאמץ את ילדיה של אנג'לינה (והיא מסכימה לעשות זאת במיוחד בהתחשב בכמה שהם יקרים לה) אז זה מראה שזה לא רק איזה קשר שטחי המבוסס על משיכה חיצונית. אני לא יכולה להגיד מה היה בין בראד לג'ניפר ואולי במובן מסויים יוצא שהוא באמת כביכול עזב את אישתו בשביל להיות עם אנג'לינה... אבל זה לא בהכרח אומר השזה רק בגלל מראה, באותה מידה הוא יכל להפרד מג'ניפר ולעבור לחיות עם כל אישה אחרת. בראד וג'ן היו נשואים מספר שנים טובות ואני לא חושבת שהוא היה זורק את הקשר שלהם ככה סתם בשביל משהו שטחי וחולף... הוא לא נראה בן אדם כזה (וכפי שאמרתי כבר, יש ילדים עכשיו שמעורבים בעניין וזה לא דבר שנכנסים אליו בקלות ראש). לא שאני אומרת שזה טוב לבחור לעזוב את אישתך במשך שנים ככה פתאום והתחושות של ג'ן מובנות לחלוטין, ברור שצריך לעבוד ולהשקיע בקשר ואני בטוחה שבראד וג'ניפר עסקו בנושאים האלה לא מעכשיו... ובלי קשר לפרידה של השניים ולאנג'לינה, קורה לפעמים שקשר נגמר ולא עובד יותר ושני בני זוג פונים לכיוונים שונים ורוצים דברים אחרים מהחיים שלהם.. כל הסיפור הפך למערבולת תקשורתית עצומה וזה חבל שדברים הפכו לכאלה מכוערים כי לא נראה לי שאף אחד באמת רצה לפגוע בשני בכל העניין הזה שיהיה לך יום נעים

../images/Emo13.gifאני מאמינה שכל אחד והדעה שלו

ודווקא בראד ידוע בציטוטים שלו שהוא "לא מאמין שנישואים זה לנצח" וש"אי אפשר להישאר עם בן זוג אחד" אני מאמינה שזה לא מבוסס על משיכה חיצונית בלבד אבל בראד רצה להיות אבא הרבה זמן וכנראה אנג'לינה רצתה ילדים משלה אז הוא הלך לפתרון הנוח והזמין אני לא חושבת שאנג'לינה הייתה רוצה שבעלה ימצא מישהי שרוצה אותו דבר כמוהו בחיים ויעזוב אותה בשבילה.. אבל בצורה זו או אחרת היא גרמה לפירוק של משפחה ג'ן אמרה שהיא ציפתה שהם יעבדו על דברים כנראה לבראד היה יותר נוח לוותר וללכת ולאנג'לינה זה דיי השתלם.... תודה שיהיה גם לך יום נעים

למעלה