ידיד שלי שלח לי כתבה מMSN שנשיא איראן רוצה לתקוף את ישראל ב22 וזה בטי יפגע במרכז אני פוחדתת שזה לא יבוא אלייייי היה כתוב ש22 באוגוסט זה תאריך שהנביא מוחמד משו כזה ירד לירושלים אז הוא רוצה להפציץ את ישראל.. אימאא :S
קודם כל, זה סתם שטויות האיום הזה.. אין שום הוכחות שזה הולך לקרות. זה השערות. וחוץ מזה, אם האיום הזה של איראן יצא לפועל, לא נוכל להיפגש לא בשלישי, לא ברביעי, לא בחמישי ולא בכלל. האיום הזה הוא של פצצת אטום, כלומר סוף למדינת ישראל..
לאיראן אין פצצת אטום תיהיה לה פצצה רק בעוד 5 שנים אז אתם יכולים להיות בשקט וחוצמזה למדינת ישראל יש מכונה שעוצרת התפוצצות אטום או משו כזה וגם ארה"ב שונאת את איראן ואם איראן תתחיל במלחמה סמכו עליי זה לא יהיה לטובתם... לנו יש עשרים פצצות אטום ולא נהסס לשלוח להם אחד...
אטום. התכוונתי שהאיום שאוראל דיברה עליו הוא של פצצת אטום, וגם אמרתי שזה סתם שטויות לדעתי. כך שבעצם אמרתי שהם ~לא~ יפציצו אותנו בפצצת אטום, מה שבעצם את אמרת גם.
לא כדאי לארגן מפגש בימים כאלה רק אתמול נהרג חייל ונפצעו שניים באיזה מבצע בלבנון עדיף שתחכו עד שהכול יירגע כי המצב הולך ומחמיר ואיראן אולי תישלח טילים יום שלישי