מה, אין שרשור סיכום?

Witchcrafts

New member
מה, אין שרשור סיכום?

אמנם האליפות ממשיכה אפילו ברגעים אלה, אבל אני רוצה לדעת איך היה לכם אתמול! אז, קדימה, להתחיל לחפור. (מישהו מכם היה גם היום, אגב?) נורא שמחתי לפגוש אתכם – זיגי, מוטי, יונתן וטמיר. התכנון שלי היה להישאר עד חמש, לפחות, אבל הייתי תשושה והחום היה בלתי נסבל.~ P-: טל (55tal) וגיא (בנצי23), למה בסוף לא הגעתם?

Witchcrafts

New member
ה6'4ן7 'ד94א5הד'09

אופסי. מתי הוא היה? (אני ממתינה לחפירת הסיכום שלך, אגב. לא תתחמקו!)

impale

New member
תגובה

הגעתי יחסית מאוחר כי חבר גגרם לנו לרדת במקום הלא נכון . הגעתי והבנתיל פתע שלא יהיו לי ריליסים כי לאף אחד אין את הקלף (עובד על להזמין כאלו ממש עכשיו ) פגשתי הרבה אנשים.. לא שזה מפתיע.. טורניר של 97 איש. בשלושת הסיבובים הראשונים נצחתי (זה הפתיע הרבה אנשים.. אף אחד לא חשב שרינבו דק ינצח בכלל.. שלא לדבר על לנצח מישהו ששיחק פרפקט סמוראי והוריד גם DAD דק לפני שנפל מול הגבישים) אחר כך ביש מזל רציני וב3 המשחקים הבאים (ש2 מהם היו מול DAD ואחד מול זומבי שעושה לי בעיות כי הוא מרחיק לי קלפים שאני חייבל רינבו XD אבל סבבה.. זה הד גם ככה XD) הפסדתי וחבל. במשחק האחרון.. מול גדגט(אני לא חושב שיצא לי להפסיד לגדגט מאז שהתחלתי לשחק CB) הפצצה של מזל במשחק השני כאשר הצלחתי להביא אבנדנס על המגרש שלו על תחילת משחק ולהגיע לזירה + 3 סוסים במצב התקפה+3 גבישים בקסמלכודת. זה לא צחוק! עליתי ליום השני .. היה לי טייבריקר סביר מסתבר XD והגעתי למקום 27. הבעיה היא שבמאזן שלי יצא שביום השני אני צריך לנצח את כל 5 היריבים וגם ככה ליום השני זכו להגיע בעיקר אנשים שמשחקים בדקם מלוכלכים... ברנר אחד,קאונטאון אחד FTK אחד גדגט קאונטר אחד והרבה דארקים XD הא ו2 זומבים אני חושב XD מה גם שלא ישנתי טוב בשבוע לפני התחרות (כי התאמנו כל יום) ולא ישנתי בכלל ביומיים שלפני התחרות... החלטתי שלא להגיע ולנצל את היום הזה לשינה (והתעוררתי רק לפני שעה) ליאור(זיסמן) מהקבוצה שלי עדיין שם ואני מלא תקווה שהוא יגיע כמה שיותר רחוק.

impale

New member
ותוספת

היות ואני לא ממש זוכר מי זה מי XD מי היה הבחור שהיה לו שילובים ומלא דברים מגניבים של גלדיאטור ביסט ואיך הלך לו בטורניר :O?

magicannn

New member
אוה הבחור עם השילובים זה או מוטיMOTIOS

או טמיר ARGAMADON// אני מתחמק משרשור סיכום עד שיהיה לי כוח לכתוב! 59-6859-8497567-4[=ן8 57904% @#$%@#%^ הבנת תועבה???????

motios

New member
בטח שיש סיכום !

