מה אם - טופיק.

Ophel McNeil

New member
מה אם - טופיק.../images/Emo117.gif

אנשימים, לשתף פעולה. אתם יודעים?... הדבר הזה?.. שבו אתם נמצאים בפורום ואז גם כותבים בו? אני יודעת, חסר תקדים, אבל עדיין, מומלץ. בכל אופן, יש לי טופיק חביב וחדש (ותודה ליותם
) -מה אם משהו שקרה בסדרה, לא היה קורה בה? ואני לא מדברת על משהו ממש חשוב, כמו "פרו לא הייתה מתה". אלא על, למשל... מה אם פיבי הייתה זוכה בליאו ב1X07? אז כמובן שליאו ופיבס היו ביחד, ופייפר הייתה יוצאת עם דן או עם ג´וש (לא יודעת, שניהם חביבים), ולכן כשקול היה מנסה להתקרב לאחיות, הוא היה עושה את זה דרך פרו, כי היא הייתה היחידה שפנויה. ומכיוון שקול לא אוהב את פרו הוא לא היה נהפך לטוב, והוא היה מנסה לרצוח את הבנות. (מכאן כבר יש מעט פרשנות אישית שלי... אבל עדיין הגיונית
) - קול היה רוצח את פרו, אבל פיבי ופייפר היו מתחמקות.
פייפר ופיבי שהיו נשארות חיות היו מגלות את פייג´. ביחד, שלושת הבנות, היו הורגות את המקור (כי ככה זה קרה בעונה הרביעית). קול, שבינתיים היה צובר מעמד בתור מי שהרג את אחת המכושפות, היה חובר לסיר - ונהיה המקור החדש, והיה מנסה להרוג את הבנות. האם הוא היה מאוהב בפיבס? בהחלט יכול להיות. האם פיבס הייתה מאוהבת בו? לא! היא עם ליאו!
(לא על ליאו. אלא עליו ועל פיבי ביחד. הם מה זה מתאימים...
). ועכשיו תארו לכם את הסדרה ככה... לא היה מגניב? וכל זה רק כי ליאו בחר בפיבס!
עכשיו תורכם.

HuGo Hell

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo1.gif

ליאו מרפא את פייפר בזמן ב-3X22-4X01 בטח אם הוא היה מרפא את פרו בזמן. אז הכל היה רק עם פרו פיבי ופייג´. אמאל´ה. שילוב מפחיד. אבל תארו לכם. אין תינוק. אין מישהי צינית
או אם קול ופרו היו ביחד

The Charm of IR

New member
אבל מה שאני לא מבין../images/Emo76.gif

זה אם המכושפות הן כל כך חזקות וחשובות לא יכלו לשלוח עוד אור לבן או משהו כדי לרפא את פרו ז"ל ופייפר? וליאו מטומטם למרות שעל זה אפשר להסכים פה אחד
הוא יכל לרפא את פייפר קצת רק כדי שתישאר בחיים ואז לרפא את פרו ז"ל עד הסוף או חצי ואז לחזור לפייפר ושוב פרו ז"ל. הוא לא היה חייב לרפא את פייפר עד הסוף ולהפקיר ככה את פרו (ז"ל)...

Ophel McNeil

New member
נמאס לי כבר מהדיון הזה.../images/Emo117.gif

לא, האלדרז לא יכלו לשלוח לבנות אור לבן אחר. מלבד העובדה שכנראה בזמן שפרו מתה היה בלאגן לא קטן, ואורות לבנים לא יכולים לשמוע קריאות של אלה שהן לא בני החסות שלהם - למכושפות יש אור לבן. קוראים לו ליאו. אם ליאו מפשל - כולם אוכלים אותה. המכושפות לא מיוחדות, לא מגיע להן שום יחס יוצא דופן, וכפי שכבר שמנו לב - האלדרז לא בדיוק מתרשמים מהעובדה שהן יכולות לפוצץ אגרטלים ממש ממש יפה. וזה באמת נחמד מצידך להגיד שליאו מטומטם, כשלאף אחד מאיתנו אין מושג מה קרה שם. זאת השערה שליאו ריפא את פייפר לפני פרו. באותה מידה זה יכול להיות לא נכון. באותה מידה הוא ריפא את שתיהן ביחד. באותה מידה הוא ריפא את פייפר לפני פרו כי היא נראתה פצועה יותר. אנחנו לא יודעים, וזה באמת נחמד לקרוא לליאו מטומטם, אבל בואו נעשה את זה מהסיבות הנכונות, אוקי?

The Charm of IR

New member
אני לא מתכוון להמשיך איתו אבל../images/Emo76.gif

קטן למי שלא ראה את עונה 4
הייתי חייב לציין שב401 כשפייפר בכתה לפני הלוויה היא אמרה שהוא ריפא אותה במקום את פרו והוא לא שלל את זה ככה שזה הכי הגיוני. לא היה הרבה בלאגן. הוא בא ועשה מה שהוא עושה כבר המון זמן מניח את הידיים. לאלדרז לא הייתה בעיהלשלוח עוד אור לבן. הם כבר לא היו בכוננות (יותר נכון עדיין לא) והם יכלו לשלוח עוד אור לבן למכושפות. תעשי טובה ואל תמשיכי את זה כל אחד והדעה שלו וכשאמרתי שליאו מטומטם זה היה בצחוק (היה סימן של
שלמרות שהיה רק על "כולם מסכימים פה אחד" זה כלל את כל המשפט). אין לי כוח להמשיך את זה את תחשבי מה שאת רוצה ואני אתקע עם הדעה שזה היה בזבוז מוחלט של מכושפת חזקה אוקיי?

