מה אם המפגש?

אני אשמח לבוא למפגש../images/Emo9.gif

מישהו זוכר אותי פה?

Conviction

New member
מה דעתכן עם יום שלישי, 22 באוגוסט?

[יום ההולדת של האווי..] אני ואלינור גם ככה נהיה שם. $:

elinor carter

New member
מאמי אני בסוף יבוא...

רק ביום חמישי כי יום שלישי זה לא מתאפשר לצערי... מי שיכולה יום חמישי אני יהיה בתל אביב אז אחלה....

דברו איתי ביום שני או משהו שכזה...

כי לבניתיים אין לי מושג , אם אני יכולה או לא
כי אולי אני עובדת גם בשבוע הבא ...

oreloosh

New member
צר לי לאכזב אבל.. ../images/Emo175.gif

ידיד שלי שלח לי כתבה מMSN שנשיא איראן רוצה לתקוף את ישראל ב22 וזה בטי יפגע במרכז אני פוחדתת שזה לא יבוא אלייייי היה כתוב ש22 באוגוסט זה תאריך שהנביא מוחמד משו כזה ירד לירושלים אז הוא רוצה להפציץ את ישראל.. אימאא :S

oreloosh

New member
ואם זה נכון אז בדרך גם ../images/Emo175.gif

לגבי יום שלישי אני לא יוכל כי ידיד שלי הזה ששלח לי את הכתבה בא לארץ יום שני ויום שלישי אנחנו נפגשים אז.. סורי
וזהרו למה נשיא איראן הזה זבללל

Conviction

New member
חח..

קודם כל, זה סתם שטויות האיום הזה.. אין שום הוכחות שזה הולך לקרות. זה השערות. וחוץ מזה, אם האיום הזה של איראן יצא לפועל, לא נוכל להיפגש לא בשלישי, לא ברביעי, לא בחמישי ולא בכלל. האיום הזה הוא של פצצת אטום, כלומר סוף למדינת ישראל..

Conviction

New member
כתבה בMSN לא אומרת שזה נכון..

זאת השערה בלבד, והסיכויים שזה באמת יקרה הם פעוטים..

oreloosh

New member
אבל תראי עכשיו עוד שעה וחציייי

עוד שעה וחצי איראן תחליט אם לקבל את ההצעה שהצענו להם לתת להם הטבות וזה רק שיפסיקו לפתח את הנשק הגרעיני אמאא איראןן

אממ....את טועה

לאיראן אין פצצת אטום תיהיה לה פצצה רק בעוד 5 שנים אז אתם יכולים להיות בשקט וחוצמזה למדינת ישראל יש מכונה שעוצרת התפוצצות אטום או משו כזה וגם ארה"ב שונאת את איראן ואם איראן תתחיל במלחמה סמכו עליי זה לא יהיה לטובתם... לנו יש עשרים פצצות אטום ולא נהסס לשלוח להם אחד...

Conviction

New member
לא אמרתי שהם יפציצו אותנו בפצצת

אטום. התכוונתי שהאיום שאוראל דיברה עליו הוא של פצצת אטום, וגם אמרתי שזה סתם שטויות לדעתי. כך שבעצם אמרתי שהם ~לא~ יפציצו אותנו בפצצת אטום, מה שבעצם את אמרת גם.

שמעו רגע...

לא כדאי לארגן מפגש בימים כאלה רק אתמול נהרג חייל ונפצעו שניים באיזה מבצע בלבנון עדיף שתחכו עד שהכול יירגע כי המצב הולך ומחמיר ואיראן אולי תישלח טילים יום שלישי

למעלה