מה אין עכשיו

O Boy

New member
מה אין עכשיו ../images/Emo35.gif

עזבה אותנו מתקפת הלוק הצבאי, תודה לאל, שכלולים בהם הדגמח"ים, חולצות הרשת, סופגי הזיעה ועוד אביזרים למינהם. ומה עכשיו ? על מה ללכת ? על מה להשקיע ? אמרנו כבר שהסגנון הסיני הגיע אלינו, לבנות החולצות הפרחוניות וכאלה שהן בעלות הנקודות, חצאיות מיקרו מיני ובכלל חצאיות מאוווד באופנה. חידוש? לא ממש... מכנסוני ה'דפוק אותי' ממש מככבות לאחרונה. ג'ינסים? מה לעשות?? עדיין תקועים על לי קופר ודיזל שישארו איתנו עד סוף הקיץ (ובטוח שגם לאחריו)... חולקים על דעתי? (כדאי לכם מאוד שלא, סתתתתם, תנו ת'דעה שלכם) מה אין מה אאוט? מה לדעתכם חזר/ ברח/ הגיח לתקופה קצרצרה?

אממ אתה צודק..

חוץ מהדגמח"ים
אני חושב שהדגמח"ים תמיד ישארו באופנה.. זה אף פעם לא מככב מתחת לקטגורית ה"איניות" ואף פעם לא מככב מתחת לקטגוריית ה"אאוטים"
זה תמיד נחמד.. ואני רואה שמותגים ממשיכים לייצר ולמכור דגמח"ים..

דגמ"חים

יישארו עדיין באופנה, גם בקולקציות החורף שמתקרבות בצעדי ענק... אם אתה רוצה, אני יכול לתת פירוט לגבי הטרנדים שיהיו הכי אופנתיים בחורף...

O Boy

New member
אמממ, לא כ"כ מסכים איתכם...

הדגמ"חים כיכבו לאחרונה ברשימת הINים ודי יצאו משם, ברור שאפשר עדיין למצוא ברחוב כמה שמסתובבים עם דגמ"ח אבל זה משהו שהיה הרבה הרבה הרבה יותר אין. Source, אתה מוזמן לרשום..

אין כזה דבר "רשימת הINים"

אני חושב שאיניות לא מכתיבים.. (ואני יודע שלא התכוונת לרשימה רשימה) איניות זה דבר שזורמים איתו.. אם ייצרנים (
) רואים שאיזשהו חצאית שהם ייצרו הולכת אז הם מייצרים עוד וככה זה מתגלגל לשאר הרשתות. ואני חושב שבמקרה של דגמח"ים
אני חושב שתמיד נוכל לראות שמוכרים דגמח"ים פה ושם ונוכל לראות דגמח"ים בכל מיני וריאציות .. בקיצור
אני חושב שדגמ"ח זה דבר שאף פעם לא ממש בלט ושזה מאז ומתמיד היה נחמד..

בקשר לדגמח"ים

זה נכון שהם כבר לא אופנתיים כמו שהם היו פעם, בתקופת הטרנד הצבאי, אבל זה עדיין לא נחשב לאאוט מוחלט...

leevice

New member
אתה יודע למה דגמחים יהיו תמיד באופנ

+ה? כי לכולם יש בבית איזה 12 זוגות דגמחים והם לא יזרקו אותם לפח... אז תמיד ילבשו אותם...

NItzan b

New member
הלוק הצבאי מת מזמן....

ותודה לאל שזה קרה..... וזה באמת נכון שהלוק הסיני נכנס אבל לפי דעתי זה כבר הגיע לפה לפני איזה חודש אפילו יותר.... ובקשר למה לקנות... אני אוהב אופנה אבל אני לא קורבן אופנה.... אני לא משנה את המלתחה או מוסיף לה בגדים בהתאם למה אין עכשיו.... אצלי יפה זה יפה....

O Boy

New member
../images/Emo4.gif כשהסיני רק נכנס לאופנה...

כבר דיברנו עליו. לא רשמתי את מה שנכנס הרגע, אלא בכללי.

dark eyes

New member
גם זה כבר לא בדיוק

אפנתי, יש בעיה עם הלוק הסיני/יפני, הוא התחיל בתחילת הקיץ ומהר מאוד עף מהאופנה ועכשיו ישנה מגמה של אותו טרנד סיני מחדש... בכל מקרה ככה זה יהיה עד סוף הקיץ מכירות סוף העונה החלו לפני כמה שבועות והייצור של בגדי הקיץ הפסיק ככה שטרנד חדש לא תמצאו הקיץ אלא חזרה על דברים מהקיץ השנה (כמו שחוזרים למראה הסיני). מה שכן אני עדין בלי הימורים לחורף אבל אני רואה אווירה נעימה לחורף ואם יבקשו ממני להמר אני יהמר על סוודרים עבים וצבעים בהירים לא כהים כמו כל חורף, השנה אני מתאר לעצמי שתיהיה העדפה לגוונים הבהירים ה"טהורים" יותר.

מאיה1983

New member
ראיתם את הקליפ של ביונסה?

CRAZY UN LOVE ??? אז כך אני מגדירה את מה שאין עכשיו. הרבה סאטן בצבעים זוהרים חזרים. ובכלל גוונים בוהקים כאלה ומבריקים... זו דעתי בעיניין. הלבוש שלה אומנם נורא קיצוני בקליפ הזה, אבל הוא משקף את ה"צעקה האחרונה" (מושג של זקנים לא?) כרגע... מה אתם אומרים?

מאיה1983

New member
הזקנים אומרים "הצעקה האחרונה"

ועכשיו שמתי לב גם שהיתה לי שם טעות בשם השיר "CRAZY IN LOVE" אז מה אתה אומר על הבגדים שלה שם?

כאילו גנבת לי את המחשבות...

כל פעם כשאני רואה את הקליפ הזה, אני חושב שיש לה סטייליסט מצוין שהלביש אותה בדיוק בדברים שהכי אופנתיים לקיץ... השמלה מיני בצבעים כתום-ורוד-סגול זוהרים, הדגמ"ח והסווצ'ר בטן האדום מסאטן, שמלת המיני הגדולה הזאת (שהיא לובשת כשהיא עם הפוני...)- זה בדיוק מה שאופנתי כרגע...

cutey

New member
וואלה..

גם אני..אני תמיד רואה את הקליפ הזה וחושבת אותו הדבר-סטייליסט עם טעם! וד"א-השיר גם ממש יפה..

i l0ve u

New member
וואי זה ממש יפה...

אני כל כך אוהבת לראות את הקליפ הזה הוא כל כך אופנתי והיא נורא יפה שמה!!! רק קצת מפחיד הקטע שהיא "נופלת" בהתחלה חחחחח

מאיה1983

New member
כן. כאילו מה קשור?

הנפילה הזאת. ולא הבנתי למה ג'איי זי שורף את המכונית שביונסה נמצאת בה.. מה קרה? ריב אוהבים קטן ?

למעלה