Phoebe again

New member
זה רק אני או שליאו אמר בפירוש...

ב401
ל401- שהכשהוא הגיע אל פרו היא כבר הייתה מתה, ולא היה מה לעשות? סוף
401. וגם אם תסתכלו על הפציעות של פייפר ופרו, תראו שהפציעה של פרו הייתה הרבה יותר חמורה... לפרו היה דימום רציני ביותר בראש, ופציעות בראש בד"כ גורמות יותר נזק מאשר פציעות באזורים אחרים... וגם פייפר דיממה יחסית מעט, מתחת לראש של פרו הייתה שלולית מאוד גדולה של דם... בקיצור, מספיק לתאר. אני חושבת שכשליאו הגיע אל פרו, היא כבר לא הייתה בחיים .

The Charm of IR

New member
אז יופי יש לנו 3 דעות שונות../images/Emo76.gif

סיכמנו את העניין למרות שעדיין לא נראה לי שכשהוא הגע היא כבר הייתה מתה כי אז הוא היה שולל את מה שפייפר אמרה... נוווווו.... הייתי חייב להגיד את זה... טוב זהו נגמר הנושא הזה נקסט!!!

bumi charmed

New member
רגע אחד../images/Emo13.gif

הרי יכול להיות גם שכשליאו חזר מהשאול ( או איך שקוראים למקום שהוא היה שם ) שפרו כבר היתה מתה כי הרי אפילו הוא אמר בעצמו בעונה השניה שהוא לא יכול לרפא את המתים. אז יכול להיות כשהיא נפצעה ממש קשה וכשהוא היגע לרפא אותה ואת פייפר , פרו היתה כבר מתה חשבתם על זה ?

Phoebe again

New member
פיבי רוצחת את קול כשהיא מגלה שהוא

שד. ככה העונה השלישית יכלה לתפוס כיוון אחר לגמרי, ואולי קול היה חוזר ברביעית (
עונה רביעית-כמו שהוא עשה בעונה הרביעית..), והיה מנסה להתנקש באחיות, כי אחרי שפיבי רצחה אותו (זה היה עוד לפני שהם נהיו מעורבים ממש), לא נראה לי שהוא היה נאבק עליה,ואז אולי הורג את החבר האחר של פיבי שיכול להיות אממ.. אנג´ל? בעצם לא, כי פיבי לא יכולה להיות במערכת יחסים שלא כוללת סקס, ואנג´ל ממש בעייתי בקטע הזה (רגע אחד אמיתי של אושר, הלכה הנשמה, אנג´ל איננו, אנג´לוס נמצא)... בקיצור, תחליטו אתם מי החבר שייהרג... ואז פיבי הייתה הורגת אותו שוב. ואיך שכחתי? בעונה השלישית ליאו היה מרפא את פייפר שנורתה, והבנות היו חשופות לעולם כולו (כי לא היה את קול שישכנע את המקור להחזיר את הזמן לאחור), והן היו פשוט צריכות למצוא דרך אחרת לבטל את החשיפה שלהן... לפני שאסבך את הסדרה עוד יותר, אני אעצור
.

nadiwainer

New member
../images/Emo2.gif

זה קצת מזכיר לי את הפרק הכפול בחברים (515-516), שנקרא "מה היה קורה אם....." פרק גדול ד"א.... "מה היה קורה אם דוקטור וילאמסון מ-2X19(?), אסטרל מנקי, היה מנצל את הכוחות שלו לטובה? יי...זה היה נחמד.....המכושפות בתוך איש קטן ומסכן....יי....

The Charm of IR

New member
הוא לא כל כך מסכן...../images/Emo76.gif

אז הוא היה הורג את דן
(
יש שוב עשיתי את האמוטיקומנייאק
). לא לא משנה... אז....... אז........ אז אולי..... אז אולי הוא היה הולך ותורם את הדם לעוד אנשום (זה בכוונה אנשום- כדי לא להגיד אנשים
[יש אני שמח!!!]) ואז הם לא היו מצליחים להשתלט על הכוח והיו מתים ממנו וגם הוא היה מת כי הם היו הורגים אותו ואז זה היה ממשיך כרגיל...
אני משועמם ואני לא יצירתי כשאני משועמם...

nadiwainer

New member
טוב....טוב....

ג´קי צ´אן שולת! ואם כבר, אנשום (?), תגיבו! """"""" (.) (.) 0 ____ תודו שהוא ממי! כמו מו-מו! ותראו את החתימה....:)

The Charm of IR

New member
מרחבא וסהלן או אהלן מרחבתיין../images/Emo76.gif

ג´קי צ´אן האמיתי. המצוייר זבל (לדעתי). אחלה ציור בערך... בערך ציור אחלה לגמרי
אוף אנ ישונא את המילה אחלה...

למעלה