Ophel McNeil
New member
מה אם - טופיק.../images/Emo117.gif
אנשימים, לשתף פעולה. אתם יודעים?... הדבר הזה?.. שבו אתם נמצאים בפורום ואז גם כותבים בו? אני יודעת, חסר תקדים, אבל עדיין, מומלץ. בכל אופן, יש לי טופיק חביב וחדש (ותודה ליותם
) -מה אם משהו שקרה בסדרה, לא היה קורה בה? ואני לא מדברת על משהו ממש חשוב, כמו "פרו לא הייתה מתה". אלא על, למשל... מה אם פיבי הייתה זוכה בליאו ב1X07? אז כמובן שליאו ופיבס היו ביחד, ופייפר הייתה יוצאת עם דן או עם ג´וש (לא יודעת, שניהם חביבים), ולכן כשקול היה מנסה להתקרב לאחיות, הוא היה עושה את זה דרך פרו, כי היא הייתה היחידה שפנויה. ומכיוון שקול לא אוהב את פרו הוא לא היה נהפך לטוב, והוא היה מנסה לרצוח את הבנות. (מכאן כבר יש מעט פרשנות אישית שלי... אבל עדיין הגיונית
) - קול היה רוצח את פרו, אבל פיבי ופייפר היו מתחמקות.
פייפר ופיבי שהיו נשארות חיות היו מגלות את פייג´. ביחד, שלושת הבנות, היו הורגות את המקור (כי ככה זה קרה בעונה הרביעית). קול, שבינתיים היה צובר מעמד בתור מי שהרג את אחת המכושפות, היה חובר לסיר - ונהיה המקור החדש, והיה מנסה להרוג את הבנות. האם הוא היה מאוהב בפיבס? בהחלט יכול להיות. האם פיבס הייתה מאוהבת בו? לא! היא עם ליאו!
(לא על ליאו. אלא עליו ועל פיבי ביחד. הם מה זה מתאימים...
). ועכשיו תארו לכם את הסדרה ככה... לא היה מגניב? וכל זה רק כי ליאו בחר בפיבס!
עכשיו תורכם.
אנשימים, לשתף פעולה. אתם יודעים?... הדבר הזה?.. שבו אתם נמצאים בפורום ואז גם כותבים בו? אני יודעת, חסר תקדים, אבל עדיין, מומלץ. בכל אופן, יש לי טופיק חביב וחדש (ותודה ליותם