מה אורזים בתיק?

מה אורזים בתיק?

מלבד ספרים, מחברות, קלמר, מים ואוכל? האם אני מגזימה לחלוטין בכוונה להכין שקית קטנה עם זוג תחתונים, זוג גרביים וחולצה להחלפה, למקרה שאחד הפריטים הנ"ל ייקרע, יתלכלך או יירטב? הבת שלי מודאגת מאוד מהאפשרות שתנשור לה שן בבית הספר, ומבקשת לארוז בתיק גם קופסה קטנה לשן על כל צרה שלא תבוא.

sarit1271

New member
בכלל לא שימי בתיק מה שתכננת

וכך שתיכן תהינה רגועות. אני למשל לא עובדת אז יכולה לקפוץ להביא במקרה הצורך. אולי המקרה גם כך אצלך. רשמת שאתם גרים כרגע בחול אם אני לא טועה. האם בית הספר קרוב או רחוק מהבית? ועד איזה שעה לומדים שם? אשמח לתשובה יום טוב שרית.

מצב העבודה שלי כרגע לא ברור ../images/Emo13.gif

(מחכה לתשובה מראיון עבודה) ובכל מקרה, אני לא אהיה זמינה 100% מהזמן. אנחנו גרים במרחק חמש דקות נסיעה מבית הספר, חצי שעה בתחבורה ציבורית, אבל מן הסתם לא תמיד אני בבית. עוד שיקולים - לא תמיד נעים להמתין לאמא שתבוא עם הבגדים היבשים, לא תמיד נעים לומר למורה שהחולצה התלכלכה (ואז ללכת למזכירות להתקשר אלי...), הרגשה של עצמאות ושליטה כשיש בתיק את כל מה שנחוץ. הלימודים, אגב, מתחילים ב-9:10 ומסתיימים ב-3:40.

פלגיה

New member
בגדים להחלפה...

מעולם לא חשבתי לשלוח עם ילד בגדי החלפה לבית הספר, אבל אנחנו גרים יחסית קרוב. ועכשיו נזכרתי שבבית הספר היסודי במהלך "מלחמת מים" מטופשת נרטבתי מכף רגל ועד ראש והייתי צריכה ללכת הביתה להחליף בגדים. והילדה חמודה עם הקופסה לשן שתיפול.

מים זה עוד טוב...

צבע גואש, מיץ פירות או דם - קצת פחות מוצלח
העצה הראשונה שלי לכל מי שמבקש טיפים לטיסה עם ילדים היא להביא בגדים להחלפה לילדים וגם לכם. באחת הטיסות שלנו, לפני שעלינו על המטוס לתל אביב, התיישבנו לאכול ואחת הילדות הפכה עוגת תות על החולצה הבהירה שלי - כשכל הבגדים הנקיים במזוודה שכבר עלתה מזמן למטוס. השן היא העיסוק העיקרי של הילדה בימים אלו, אני מקבלת דיווחים שוטפים על מצב ההתנדנדות. ולא השן הראשונה אלא השן החמישית

האם יש לוקרים?

לרוב בחו"ל עם יום לימודים ארוך יש לילדים לוקרים. כך שלא חייבים שהכל יהיה בתיק כל הזמן. ערכת מקרי חרום בלוקר היא רעיון מצויין וכמובן שבמקרה שלכם היא תכלול גם קופסא קטנה לשן
בהצלחה!!!

הילהל

New member
אני מוותרת

בשנה שעברה, לגנחובה, עוד ארזתי לו זה היה כ"כ מיותר ןמכביד שהפסקנו

Kalla

New member
קיבלנו רשימה מדויקת מה להביא.

מעבר לזה, לדעתי לארוז בגדים להחלפה זה רעיון גאוני.

Tamo daleko

New member
גם אנחנו בחו"ל

ואצלנו אמנם לא מבקשים להביא בגדים להחלפה מגן חובה ומעלה, אבל אני בכל זאת שולחת. יש להם מתלה שעליו הם תולים את התיק,המעיל וכו' ועל המתלה הזה הם תולים גם שקית עם בגדים להחלפה. השקית נשארת תלויה שם כל השנה ואני מחליפה את הבגדים שם לפי הצורך (לפי העונות או לפי ההתלכלכות). לא נראה לי שיסחבו את זה בתיק כל יום. האמצעית שלי עולה לכיתה א' ובשנה שעברה היא השתמשה מספר פעמים בגרביים (אחרי שהזוג שאיתו הגיעה מהבית נרטב במלחמות שלג
).

בקנדה זהחלק מרשימת הציוד

שחובה להביא. הם גם מבקשים זוג נעליים נוסף בעיקר בחורף כשמגיעים עם נעלי שלג או נעליים רטובות, שניתן יהיה להחליף בכיתה ולהרגיש בנוח, נראה לי גאוני.

למעלה