מה אכלתן עד עכשיו??

edenn3

New member
מה אכלתן עד עכשיו??

היי לכולן מה אכלתן עד עכשיו? בבוקר אכלתי 3 פרכיות אורז עם קצת טונה בשמן סלט קטן של גזר וכרוב. יוגורט 3 אחוז בטעם עוגת גבינה. צהריים שניצל תירס 6 כפות אורז מלא ולקינוח עוגית חייכן מענייןם כמה קלוריות יש בזה. מה אתן ממליצות לי לאכול עד הערב וכמובן בארוחת ערב מה אתן אוכלות בערב??? אשמח לתגובות

לילית462

New member
אולי לאכול פרי ובערב סלט עם ביצה

רצוי קשה(לא מטוגן) ופרוסת לחם מחיטה מלאה עם גבינה. מה שאני אכלתי היום: בבוקר חופן קורנפלקס בלי חלב, אח"כ קפה הפוך +2 סוכר. חתיכה פרי (לא יודעת איך קוראים לו בעברית.. ג'ק פרוט) בצהרים מנה יפה של ספגטי ברוטב עגבניות עם יוגורט חלק. אחה"צ קפה הפוך +2 סוכר וארבע ופלים לערב מתכננת סלט אצות אסייתי שהכנתי...

edenn3

New member
בקיצור לא אכלת כלום איך אפשר

נורא נורא קשה לי ככה אני נישארת רעבהההה אחרי הלידה חצי שנה יש לי תאבון של פיל מה זה רק שמקיאים יורדים במשקללללל

לילית462

New member
למה כלום?

קורנפלקס... פרי... פסטה... ופלים... בערב אכלתי כריך עם גבינה וביצה וסלט אצות אם את רעבה כל הזמן - ותאמיני לי שאני מכירה את התחושה המתסכלת הזאת, תנסי להוסיף מזונות שתופסים נפח בבטן. ברור שירקות כי אין להם קלוריות, אבל גם פחמימות מלאות ומורכבות ובמיוחד בורגול, קוסקוס, אורז - אלו קטניות שממשיכות להתנפח בבטן והן מאוד ממלאות. חוצמזה שאחוזי השומן בהם נמוכים כך שאפשר להכין מהן מאכלים בריאים ומשביעים.

רות מלר

New member
אכלתי ממש טוב

בבוקר סלט ירקות ע טונה ביניים 2 אפרסקים שתיתי מים וכעת ניכנסתי הביתה- צלחת מרק עדשים וסלט שומר

יעל י

New member
ואני...

בוקר-נס קפה,קינואה,יוגורט,גזר וחמוציות. ביניים-חטיף דגנים,3 תמרים,חופן שקדים. צהרים-קוסקוס מלא,ירקות,חציל קלוי בכמיונז. ביניים-נס קפה,תפוח. ערב-3 לחם מלא,6 פסטרמה,ירקות.

רות מלר

New member
זה לא מסוכן כל כך הרבה מים ?

אין חשש לעוד שטיפה של נתרן מהגוף ?

לילית462

New member
נדמה לי שעד 4.5 ליטר אין סכנה

בעקרון אאלט הכמות המומלצת היא בין שנים לשלושה ליטר מים ביום. הרוב לא שותים מספיק... גם אני לא )-:

למעלה