חזרתי רק היום, התארחתי אצל קרובים בתל-אביב והלכתי לכנס עולמות למחרת, חבל שהלכתי.. ש-י-ע-מ-ו-ם, טוב לפחות השגתי את "מורשת" מטרילוגיית האלף האפל, וכמה אנשים לימדו אותי לשחק magic the gathering ,אז לא כל-כך נורא
לא יאומן עם כמה אנשים אפשר לשחק במג'יק שיחקנו 6 אנשים ביחד במשחק אחד. אבל ת'אמת זה לא מגיע לקרסוליים של יוגיהו, למרות שיכול להיות שזה בגלל שרק התחלתי. ומה זאת אומרת ?! לא זוכרים שאני השתמשתי בגלדיאטורס ? טוב לפרדי היה קריסטל ביסט, עם טמיר כמעט שיחקתי אבל הוא היה צריך ללכת אז אני לא יודע איזה דק יש לו, עם יונתן שיחקתי אבל איזה חפיסה זאת הייתה ? בקשר לטורניר נורא נהנתי, ואני גם מרוצה מהנצחונות שלי, הלך לי טוב במיוחד נגד אלמנטל הירוס וסמוראים, היה נחמד לפגוש הרבה אנשים שמשחקים ביוגיהו והיו גם הרבה אנשים נחמדים שנתנו לי מלא קלפים מתנה ולא היה לי סיכוי בלי הקלפים האלה, מישהו כאן מכיר איזה ילד קטן בן 7 בערך קוראים לו טומאס נראה לי, היה לו חתיכת דק ניצח אותי בתור הראשון תוך שתי תורות
טוב למרות כל התגובות סוף סוף היה לנו משהו שאפשר לקרוא לו "מפגש פורום" אז היה נחמד לפגוש אתכם ויסמין צודקת לא להתחמק לכתוב סיכום

impale

New member
טעות שלי

תודה על הנמר D= ומי שרוצה לשחק נגדי צריך פשוט לבקש XD הא וזה בתנאי שהוא לא משחק משהו מלוכלך כמובןXD

בנצי23

New member
אמממ..

התכוונתי להגיע אבל בסוף החום וחבר שבא אליי דחו את זה. פעם הבאה אני אדאג להגיע כמו שצריך.

impale

New member
האממ

אלמנטל זאת באמת בעיה.. הם אפילו יותר נתקעים מהקריסטל ביסט !

motios

New member
מישהו כבר יודע מי ניצח בתחרות היום ?

ושכחתי לומר שחבל שלא יצא לנו (חברי הפורום) לשחק אחד נגד השני התחלתי משחק עם יונתן ואז הייתה הפסקת אוכל אז הפסקנו באמצע, אחר כך התחלתי משחק עם טמיר ואז הוא היה צריך ללכת, ופרדי רציתי לבקש ממך משחק בהפסקות שבין הסיבובים אבל משום מה לא יצא... יצא לכם לשחק אחד נגד השני ?

impale

New member
בהפסקה

אכלתי :O . ותמיד אפשר לשחק בפריקי הבא XD וכן.. עידן ניצח.. שוב. מקום ראשון ושני שניהם שייכים לחברי קלאן שו"ל.

magicannn

New member
בגלל שלא עברה לי העצלנות אני לא אכתוב סיכום

אבל אתם יכולים לקרוא לזה תקציר מקוצר במיוחד 0.0: אוה רוב הטורניר כיסחו אותי כנראה שלא היה לי מזל ולא היה לי דק ממש טוב ומוכן...לא,דע בכל מקרה.....................................שיחקתי נגד טמיר כמה פעמים ודי קרעתי אותו (תכחיש,תכחיש....) היה לי ניצחון טכני אז ראיתי מישהו שקורע לפרדי את הצורה כמעט בלי שהספיק לשלוף כלום...והמשחק נגד מוטי היה נחמד וגם אותו ניצחתי פעם אחת...לעולמות פשוט לא הלכתי משלוש סיבות:1.היה חם2.אני עצלן טיחו3.הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא הסבא של הסבא של הסבתא רבא שלי הוא יוגי אז ידעתי שיהיה משעמם אין לי מושג איך 0.0

impale

New member
כן זה הד XD

הוא עשה לי נאכס והרס את רצף הנצחונות שלי XD אבל שלא תבין לא נכון.. אנחנו חברים טובים D=

argamadon

New member
מכחיש!!!!

נגדך היה לי רצף מזל טוב שלא יאומן וקרעתי אותך!!!!!(איבל הירו ליטנינג גולם על התור הראשון בשלוש קרבות)

למעלה