מה, אין יותר גאג?????????

amite11

New member
מה, אין יותר גאג?????????

בבקשה תגידו לי שאני טועה ושהם ימשיכו לשדר את המשך העונות!!

אתה לא טועה - ג'אג הוסרה מהמסכים

אחרי שהרב עובדיה יוסף ראה בטעות פרק והעיר על קתרין שהיא "שיקצאע פרוצה". בעקבות התקרית והלחצים שהופעלו ממשרדי ש"ס על ICP, ג'אג הוסרה לאלתר מלוח השידורים ולא תשוב עוד לעולם עד שקתרין בל לא תשלח התנצלות רשמית למשרדי ש"ס, תתגייר, תעבור לגור בבני ברק ותכסה את עצמה.

f14tomcat

New member
מה הסיבה האמיתית?????

מה הסיבה האמיתית שיש עכשיו את המפעיל הזה במקום ג'אג??? הייתי במתח כל השבוע!!!!!!!!! ועכשיו הרסו לי

אייייי... יש לי שותף כ"כ מוכשר!

קבל ח"ח!!!!!!!!!!!!!!!
|

f14tomcat

New member
אולי את יכולה להגיד לי

למה לעזאזל הורידו את ג'אג מהמסכים?????????????????????????

f14tomcat

New member
אבל...

בחו"ל יש כבר עונה תשיעית! איך זה שלהוט אין את העונה איזו זו? שישית? ובמקום זה שמו את הדבר הזה... המפעיל

omer landau

New member
ממממממ כי הוט קמצנים

בהתחלה הם לא קנו שום דבר חדש של וורנר חברים משמרת שלישית הבית הלבן ועוד ועוד ועוד ............... כי זה היה יקר מידי עכשיו הם לא קנו את זה כנראה כי אין להם גרוש כי הם השקיעו הכל בשטויות החדשות של הוט כל הסמלים והם שיגעו לי את השכל בדיגיטלי

amite11

New member
שלחתי להם אי מייל חמור !!!! חוצפנים

ממש חוצפה. עד כבר שיש תוכנית כ"כ איכותית אז מורידים אותה ושמים לי את המפעיל-דביל הזה. נו באמת !!!!! סליחה על הביטוי, אבל מי שם זין על מה ש"ס חושבים, וכו כו'... לפי דעתי אנו המעריצים של ג'אג צריכים לנקוט עמדה. אז בבקשה, למי שיש זמן תשלחו גם מייל לערוץ 3 (יש לינק באתר בצרו קשר) ותדרשו את החזרת הסדרה למסכים להמשך העונות 7-8-9 אולי אם הם יראו שיש ביקוש, יחזירו אותה! תודה מראש!

amite11

New member
נ.ב.

הבנתי מכמה אנשים פה שהסדרה משודרת בסטאר. מישהו יכול להגיד לי באיזה ימים ובאיזה שעה. תודה

אוקיי....תשובות והבהרות

חחח... כל הקטע הזה עם הרבי וש"ס היה בצחוק... זה לא באמת קרה... הסדרה ירדה בערוץ 3 כי העונה נגממרה, והם עכשיו במגעים לקנות את העונות הבאות. בקשר לאימיילים, אני יודעת שרק עכשיו הגעת לפורום ולא היה לך איך לדעת את זה, אבל אנחנו מפציצים את ערוץ 3 באימיילים כבר מאז שהשידורים החוזרים של העונה החמישית נגמרו ואפילו לפני. אם גם אתה תעשה את זה זה גם יעזור. כמה שיותר אנשים יותר טוב ובקשר לסטאר וורלד- משודרת שם העונה ה7, בימי שבת ב13:30 וב22:30 זה אותו פרק שמשודר פעמיים ביום. ואם אני כבר כותבת, יש הפצצה של אנשים חדשים בזמן האחרון, בבקשה תסתכלו בתקנון הפורום לפני שאתם שואלים כל מיני שאלות שאסור לענות עליהם...... אתם תמיד יכולים לשלוח לאנשים מסר פרטי :) וזהו. :)

Nushi G

New member
חחח דני..נכון זה מצחיק שאנשים חדשים

עוד לוקחים אותנו ברצינות כשאנחנו אומרים דברים כאלה כמו על ש"ס והרבי???
איזה כיף זה שמדי פעם עוד אפשר לעשות את זה!
לא ככה??

amite11

New member
סבבה תודה. שלחתי להם כבר 2 מיילים

ו.... קראתי את התקנון אמנם חדש פה, אבל מעריץ של ג'אג מהפרק ה 1 ביי בנתיים

למעלה